değerli kardeşim , iyi de sen benim hangi yazıma cevap verdin ki , benim yazım nerede . insanların beşiktaş ın çarşıdan ibaret olmadığını nasıl anlatacağız ki ,yanlış algının nasıl önüne geçeceğimizi düşünüyorsun .benim kimseye saldırdığım yok sadece mantıksal yollarla kendini o guruptan hissedenlerin bile kendini sorgulamaya dair bir kaç cümlem oldu .saldırı sence ne anlama geliyor . kime ne saldırı yapmışım , yazımı silmeseydin de saldırı olmadığını ve ne anlama geldiğini insanlar kendileri anlasaydı .yoksa kendinizi koruma adına fazla mı titiz oluyorsunuz, sadece sorgulayın..
neden kendimizi korumak olsun burası forza değil eleştiride bize yapılmıyor
ama forzaya yapılan bir eleştirinin yeri burasımı neden burda forzayı tartışmaya açalımki
yada açarsak elimize ne geçecek senin o çok savunduğun özgürlük ve adalet sistemine ters
değilmi insanlar Beşiktaşın çarşıdan ibaret olmadığını anlatmak gibi bir misyonmu üstlendik
anlamadım
"çarşı her şeye karşı ,evet evet tabi ki . ama 2 yıldır 15 bine ulaşamayan kombinelere karşı değil tabi
bu bir saldırı ve suçlamakendini beşiktaşın sahibi gibi görüp kendinin seçtiremediği başkana mı karşı acaba yoksa işin içinde başka şeyler mi var
bu bir saldırı ve suçlamamalesef fonksiyonunun olduğunu söyleyenlerin aslında hiç bir fonksiyonunun olamadığını ve böyle zor zamanlarda dahi adamcılık yaptığını görmek çok üzüntü verici
bu bir saldırı ve suçlama"
bu benim bakış açımla Beşiktaş taraftar grubunu hedef göstermektir. Bunu forzada yaparsan eleştiri olur. orda varsa bir açıklaması bunu açıklayacak insanlar var ama burda yok olmadığına görede burda yazılması eleştiri değildir. Direk saldırıdır kendi haklarını savunurken başkalarının haklarınada saygı göstereceksin.
adalet sadece senin için yok onlar karşı olarak adamcılık yapıyorsa bizde karşı olmayarak adamcılık yapmış olmuyormuyuz senin bakış açınla
evet burda kendimi korurum birilerini birinin adamı olmakla suçladığında burda bizide Fikret Ormancı olmakla suçlamış oluyorsun dolaylı olarak
birde şu yönle bakmak gerekir biz kombine satılsın diyip Beşiktaşın menfaati olarak görüyorsak onlarda e-bilet olayını uzun vadede Beşiktaşın
zararına görüyor olamazlarmı illaki birilerinin adamı mı olmalılar bunun için e-bileti destekleyerekde birilerinin adamı olmuş olmuyormusun
bence bu konuda çok haklılar gerçek suçluyu tesbit edip cezalandırma yerine Ülkede bütün futbol severleri suçlu kimliğine büründürüp suçlu muamelesi yapan bir devlete
karşı protesto yapmanın nesi birilerinin adamı olmaktır. alınan kararın insan haklarıyla hukukla adaletle hiç bir ilgisi yok
düşün saha ve tribün kapatmayı ben küfür etmediğim halde sırf bulunduğum tribünde küfür eden olduğu için devletin işlemediğim bir
suçtan beni cezalandırmasının hangi hukuk sisteminde yeri var burda bir suç işleniyorsa bunu devlet işliyor. Madem e-bilet sistemiyle
suçluyu tesbit edeceğini söylüyor o zaman ben neden maça giremiyorum elbette bu sistem protesto edilmeli çünkü amacı söyledikleri değil bunu geçen sezon gördük.
bunu protesto edenede birilerinin adamı yaftası yapıştırmak ne kadar doğru Bende sisteme karşıyım ama aldım kombinemi bu güne kadarda kimse tarafından neden aldığım sorgulanmadı alanı sorgulamıyorlarken bizim almayanı sorgulama hakkımızmı var. Buna mahalle baskısı yapmak denir.bu tartışılmayacak bir konu insanlar hür iradeleriyle ister alırlar ister almazlar e bilete karşılar bende karşıyım ama bunu söylüyorsam birilerine kombine almayın demiyorum onlarda demiyor
sen burdan neden gitmiştim benim özgürlüğümü kısıtlıyorsunuz demiştin yanılıyormuyum peki senin başkalarının özgürlüğünü kısıtlama hakkın varmı.
bak senin gibi düşünmediğim için bana bile yafta yapıştırabiliyorsun ama her yerin olduğu gibi buranında kendine has kuralları var
burda Beşiktaş değerlerine Beşiktaş yönetici oyuncu teknik kadrosuna Beşitaş taraftarına ve taraftar gruplarına küfür hakaret aşağılayıcı ve hakaret edici üslup kullanılamaz kullanıldığında mesaj silinir ve saldırının niteliğine göre üyelik silinmesine kadar gider. senin mesajında forum kurallarına uymadığı için silinmiştir.
bizde öyle böyle fikrimize uygun veya uygun olmayan bir mesaj diye farklı davranma lüksümüz yok mali kongrede nasıl evet oyu verenleri birinin adamı olarak suçladıklarında buna tepki verdiysek bu günde onları birilerinin adamı yapmaya aynı tepkiyi veririz. doğru tektir kişiye göre farklı uygulanmaz
uygulandığında bu adalet olmaz.
@ahmet türker abi