Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016770 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı happy_

Günaydın, stadı izleyemeyenler için kısaca çalışmalardan bahsedeyim. Paletli eski açık ile numaralı köşesinde kısa halatları yerleştiriyor. Kaplının önünde de kelepçe takma işlemi başlayacak gibi duruyor. Kapalıda merdiven montajı yapılıyor. @rubi_tobin aslında kapalı önündeki kelepçe işine zoom yapabilirse işin nasıl yapıldığını çok net görebiliriz.

Çevrimdışı kaanzor

günaydın
toplamda kaç kelepçe takıldı 3 tane gördüm ben doğrumudur
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı YunusEmre

günaydın
toplamda kaç kelepçe takıldı 3 tane gördüm ben doğrumudur

4 tane biten 5. beyaz vinç takıyor 6.nın da hazırlığı sarı vinç tarafında yapılıyor...

Çevrimdışı kaanzor

4 tane biten 5. beyaz vinç takıyor 6.nın da hazırlığı sarı vinç tarafında yapılıyor...

Teşekkürler
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı harund1k3

Stat etrafındayim içeri girmemi sağlayacak birisi varsa foto atayım

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın , @ahmet türker abi tekrar  :hosgeldin. Bugün kameranın hemen sol yanındaki kelepçe takılacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

bu gün takılan kelepçe sayısı 10 a erişebilir..
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2015, 11:13:24 YunusEmre ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ZEKI

ahmet abi hos geldin
kameranin onunde beyaz kelepce takiliyor kamera sabit kalabilse keske @rubi_tobin

Çevrimdışı YunusEmre

Yanlış saymadıysam 7. kelepçe takılıyor 8. kelepçe de paletlinin dişlerinden bekliyor bakalım ne olacak.

Çevrimdışı YunusEmre

benim anlayamadığım paletli eski açığa 15  20 dakikada 2 halat yerleştirdi neden devam etmiyorlar acaba öğleye kadar epey bi takardı oysa ki

Çevrimdışı ZEKI

Yanlış saymadıysam 7. kelepçe takılıyor 8. kelepçe de paletlinin dişlerinden bekliyor bakalım ne olacak.
ben yeni acikta 3 tane goruyorum nerde digerleri ben niye goremiyorum :alala:

Çevrimdışı CrossBoy

rubi_tobin şu kelepçe takımına sabitlese biraz ya kamerayı iyi olurdu :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Kameranın önünde vinç olduğu için göremiyorsun. Kapalı ve numaralı birleşimindede var bir tane

Çevrimdışı YunusEmre

numaralıda tam karşılarda 1 tane var dün taktılar küçük beyaz vinçin olduğu bölümde de 1 ya da 2 tane var işte emin olmadığım beyaz vinçin orası sabah bi tane taktılar ikinciye geçtiler gibi

Çevrimdışı yavvuzz

Bir iş için stadın oralara geçeceğim , var mı bir yiğit arkadaşımız stadımızı şöyle içeriden görelim :D @bjk_mabet  or @rubi_tobin

Çevrimdışı ZEKI

Kameranın önünde vinç olduğu için göremiyorsun. Kapalı ve numaralı birleşimindede var bir tane
Tesekkurler o zaman etti 4 simdide 5. takiliyor  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

@serti67 nin gönderdiği çatı projesine göre çatının ölçüleri.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

Tesekkurler o zaman etti 4 simdide 5. takiliyor  :ok:

yedek kulübelerinin üzerinde de 1 tane takılı sağ tarafın köşesine denk gelen iskele üstünde

Çevrimdışı happy_

canlı yayın kamerası kelepçeye zoom yaptı, gerçi iş bitmişti ama yapılan imalatı görmek için iyi bir fırsat

Çevrimdışı YunusEmre

@rubi_tobin abi şu numaralının orada ve köşede takılanlara zoom yapabilir misin sana zahmet emin olalım..

Çevrimdışı YunusEmre

@rubi_tobin abi yedek kulübesinin sağ taraf üstte da takılı 1 tane sanki

Çevrimdışı YunusEmre

@rubi_tobin  abi teşekkürler küçük beyaz vinçin taktığıyla beraber 6 tane bitmiş durumda... özetle 3 tane yeni açıkta 1 tane numaralıda 1 tane kapalda ve 1 tane de köşede...

Çevrimdışı happy_

sabahtan bu yana iki ekip olarak iki kelepçe takıldı. bu tempo günde minimum 4 kelepçe anlamına gelir yani yaklaşık 8-10 günlük bir kelepçe işi var. bu sürede muhtemelen halat işleri de biter. çatının yükselmesi için gereken bir diğer şey de krikoların bağlanması. krikoların bitişi çatının havaya kalkmaya başlaması demek gibi görünüyor. sanırım ayın sonuna doğru bu mümkün olacak.

bugün kapalı önüne takılan kelepçe ve yeni açık önünde son kontrolleri yapılan kelepçe görüntüleri...
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2015, 14:22:44 happy_ ]