Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013496 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

yoo bence imkanla ilgili değil gerçekten yüksek kalite malzeme kullanılıyor
ben ilk stadyum kazma vuruldu dedim buranın dış cephesi küfeki olmalı ikinci bir seçenek olamaz hatta wowdada bahsetmiştim
sonra baktım küfeki tercih edilmiş ondan sonra bıraktım yakalarını demekki projeyi yürüten bu işi biliyor
doğru adımları atıyor. Kone asansörleri dünya çapında işinin hakkını veren bir iki firmadan biridir işi pahalıdır.
başka yerlere yarı fiyatına yaptırırsın. Bir sürü merdiven altı firma varken onu geçtim markalaşmış bir sürü hesaplı satan firma varken sen vitra
tercih ediyorsan ki herhalde en ucuz ürünü bile diğer markaların iki katıdır. Artık malzeme doğrumu tercih ediliyor
ucuzamı kaçılıyor demenin manası yok seramik de pek ala yapabilecekken nerdeyse 4-5 katı fiyatta olan btp tercih ediyorsan
tartışılacak bir şey yok ama taraftar tuvaletlerine kullanacaklarını sanmıyorum BTP orda pek temiz kalmaz
doğru @Necmi abi, imkanlar dahilinde derken şöyle 500 m bir bütçen olsa bunları çok daha rahat yapardın ama öyle bir bütçe yokken bunların yapılıyor olmasını kastettim.

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı sallapati

Dembaba ve Atınç transferinden sonra Başkan skorboard u ortaya yapmaya karar vermiş :D

Çevrimdışı Erhan

Vay vay çim belli olmuş  :halay:

Desso olmasa da bu firmada iyi işler yapmış barnebau nou camp bi de bize yeni sistem yapılcak dio ama nası bişi olucak bakalım  :alala:

Nou camp 2013

[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 02:54:33 kcptl ]

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi twitter hesabı

Vodafone Arena 2 Temmuz 2015

çim firmasını bulunca arada kaynadı atmayı unuttum :)

Çevrimdışı Erhan

Eyvallah @FARUK iyi buldun valla firmayı  :super:

20 eylül hayal değil artık çim rulo halinde hazır gelecek gibi

Çati işleri de hızlandı gibi bugün :icool:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Eyvallah @FARUK iyi buldun valla firmayı  :super:

20 eylül hayal değil artık çim rulo halinde hazır gelecek gibi

Çati işleri de hızlandı gibi bugün :icool:

zemini 1 günde bile yapsalar 20 eylül hayal  :ok:

ayrıca zeminin alt yapısının hazırlanması vs 1 ay demektir.

Çevrimdışı Erhan

En azından 75 gün olayı bitti @Armağan Bozkurt

Kasımpaşanın antreman sahasını yapıyorlarmış galiba

En azından 75 gün olayı bitti @Armağan Bozkurt

Kasımpaşanın antreman sahasını yapıyorlarmış galiba

evet 1 ay kazanç olur hadi olsun olsun 1.5 ay.

Bu çatının kaldırılmaya başlanması ve kaldırılması ağustos sonunu bulur zaten.

Saha içi bitse de, iç mekanlarda o kadar iş var ki, ekiplerin arttırılması zaruri.

Çevrimdışı sbrhrzmn

Çevrimdışı sallapati

Vay vay çim belli olmuş  :halay:

Desso olmasa da bu firmada iyi işler yapmış barnebau nou camp bi de bize yeni sistem yapılcak dio ama nası bişi olucak bakalım  :alala:

Nou camp 2013

gölgelerin hareketinden 11 günde yapıldığını anlıyorsun... ki zaten videonun description da yazıyormuş... 11 günde yapılmış tüm işlem

Çevrimdışı kadir137

Bugün giremedim 20 sayfa mesajı tek tek okudum. Çok güzel şeyler olmuş kelepçeler V halatlar ilerlemiş çim biraz daha netleşmiş güzel bir gün olmuş :) 
Ancak şu çatının ortasında yapılan kaynağın çatınınhangi parçası olduğunu anlayamadım. Kelepçelere, yere dik olarak mı takılıcak acaba onlar, aydınlatabilicek olan var mı?

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Yeni açığın arkasında ki konteynerlar bi yerden mi taşındı? yeni mi geldiler? salı günü yoktular?

Çevrimdışı sbrhrzmn

Halkanın içine dikkat. Çatıcılar çalışıyo

Çevrimdışı pelops

bence ümraniyenin çim yapımını da izlemeliyiz..tabi bunun için bi kamera sistemi de oraya koymak lazım :D

Çevrimdışı sbrhrzmn

Saat 2:53 itibariyle stadda çatı çalışmaları hala devam ediyor

Çevrimdışı mert_

Halkanın içine dikkat. Çatıcılar çalışıyo

saatlerdir kıvılcım çıkarıyorlar :D sanırım kulaklılara ayar çekiyorlar :D

Çevrimdışı sbrhrzmn

saatlerdir kıvılcım çıkarıyorlar :D sanırım kulaklılara ayar çekiyorlar :D

Yarına bişey yetiştirmeye çalıştıkları kesin  :lol:

Çevrimdışı toedeyou

Su anda calismalar hala suruyor en az 10 kisi gordum. Caticilarin oruc tutanlari gece vardiyasinda sanirim.

Çevrimdışı toedeyou

bu arada 29 uye ve 59 ziyaretci de forum da aceba stat kameasini kac yuz kisi izliyor.Bu guzelim taraftara da boylesi guzel ve cildirtici bir eser yakisir.

Çevrimdışı ers1903

Yalniz bu spartak stadinin zemini en son izlediğim maçta tarla gibiydi çim yemyeşil ama ,çimler hep yerinden kalkmış durumdaydı kendi kendime demiştim mis gibi stadin zeminine bak rezalet diye :) sanirim rusya daki hava şartlarından dolayi olabilir ,diğer adı geçen stadların zemini gayet iyi..

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı yavvuzz