Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6005057 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı altan0348

Demir çubuklar nereye takılacak, nasıl takılacak diye düşünenlere örnek :)

eyvallah hocam merakımı giderdin. de çok uzun gibi geldi o beyaz demirler :)

Çevrimdışı Esref

Arkadaşlar bir sorum olacak, bilenler cevaplarsa sevinirim. Bu 4 halat havaya kalkmaya basladıktan sonra belli bir yükseklikte beyaz kolonlar monte edilmeye başlayacak. Peki bu kolonlar alt taraftan birbirlerine bağlanırken kısa halatlar mı kullanılacak. Fonte Nova videosunda alt tarafta sanırım yine 4 halat görünüyor. Bizde de bu şekildemi olacak ve tekrar kelepçe kullanılacakmı.
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı ahmet türker

yok ben tarih vermiyorum hedef gösteriyorum o gün bitecek demiyorum ki o gün iyi bir hedef diyorum sadece :ok:
hala anlamıyorsun sevgili kardeşim ,ben sana bu yazın ile tarih vermiş gibi ileride davranılır demek istedim .vakti ile birileri bir fikirler yazdı ve daha sonra bu fikirleri suiistimal edip hani böyle olacaktı diyenleri çok okuduk o açıdan söyledim..

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar bir sorum olacak, bilenler cevaplarsa sevinirim. Bu 4 halat havaya kalkmaya basladıktan sonra belli bir yükseklikte beyaz kolonlar monte edilmeye başlayacak. Peki bu kolonlar alt taraftan birbirlerine bağlanırken kısa halatlar mı kullanılacak. Fonte Nova videosunda alt tarafta sanırım yine 4 halat görünüyor. Bizde de bu şekildemi olacak ve tekrar kelepçe kullanılacakmı.

o çelik kolonlar şuan görünen 4 sıra halatın üzerine binecek

Çevrimdışı Erhan

Yok hocam altta halat olucak çapraz demirler atılarak üstte beyaz bir halka oluşacak

Çevrimdışı Efe

Demir çubuklar nereye takılacak, nasıl takılacak diye düşünenlere örnek :)

Bizde tam tersi yukarıı takılacak bu çubuklar ilginç olacak ama ilk şu çatıyı kaldıralım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hala anlamıyorsun sevgili kardeşim ,ben sana bu yazın ile tarih vermiş gibi ileride davranılır demek istedim .vakti ile birileri bir fikirler yazdı ve daha sonra bu fikirleri suiistimal edip hani böyle olacaktı diyenleri çok okuduk o açıdan söyledim..
evt anladım abi sıkıntı yok isteyen istediğini demekte anlamakta özgür biz mümkün olduğunca bilgi vererek görüş yazarak merak edilenleri anlatmaya çalışıyoruz o kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Esref

o çelik kolonlar şuan görünen 4 sıra halatın üzerine binecek

Yok hocam altta halat olucak çapraz demirler atılarak üstte beyaz bir halka oluşacak

Teşekkürler. Yani şu anki gibi sahayı çevreleyen halat sistemi olmayacak. Beyaz kolonlar çapraz şekilde birbirlerine mi bağlanacak.. Peki kirişlerden beyaz kolonlara direkt uzanan halatlar olacakmı.

Çevrimdışı samet67

Bizde tam tersi yukarıı takılacak bu çubuklar ilginç olacak ama ilk şu çatıyı kaldıralım
Ne demek üste takılacak??  :alala:

Çevrimdışı Erhan

Teşekkürler. Yani şu anki gibi sahayı çevreleyen halat sistemi olmayacak. Beyaz kolonlar çapraz şekilde birbirlerine mi bağlanacak.. Peki kirişlerden beyaz kolonlara direkt uzanan halatlar olacakmı.

Ne demek üste takılacak??  :alala:

Bu şekilde olucak

Çevrimdışı Esref

Çevrimdışı Efe

Bu şekilde olucak
bu fotoyu kaç kere koydum  :icool: çatı başlığında var ordan bakalım artık net görünüyor herşey :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Esref

bu fotoyu kaç kere koydum  :icool: çatı başlığında var ordan bakalım artık net görünüyor herşey :D

Pardon, aklıma gelmedi valla oraya bakmak. :)

Çevrimdışı Efe

Pardon, aklıma gelmedi valla oraya bakmak. :)
yok onu size söylemedim hep soranlar var bu görseli orda 2.sayfaya tekrar koydum ordan baksınlar diye söyledim  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet67

Çevrimdışı ahmet türker

bravo yazdığım yazıyı çabucak silmişsiniz , aynı yoldayız mı demektir bu ,sizde gücü elinize aldığınızda aynı yoldan mı gideceksiniz . aykırı ( çıkarına ters ) seslere kulagınızın üstüne yatarak mı  mı cevap vereceksiniz....

Çevrimiçi Necmi

@ahmet türker  abi burda taraftar gurupları tartışmaya açık değil
her hangi bir grubun tavrı veya aldığı kararlar bizleri ilgilendirmez.
zaten 20 M Beşiktaş taraftarı varken bir grubun kararıyla kombineler
satılmıyorsa o grup Beşiktaş demektir. Bu gerçekten giderek kombine satılmamasını bir
gruba bağlamak ne kadar doğru bir davranış olur bu tartışılır. Kaldıki burası Beşiktaş arena
ve burda cevap doğuracak eleştiri yapmanın bir anlamı yok çünkü karşında cevap verecek bir
muatap yok  böyle oluncada bu davranış adil bir davranış olmaz. Arkadan konuşma olurki
buda güzel bir davranış değildir. Birde işin başka boyutu var bu güne kadar 32000 kişilik
stadımız vardıda 30 000 kombinemi satıyorduk rekor kırdığımız kombine sayısı 12000 falandı
yanlış bilmiyorsam yani Beşiktaş taraftarı bu öyle boykotla falan ilgisi yok 200 bine yakın passo kart
satılmış  kombine sayısı bu kadar az kalıyorsa bunu boykota bağlamak hem haksızlık etmektir
hemde gerçekleri yanlış yönlendirerek hedef saptırmaktır. Sorun varsa bunu çözmek yerine bir
suçlu yaratmak işin kolay kısmıdır. ama bu sorunu çözmez sadece kendimizi kandırmamızı
sağlarki böyle bir şeye hiç ihtiyaç duymuyoruz.
kaldıki diyelim dediğin doğru yanlış yoldalar bu onlara saldırmayı gerektirmiyor o zaman sen ortaya doğru
yolu koyarsın insanları bu noktada ikna edersin bunları en iyi senin bilmen gerekir.
Değerlerimiz o kadar yıpratılıyorki inan bizimde yıpratmamıza hiç ihtiyaç yok tam tersine bunlara sıkı sıkı sarılmamız
gerekiyor ondan sonra kendi içimizde özeleştiri yaparız. ama önce değerlerimizi korumak gerekiyor.
birilerinin günah keçisi yaptığı taraftarımızı bizim korumamız gerekir. çünkü o parçalar bizi bütün haline getiriyor
o nedenle sarı öküzü vermeyelim

Çevrimiçi Necmi

@ahmet türker  abi bir konuyuda es geçmemek gerekiyor
Bahsettiğimiz Beşiktaş taraftarı Beşiktaş toplulukları liderleri olmayan topluluklardır doğaçlama
haraket eder o nedenle her Beşiktaş taraftarı kararını birinin güdümüyle değil bireysel alır.
birileri çıkıp kombine almayın boykot edin dedi diye kombine satılmıyor demeyi ben Beşiktaş taraftarına
saygısızlık olarak görüyorum bu gün sana birileri bir şeyi dikta edebilirmi yada bana hayır  o nedenle Beşiktaş taraftarını
kendimiz gibi görmek en doğru bakış açısıdır. zaten koyun olsaydı Beşiktaşı tutmazdı. :D
Ben Beşiktaş taraftarını kontrol edilemeyen güç olarak görüyorum o nedenle olumsuz görünen şeyleri
bir kaç kişinin üzerine yıkmak mantıklı değil bir Tepki varsaki ben bu tepkinin etkili güç olduğunu düşünmüyorum
ancak bireysel bir tepkidir kişiler özgür iradeleriyle almıyordur birilerinin demesiyle değil bunada ancak saygı duyarım.
yanlış veya doğru görmem önemli değil

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker  abi burda taraftar gurupları tartışmaya açık değil
her hangi bir grubun tavrı veya aldığı kararlar bizleri ilgilendirmez.
zaten 20 M Beşiktaş taraftarı varken bir grubun kararıyla kombineler
satılmıyorsa o grup Beşiktaş demektir. Bu gerçekten giderek kombine satılmamasını bir
gruba bağlamak ne kadar doğru bir davranış olur bu tartışılır. Kaldıki burası Beşiktaş arena
ve burda cevap doğuracak eleştiri yapmanın bir anlamı yok çünkü karşında cevap verecek bir
muatap yok  böyle oluncada bu davranış adil bir davranış olmaz. Arkadan konuşma olurki
buda güzel bir davranış değildir. Birde işin başka boyutu var bu güne kadar 32000 kişilik
stadımız vardıda 30 000 kombinemi satıyorduk rekor kırdığımız kombine sayısı 12000 falandı
yanlış bilmiyorsam yani Beşiktaş taraftarı bu öyle boykotla falan ilgisi yok 200 bine yakın passo kart
satılmış  kombine sayısı bu kadar az kalıyorsa bunu boykota bağlamak hem haksızlık etmektir
hemde gerçekleri yanlış yönlendirerek hedef saptırmaktır. Sorun varsa bunu çözmek yerine bir
suçlu yaratmak işin kolay kısmıdır. ama bu sorunu çözmez sadece kendimizi kandırmamızı
sağlarki böyle bir şeye hiç ihtiyaç duymuyoruz.
kaldıki diyelim dediğin doğru yanlış yoldalar bu onlara saldırmayı gerektirmiyor o zaman sen ortaya doğru
yolu koyarsın insanları bu noktada ikna edersin bunları en iyi senin bilmen gerekir.
Değerlerimiz o kadar yıpratılıyorki inan bizimde yıpratmamıza hiç ihtiyaç yok tam tersine bunlara sıkı sıkı sarılmamız
gerekiyor ondan sonra kendi içimizde özeleştiri yaparız. ama önce değerlerimizi korumak gerekiyor.
birilerinin günah keçisi yaptığı taraftarımızı bizim korumamız gerekir. çünkü o parçalar bizi bütün haline getiriyor
o nedenle sarı öküzü vermeyelim
değerli kardeşim , iyi de sen benim hangi yazıma cevap verdin ki , benim yazım nerede . insanların beşiktaş ın çarşıdan ibaret olmadığını nasıl anlatacağız ki ,yanlış algının nasıl önüne geçeceğimizi düşünüyorsun .benim kimseye saldırdığım yok sadece mantıksal yollarla kendini o guruptan hissedenlerin bile kendini sorgulamaya dair bir kaç cümlem oldu .saldırı sence ne anlama geliyor . kime ne saldırı yapmışım , yazımı silmeseydin de  saldırı olmadığını ve ne anlama geldiğini insanlar kendileri anlasaydı .yoksa kendinizi koruma adına fazla mı titiz oluyorsunuz, sadece sorgulayın..

Çevrimdışı ahmet türker

arkadan konuşma gibi oluyor demişsin ,hangi arkadan konuşma ,burası herkese açık bir forum değil mi . herkesin okuduğu yazı arkadan konuşma nasıl oluyor .kendini savunma mekanizmalarını baya geliştirmişsin  . benim büyük oğlumda çarşı mensubu ,neredeyse evde olduğum  her zaman bunları rahatlıkla tartışıyoruz . benim zoruma giden tek şey bu geceki yazıma yapılan sansürdür  gerisi benim için boş değerli @Necmi kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

değerli kardeşim , iyi de sen benim hangi yazıma cevap verdin ki , benim yazım nerede . insanların beşiktaş ın çarşıdan ibaret olmadığını nasıl anlatacağız ki ,yanlış algının nasıl önüne geçeceğimizi düşünüyorsun .benim kimseye saldırdığım yok sadece mantıksal yollarla kendini o guruptan hissedenlerin bile kendini sorgulamaya dair bir kaç cümlem oldu .saldırı sence ne anlama geliyor . kime ne saldırı yapmışım , yazımı silmeseydin de  saldırı olmadığını ve ne anlama geldiğini insanlar kendileri anlasaydı .yoksa kendinizi koruma adına fazla mı titiz oluyorsunuz, sadece sorgulayın..
neden kendimizi korumak olsun burası forza değil eleştiride bize yapılmıyor
ama forzaya yapılan bir eleştirinin yeri burasımı neden burda forzayı tartışmaya açalımki
yada açarsak elimize ne geçecek senin o çok savunduğun özgürlük ve adalet sistemine ters
değilmi insanlar Beşiktaşın çarşıdan ibaret olmadığını anlatmak gibi bir misyonmu üstlendik
anlamadım
"çarşı her şeye karşı ,evet evet tabi  ki . ama 2 yıldır 15 bine ulaşamayan kombinelere karşı değil tabi  bu bir saldırı ve suçlama
kendini beşiktaşın sahibi gibi görüp kendinin seçtiremediği başkana mı karşı acaba yoksa işin içinde başka şeyler mi var bu bir saldırı ve suçlama
malesef fonksiyonunun olduğunu söyleyenlerin aslında hiç bir fonksiyonunun olamadığını ve böyle zor zamanlarda dahi adamcılık yaptığını görmek çok üzüntü verici bu bir saldırı ve suçlama"
bu benim bakış açımla Beşiktaş taraftar grubunu hedef göstermektir. Bunu forzada yaparsan eleştiri olur. orda varsa bir açıklaması bunu açıklayacak insanlar var ama burda yok olmadığına görede burda yazılması eleştiri değildir. Direk saldırıdır kendi haklarını savunurken başkalarının haklarınada saygı göstereceksin.
adalet sadece senin için yok onlar karşı olarak adamcılık yapıyorsa bizde karşı olmayarak adamcılık yapmış olmuyormuyuz senin bakış açınla
evet burda kendimi korurum birilerini birinin adamı olmakla suçladığında burda bizide Fikret Ormancı olmakla suçlamış oluyorsun dolaylı olarak
birde şu yönle bakmak gerekir biz kombine satılsın diyip Beşiktaşın menfaati olarak görüyorsak onlarda e-bilet olayını uzun vadede Beşiktaşın
zararına görüyor olamazlarmı illaki birilerinin adamı mı olmalılar bunun için e-bileti destekleyerekde birilerinin adamı olmuş olmuyormusun
bence bu konuda çok haklılar gerçek suçluyu tesbit edip cezalandırma yerine Ülkede bütün futbol severleri suçlu kimliğine büründürüp suçlu muamelesi yapan bir devlete
karşı protesto yapmanın nesi birilerinin adamı olmaktır. alınan kararın insan haklarıyla hukukla adaletle hiç bir ilgisi yok
düşün saha ve tribün kapatmayı ben küfür etmediğim halde sırf bulunduğum tribünde küfür eden olduğu için devletin işlemediğim bir
suçtan beni cezalandırmasının hangi hukuk sisteminde yeri var burda bir suç işleniyorsa bunu devlet işliyor. Madem e-bilet sistemiyle
suçluyu tesbit edeceğini söylüyor o zaman ben neden maça giremiyorum elbette bu sistem protesto edilmeli çünkü amacı söyledikleri değil bunu geçen sezon gördük.
bunu protesto edenede birilerinin adamı yaftası yapıştırmak ne kadar doğru Bende sisteme karşıyım ama aldım kombinemi bu güne kadarda kimse tarafından neden aldığım sorgulanmadı alanı sorgulamıyorlarken bizim almayanı sorgulama hakkımızmı var. Buna mahalle baskısı yapmak denir.bu tartışılmayacak bir konu insanlar hür iradeleriyle ister alırlar ister almazlar e bilete karşılar bende karşıyım ama bunu söylüyorsam birilerine kombine almayın demiyorum onlarda demiyor
sen burdan neden gitmiştim benim özgürlüğümü kısıtlıyorsunuz demiştin yanılıyormuyum peki senin başkalarının özgürlüğünü kısıtlama hakkın varmı.
bak senin gibi düşünmediğim için bana bile yafta yapıştırabiliyorsun ama her yerin olduğu gibi buranında kendine has kuralları var
burda Beşiktaş değerlerine Beşiktaş yönetici oyuncu teknik kadrosuna Beşitaş taraftarına ve taraftar gruplarına küfür hakaret aşağılayıcı ve hakaret edici üslup kullanılamaz kullanıldığında mesaj silinir ve saldırının niteliğine göre üyelik silinmesine kadar gider. senin mesajında forum kurallarına uymadığı için silinmiştir.
bizde öyle böyle fikrimize uygun veya uygun olmayan bir mesaj diye farklı davranma lüksümüz yok mali kongrede nasıl evet oyu verenleri birinin adamı olarak suçladıklarında buna tepki verdiysek bu günde onları birilerinin adamı yapmaya aynı tepkiyi veririz. doğru tektir kişiye göre farklı uygulanmaz
uygulandığında bu adalet olmaz. @ahmet türker abi

Çevrimiçi Necmi

arkadan konuşma gibi oluyor demişsin ,hangi arkadan konuşma ,burası herkese açık bir forum değil mi . herkesin okuduğu yazı arkadan konuşma nasıl oluyor .kendini savunma mekanizmalarını baya geliştirmişsin  . benim büyük oğlumda çarşı mensubu ,neredeyse evde olduğum  her zaman bunları rahatlıkla tartışıyoruz . benim zoruma giden tek şey bu geceki yazıma yapılan sansürdür  gerisi benim için boş değerli @Necmi kardeşim.
burda özgürlük iddaamız yok @ahmet türker abi burası Beşiktaş taraftar forumudur ve bu noktada katı kuralları vardır.
mesela bir renkli gelse üye olsa hiç bir forum kuralını çiğnemese bile istersek kaydını sileriz yani senin dediğin gibi herkese açık forum değil heleki herkesin istediğini söyleyebileceği bir yer hiç değil ancak söylenenler forum kurallarına uyduğu sürece izin verilir. burda demokrasi yok Beşiktaş diktası var bütün kararlar Beşiktaş menfaatleri düşünülerek alınır. neyin Beşiktaş menfaati olduğuna karar vermekte forum yönetiminin verebileceği bir karardır. kamu yararı gözetmiyoruz
kimseye adalet dağıtacağız sözüde vermiyoruz elimizden geldiği kadar adil olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince Beşiktaşlılara karşı tarafsız olmaya çalışıyoruz
evet Beşiktaş taraftarı özgürdür burda ama özgürlük başkalarının haklarına tecavüz etmek değildir.

Çevrimiçi Necmi

birde @ahmet türker  abi evindeki kuralları sen belirlersin bizim senin evinde şunu konuş bunu konuşma deme hakkımız varmı yada oğlunla nasıl bir ilişki kuracağını söylemek haddimizemi ama burda biz senin oğlun değiliz sen burda Beşiktaş taraftar kimliğiyle yazıyorsun ve diğer herkesde seninle eşit şekilde yazıyor. Yani oğlunla tartıştığın rahatlıkta burda tartışamaman mantıklı.
birde sansür konusuna gelince sansür uygulamayalım insanlar isdediklerini söylesinmi elbette bazı kısıtlamalar gelecek hem kişiyi korumak hem forumu korumak hemde her hangi bir şekilde adaletle karşı karşıya gelmemek için önlemler almak zorundayız söylediğin gibi burası evin değil bütün ülke vatandaşlarının yazdığın yazıyı okuyacağı bir yer ve bu noktada kısıtlamalar olmak zorunda mesela şifreli bir kanalın yayın linkini vermek suçtur bunu sansürlemesek hem maddi hemde hukuksal bir sürü cezayla muatap oluruz telif hakkı olan bir şeyi yayınlamak suçtur karşılığında yaptırımı vardır birine hakaret küfür aşağılamada suçtur bunları söyleyen kadar izin verdiğimiz için bizde suça iştirak etmiş oluruz evet burayı ve kendimizi korumak zorundayız ve bunun içinde sansür uygulamamız gerekiyorsa yapmalıyız.

Çevrimdışı Anıl

@Efe abi eğer üste takılacaksa bence halatlar şuanki durumdayken çelik montajı yapılır kısa halatlarla birbirine bağlanır. En son çelik montajı bittiğinde çatı kaldırılır ve atkı, kedi yolları yapılır diye düşünüyorum :)