Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003622 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ask1903

sen benim ne iş yaptığımı bilmiyorsun sanırım :D
 @ask1903
Sık sık giremediğim için bilmiyorum doğal olarak. Ama yetkili bi abiye benziyorsunuz. :ok:

Çevrimdışı arda1903

çivilenmeyen yerin fotosu varda daha yeni kayıt oolduğumdan atmayı beceremiyorum
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 21:11:57 arda1903 ]

Çevrimdışı heart

O kısımlar geçici ofis olarak kullanılıyor daha sonra düzenlenecek

Teşekürler. 👊🏻
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Bertug

100 lira bastım ama kabul etmedi. 61 lira bastım. 15.5 ganyandan.

Ama artık oranlar değişti. 4.2 oldu  :D

Abi hesap açtım tam para aktaracaktım ya vallahi çok üzüldüm. telefonu satıp basacaktım da bu saatten sonra 4.2 oran için değmez.  :s20:

Çevrimdışı Efe

24 adet kelepçe var yeni inönünün fotodan saydım şimdi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı vdede

Kalan kac

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

24 adet kelepçe var yeni inönünün fotodan saydım şimdi :D

Agustosun ilk haftası kalkmaya başlarmı catı ne ne dersin

Çevrimdışı ebabil

krikoların kurulumu için bir süre öngörümü var mı?

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

Agustosun ilk haftası kalkmaya başlarmı catı ne ne dersin
öyle düşünüyorum ama şu olmazsa çelik çubuklar çatı yerdeyken takılmaya başlanmazsa eğer onlarda takılacaksa ağustos sonunu bulur çatı 1-15 ağustos arasında havaya kalkamaya başlamalıdır iş hızına göre
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

krikoların kurulumu için bir süre öngörümü var mı?
geldiler hemen başlamalı onlarda ne kadar önce takılırlarsa o kadar kar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim bildiğim, bu arkadaşlar, tüm kelepçeler bitmeden krikolara bulaşmazlar. Bir iş bitmeden diğerine geçmeyiz gibi bir düsturları olsa gerek.  :kop:

Çevrimiçi Necmi

Sık sık giremediğim için bilmiyorum doğal olarak. Ama yetkili bi abiye benziyorsunuz. :ok:
statla ilgili yetkim yok kardeşim sadece sizin gibi takip ediyorum ama ana işim
dekoratif taş kaplama ama onlarıda yakından gördüm şimdi emin olmak için tekrar sordurdum
kullanılan malzeme diyabaz buda harç kusmaz zaten koyu taşlar genelde kusmaz o dediğin genelde
beyaz taşlar için geçerlidir ve kusarsa öyle kalır yani dediğin gibi bir iki günde geçmez o nedenle beyaz taşları
siyah çimentoyla yapmak pek akıl kârı değildir ama diyabaz çok sert ve dayanıklı bir taştır öyle kusma falan yapmaz
senin dediğin taşın ıslanmasıdır o ıslaklıkta bir kaç saatte gider özellikle bu sıcaklarda büyük ihtimal seramik
yapıştırma harcı kullanıyorlardır. Orda gördüğüm ya taşın üstünün çok kirli olduğu yada çok kötü cilalandığı
ikinci ihtimal zayıf diyabaz çok iyi cila tutar o nedenle taşın kirli olduğunu var sayıyorum
bu arada Diyabaz yüksek kalite sert ve dayanıklı bir taştır genelde dekoratif işlerde kullanılır büyük ihtimal yapıştırma yapmalarının nedenide
darbelere karşı dayanıklı olması içindir oralarda çok tekme alır. kullanılan malzeme ölçüsü 90 x 60 ve kalınlık 3 cm
genelde yapıştırma için tercih edilen kalınlık 2 cm dir bu kalınlık yeterli olur maliyeti şişirmemek lazım ama 3 cm kalınlık
burdada ucuza gidilmediğini gösteriyor. birde 3 lük Diyabaz kolay kolay kusmaz ıslaklıkta olmaz.

Çevrimdışı Erhan

Bunların markası vsl heavy mi ? HTE yazıyor ama
Alıntı
Strand jack firması hebetec arkadaşlar.İsviçre firmasıymış

http://www.hebetec.com/page/content/index.asp?MenuID=411&ID=804&Menu=1&Item=16

Freyssinet ile ortak çalışıyorlar yani bizim çatıcılarla.

http://www.freyssinet.co.th/Links.htm

Çevrimiçi Necmi

Benim bildiğim, bu arkadaşlar, tüm kelepçeler bitmeden krikolara bulaşmazlar. Bir iş bitmeden diğerine geçmeyiz gibi bir düsturları olsa gerek.  :kop:
nerden biliyorsun :alala:
halatları serme işini bitirmeden kelepçelere geçtiler
kirişleri bitirmeden halat serme işinede geçtiler
kolonları bitirmeden kiriş işinede geçtiler
bu varsayımı hangisine göre yaptın :D  @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Bugün @bjk_mabet abimin sponsorluğunda Vodafone Arena'yı gezdim. Hayatımın en hızlı geçen 15-20 dakikasıydı. Öncelikle bana bu fırsatı verdiği için ona ve burda onunla tanışma ortamı bulduğum için Beşiktaş Arena ailesi teşekkür ederim.  Stada gelirsek.. Kelimeler ciddi anlamda yetmiyor anlatmaya. Bir stat aynı anda hem küçük hem devasa olabilir mi? Olmuş ya :)  Yapılan iş gerçekten çok büyükmüş. Devasa sütunların yanında karınca kadar kaldım. Bu alçak kamera her şeyi çok küçük göstermiş :)  Neyse çok uzattım. Allah hepimize orda omuz omuza maç izlemeyi nasip etsin. Ha bu arada çok işçi var içerde biz görmüyormuşuz  :D :D Saygılar..
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Efe

bulaşırlar bulaşırlar bulaşmalılar  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

Bugün @bjk_mabet abimin sponsorluğunda Vodafone Arena'yı gezdim. Hayatımın en hızlı geçen 15-20 dakikasıydı. Öncelikle bana bu fırsatı verdiği için ona ve burda onunla tanışma ortamı bulduğum için Beşiktaş Arena ailesi teşekkür ederim.  Stada gelirsek.. Kelimeler ciddi anlamda yetmiyor anlatmaya. Bir stat aynı anda hem küçük hem devasa olabilir mi? Olmuş ya :)  Yapılan iş gerçekten çok büyükmüş. Devasa sütunların yanında karınca kadar kaldım. Bu alçak kamera her şeyi çok küçük göstermiş :)  Neyse çok uzattım. Allah hepimize orda omuz omuza maç izlemeyi nasip etsin. Ha bu arada çok işçi var içerde biz görmüyormuşuz  :D :D Saygılar..
söylüyoruz anlatamıyoruz ki ille stada sokmak gerekiyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MHakan

İsviçreliler çelik işinde gayet iyiler. Heavy de İsviçreli bir marka  :claps:
 Edit : Alıntı çıkmamış :D :D

Çevrimdışı ask1903

statla ilgili yetkim yok kardeşim sadece sizin gibi takip ediyorum ama ana işim
dekoratif taş kaplama ama onlarıda yakından gördüm şimdi emin olmak için tekrar sordurdum
kullanılan malzeme diyabaz buda harç kusmaz zaten koyu taşlar genelde kusmaz o dediğin genelde
beyaz taşlar için geçerlidir ve kusarsa öyle kalır yani dediğin gibi bir iki günde geçmez o nedenle beyaz taşları
siyah çimentoyla yapmak pek akıl kârı değildir ama diyabaz çok sert ve dayanıklı bir taştır öyle kusma falan yapmaz
senin dediğin taşın ıslanmasıdır o ıslaklıkta bir kaç saatte gider özellikle bu sıcaklarda büyük ihtimal seramik
yapıştırma harcı kullanıyorlardır. Orda gördüğüm ya taşın üstünün çok kirli olduğu yada çok kötü cilalandığı
ikinci ihtimal zayıf diyabaz çok iyi cila tutar o nedenle taşın kirli olduğunu var sayıyorum
bu arada Diyabaz yüksek kalite sert ve dayanıklı bir taştır genelde dekoratif işlerde kullanılır büyük ihtimal yapıştırma yapmalarının nedenide
darbelere karşı dayanıklı olması içindir oralarda çok tekme alır. kullanılan malzeme ölçüsü 90 x 60 ve kalınlık 3 cm
genelde yapıştırma için tercih edilen kalınlık 2 cm dir bu kalınlık yeterli olur maliyeti şişirmemek lazım ama 3 cm kalınlık
burdada ucuza gidilmediğini gösteriyor. birde 3 lük Diyabaz kolay kolay kusmaz ıslaklıkta olmaz.
Zahmet ettiniz, Detaylı anlatım için teşekkür ederim. Benim kastım kusma değildi zaten. Islaklığın kurumasından bahsediyordum bende. Kapalı ve rutubetli bir ortamda kuruma bir kaç gün sürebilir. Onu kastetmiştim. Ben de 95 mezunu mimarım. Autocad operatörlüğünden proje müdürlüğüne kadar farklı pozisyonlarda yaklaşık 20 yıldır çalıştım ve çalışıyorum. Buraya yazmasam da fotoğrafları gün gün çocuğumla birlikte takip ediyoruz. Şantiyede çalışmış kadar olduk. Bu arada çalışmaların gayet hızlı olduğunu düşünüyorum bunu da belirteyim.
Neyse ağrıtmayayım başınızı fazla.
Selamlar...

Çevrimdışı Hakan Gülcan

söylüyoruz anlatamıyoruz ki ille stada sokmak gerekiyor :D

Aslında fena olmaz abi bi daha gezmek  :D :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Eh diyoruz ama dinletemiyoruz..

pazarları statta en az iş olan gün. O gün 50 kişi girsin gezsin stadı.

Sonraki pazar bir 50 daha.
6 ay daha açılmaz bu stat, her pazar 30-50 arası insan gezdirilse ne ala. Kombine almak isteyip de şüphesi olanlar için, karşılıklı kazanma şansı işte.

Çevrimiçi Necmi

Zahmet ettiniz, Detaylı anlatım için teşekkür ederim. Benim kastım kusma değildi zaten. Islaklığın kurumasından bahsediyordum bende. Kapalı ve rutubetli bir ortamda kuruma bir kaç gün sürebilir. Onu kastetmiştim. Ben de 95 mezunu mimarım. Autocad operatörlüğünden proje müdürlüğüne kadar farklı pozisyonlarda yaklaşık 20 yıldır çalıştım ve çalışıyorum. Buraya yazmasam da fotoğrafları gün gün çocuğumla birlikte takip ediyoruz. Şantiyede çalışmış kadar olduk. Bu arada çalışmaların gayet hızlı olduğunu düşünüyorum bunu da belirteyim.
Neyse ağrıtmayayım başınızı fazla.
Selamlar...
ne güzel bilgilerinizi daha sık paylaşırsanız çok daha güzel olur @ask1903

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Bu arada @bjk_mabet bana taç çizgisinin yerini basit bir tükürük testiyle gösterdi  :D :D  2. kata kadar menzilde olacak futbolcular  :lol: :lol: