Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013506 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MHakan

Bir süredir buralara bakmıyordum, neler olmuş :D
Mabet, çim hibrit olacak demişti.

Çevrimdışı cagdas44

Hibrit olacak zaten, biz burada uzun süre Desso'nun tekniği takip edince Desso'dan başkasının yaptığı doğru değilmiş gibi geliyor artık ama bu bir iş ve farklı yöntemlerle yapılabiliyor.

Çevrimdışı Efe

barnebeau ve noucamp ın zemini yapmış firma o yüzden bence gayet iyi olacaktır
ttarenaya gelince altyapısını bu firma yapmadı sadece çimlerin yenilenmesi işlemi gerçekleştirmişler
o stadin kendisi problem komple senetetik yapsan o bile bozulur :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

Üstteki mesajlarda Necmi pekte güzel açıkladı aslında.İsimlere takılmayın yapılacak olan sistem aynı gidişat yolları farklı sadece
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hibrit sistemin adı aslında gerçek ismi fiber reçine
margarini nasıl sana yağ diyoruz onun gibi bir şey bir firma hibrit der
diğeri reçine der firmaya baksanıza ana işi zaten reçine

bak böyle bir şey diyor: üçüncü nesil ( 3G) uzun tüylü çim ve liflenmiş iplikleri dahil Reçineler .
@Serhat Akkaya
Sentetik çimden bahsediyor olmayasın @Necmi abi. Çünkü firmanın sitesinde bi doğal çim var bi de sentetik çim. Sentetik olan kısım da gerçek çim kullanılıyor mu onu çözemedim. Eğer dediğin gibiyse yapım videolarını izlemek gerekir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

hibrit sistemin adı aslında gerçek ismi fiber reçine
margarini nasıl sana yağ diyoruz onun gibi bir şey bir firma hibrit der
diğeri reçine der firmaya baksanıza ana işi zaten reçine

bak böyle bir şey diyor: üçüncü nesil ( 3G) uzun tüylü çim ve liflenmiş iplikleri dahil Reçineler .
@Serhat Akkaya
drenaj bitip toprak serildikten donra makinalarla getirip cimi sererler bence serme artik cok yuksek ihtimal ekme olmayacak gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sanırım bu sentetik olanı. Diğerlerini de bulunca paylaşacağım.

[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2015, 23:55:06 kcptl ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

barnebeau ve noucamp ın zemini yapmış firma o yüzden bence gayet iyi olacaktır
ttarenaya gelince altyapısını bu firma yapmadı sadece çimlerin yenilenmesi işlemi gerçekleştirmişler
krosnadarıda bunlar yapıyormuş bir servet harcandı o stada
Al Jazira's Stadium  ++++
Spartak Moscow's stadium
Baku Olympic Stadium
Celtic Park
Camp Nou
King Abdullah Sports City stadium  ++++
Bernabeu Stadium
Donbass Arena   Shakhtar Donetsk  ++++

bunlar oldukça üst seviye referanslar
artıladıklarım para babalarının yaptırdığı stadyumlar

Çevrimdışı cagdas44

Sentetik çimden bahsediyor olmayasın @Necmi abi. Çünkü firmanın sitesinde bi doğal çim var bi de sentetik çim. Sentetik olan kısım da gerçek çim kullanılıyor mu onu çözemedim. Eğer dediğin gibiyse yapım videolarını izlemek gerekir.

Hibrit çim zaten bir doğal çim uygulaması sadece zemine köklerin daha iyi tutunması için lif uygulaması yapılıyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben firmanın yaptığı işlerden memnun oldum bi kaç video izleyince. Spartak Moskova'nın yeni stadının çimini de bu adamlar yapmış ve çok güzel görünüyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şöyle bir uygulama olacak stadımızda :

[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2015, 23:55:45 kcptl ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Aram

krosnadarıda bunlar yapıyormuş bir servet harcandı o stada
Al Jazira's Stadium  ++++
Spartak Moscow's stadium
Baku Olympic Stadium
Celtic Park
Camp Nou
King Abdullah Sports City stadium  ++++
Bernabeu Stadium
Donbass Arena   Shakhtar Donetsk  ++++

bunlar oldukça üst seviye referanslar
artıladıklarım para babalarının yaptırdığı stadyumlar

bunlardan sonra gönlüm rahat. çatının bitmesini beklerim ben sırtımı yaslayıp  :bandit:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimiçi Necmi

yok onu stadyumlardan birinin açıklamasından aldım anladığım kadarıyla çim kumunun içine reçine karıştırıyorlar
bu hem alttan çimin hava almasını sağlıyor hemde çim köklerinin tutunmasını sağlıyor neyse detaylarını açıklarlar nasılsa
bizde öğreniriz ama daha sabah yerli firma diye püskürüyordu insanlar şimdi bunun için püskürüyor nasıl bir gelgit yaşanıyor
anlamıyorum hiç bir şey bilmeden nasıl hüküm verilebiliyor insanlar kendi söylediklerine sonra kendileri inanıp ver yansın ediyorlar.
daha sabahtan ders çıkartamadılar :alala:
ben artık inandım gerçekten burda tetikte bekleniliyor bir konu çıksında bizde sallayalım diye sana söylemiyorum serhat
ama gerçekten bazı arkadaşlar bunu yapıyor

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

büyük avantaj sağlayacak bu bize
Aynen zamandan büyük bir kazanç sağlayacağız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Ben firmanın yaptığı işlerden memnun oldum bi kaç video izleyince. Spartak Moskova'nın yeni stadının çimini de bu adamlar yapmış ve çok güzel görünüyor.
evet tatmin edici üst seviye stadyumlarda iş yapıyorlar
alman firmasımı anlayamadım çimleri almanyadan getiriyorlarmış

Çevrimiçi Necmi

Aynen zamandan büyük bir kazanç sağlayacağız.
biz çatıya odaklanalım çatı biter iş biter :D

Çevrimdışı FARUK

evet tatmin edici üst seviye stadyumlarda iş yapıyorlar
alman firmasımı anlayamadım çimleri almanyadan getiriyorlarmış

ingiliz galiba abi
madeinbritain üyesi bir şirket

Çevrimdışı mert_

ilk örnekleri gelsin membran kalitesiyle ilgili çetin tartışmalar da dönecek bu forumda  :halay:

Çevrimdışı Aram

vallahi ben şu ana kadar yapılan herşeyin kalitesinden memnunum. sanırım o bir kısım insanlar hariçte mutludur geriye kalanlar.  :icool:

Çevrimiçi Necmi

ilk örnekleri gelsin membran kalitesiyle ilgili çetin tartışmalar da dönecek bu forumda  :halay:
:D  evet bilmedikleri bir firma olunca şüpheli yaklaşıyorlar ama direk kötü yönde şüpheli :bandit:
bu arada avni akeride bunlar yapmış ama bizde yapacaklarını ilk kez Türkiyede yapıyorlarmış
bu arada portonun stadınıda yapmışlar bu arada Beşiktaşta şubesi var anladığım kadarıyla
doğu avrupa merkezi akatlarda
Menekse Street No:5, 34335 Akatlar
Istanbul Turkey
tel: +90 (0) 212 325 93 44
fax: +90 (0) 212 283 27 43

Çevrimdışı mert_

vallahi ben şu ana kadar yapılan herşeyin kalitesinden memnunum. sanırım o bir kısım insanlar hariçte mutludur geriye kalanlar.  :icool:
imkanlar dahilinde on numara malzeme kullanılıyor.

Çevrimdışı Aram

top class olmasa da first class valla :ok:

Çevrimdışı murat

artık eski devirdeki ucuza işi bitireyim mantığı bitti.göz önünde bir yer yapılıyor.hersene avrupada maç yapan bir takımın sahasını yalapşap yapacaklarını düşünmeyin.burada çalışan her firma için büyük bir referans.birde bu isimlere çok takılmamakta fayda var.örneğin orjinal ürünü birebir kopya edemezsiniz
ya ismi ya şekli biraz değişik olur.kaldıki bu işin bir orjinali yok.

Çevrimiçi Necmi

yoo bence imkanla ilgili değil gerçekten yüksek kalite malzeme kullanılıyor
ben ilk stadyum kazma vuruldu dedim buranın dış cephesi küfeki olmalı ikinci bir seçenek olamaz hatta wowdada bahsetmiştim
sonra baktım küfeki tercih edilmiş ondan sonra bıraktım yakalarını demekki projeyi yürüten bu işi biliyor
doğru adımları atıyor. Kone asansörleri dünya çapında işinin hakkını veren bir iki firmadan biridir işi pahalıdır.
başka yerlere yarı fiyatına yaptırırsın. Bir sürü merdiven altı firma varken onu geçtim markalaşmış bir sürü hesaplı satan firma varken sen vitra
tercih ediyorsan ki herhalde en ucuz ürünü bile diğer markaların iki katıdır. Artık malzeme doğrumu tercih ediliyor
ucuzamı kaçılıyor demenin manası yok seramik de pek ala yapabilecekken nerdeyse 4-5 katı fiyatta olan btp tercih ediyorsan
tartışılacak bir şey yok ama taraftar tuvaletlerine kullanacaklarını sanmıyorum BTP orda pek temiz kalmaz