Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016721 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Tekrar teşekkürler arkadaşlar hepinize. hoşbulduk..

Benim asıl korkum bu yönetim bize ikinci yarıya stadı yetiştirip.yeter artık bu sene son kombineleriniz seneye  geçersiz olacak malesef deyipte bizi mağdur etmez inşallah...
edemez stad acildiktan 1 sene sonra bitecek suresi sezon kisitlamasi yapilmadi satilirken ayrica vodafone arena icin alindi o kombineler olimpiyat icin degil adama bana ne bitirseydin derler o yuzden acildiktan 1 sene sonrasina yenilenir kombineler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Öncelikle Herkese selamunaleyküm 3-4 gündür forumu takip ediyorum. 

stad bence  senebaşından önce yetişmez birçok çatı montajı izledim hiç biri 4-5 aydan önce bitmiyor.bari stad gecikicek bağlantı kursalarda başakşehir stadında oynasak. olimpiyat çok kötü bir stad.eğer orda oynarsak yine ben dürbün götürmeyi düşünüyorum . :)
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

edemez stad acildiktan 1 sene sonra bitecek suresi sezon kisitlamasi yapilmadi satilirken ayrica vodafone arena icin alindi o kombineler olimpiyat icin degil adama bana ne bitirseydin derler o yuzden acildiktan 1 sene sonrasina yenilenir kombineler

İnşaallah nediyeyimm..burası Türkiye  herşey beklerim :D

Çevrimdışı Efe

Her şeyiyle hazır bir şekilde bence 2. yarıya açarız Allah'ın izniyle :tabe:

Lütfen yanlış anlamayın lafım size değil ortaya söylüyorum;

Kameradan iki gün işlerin yavaş gittiğini gören esiyor da gürlüyor vay şöyle oldu böyle oldu ve yine aynı kişiler 1-2 gün hız kazandığı zamanda hemen havalara giriyor şu zamanda açarız bu zamanda gireriz diye.Taraftar kitlemiz gazla çalışıyor maalesef.Beklediği gibi giderse süper, beklemediği gibi olursa lanet olsun bu hayat :) Son günlerde dikkatimi çekiyor acayip kasvetli bir hava hakim.İnşaat dışında her şey konuşuluyor, herkes birbirine gider yapıyor, küçük büyüğünü tanımıyor bazı büyüklerde küçüklerine müsamaha göstermeyince ortam geriliyor.Tamam yönetimi bende çok sevmiyorum ama en azından dibine kadarda saygı duyuyorum yanlışlarına da,doğrularına da..

Bizim tribün kültürümüz saygı,sevgi ve hoşgörüye dayanmakta bu yüzden şu mübarek günlerde kalp kırmamaya biraz daha özen gösterelim.

Varsın stadımız 3 değilde 5 ay sonra bitsin, bitiyor ya oraya odaklanalım.Tadını çıkarın yahu  :) 
aralik diyelim aralik iyidir :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İnşaallah nediyeyimm..burası Türkiye  herşey beklerim :D
oyle derlerse bir ayip ederler 2 sıkıntıya giterler verdikleri hakki geri alamazlar zaten 14 bin kombine var alan sezon basi degilde sezon ortasi yenilenecek yine sezon icinde parasi alacak sıkıntı olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu stat bu senede bitmez... Göçebeliğe devam  :biggrinking:
bu sene biterde acilis ocakta olur diye dusunuyorum 29 ekim 1 ocak araliginda mac oynanacak hali alir artik 2.yariyi bekletebilir yonetim bakalim ne olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Dostlar, dün stadı gezdim gördüm. Her kim bu stat eylül ekim açılır der ise, yalan söylemiş olur.

ocak diyorum, gözlerimle gördüm. onu bunu dinlemeye gerek yok, kendinizi ocağa hazırlayın.

Çevrimdışı dropoon

Dostlar, dün stadı gezdim gördüm. Her kim bu stat eylül ekim açılır der ise, yalan söylemiş olur.

ocak diyorum, gözlerimle gördüm. onu bunu dinlemeye gerek yok, kendinizi ocağa hazırlayın.

forumda daha öncede paylaşılan ''han çadırı' belgeselindeki mühendis Selami Gürel gibi birisi lazım bize

Çevrimdışı yigitcan1903

Dostlar, dün stadı gezdim gördüm.Her kim bu stat eylül ekim açılır der ise, yalan söylemiş olur.

Fetva gibi olmuş  :evillol:
Başkan kabullenmeyinn diye bağırıyodun ocağı 1 hafta sürdü sürmedi senin direniş  :kop:
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 21:14:37 yigitcan1903 ]

Fetva gibi olmuş  :evillol:
Başkan kabullenmeyinn diye bağırıyodun ocağı 1 hafta sürdü sürmedi senin direniş  :kop:

Ben bu yapılanı bu "beyaz yalanları" kabullenmeyin istiyorum. Ocağa yetişecek şeyi şuan kabullenmeyip reddetsen ne olabilir ki.

Ben misal demba Ba satıp yerine 3 4milyonluk forvet almalarınıda kabullenmeyin itiraz edin derim ama alırlarsa haydi hep birlikte kulüp binasını basalım demem :)

Ha burada hala eylule ekime açılır diyen olursa da lafımı esirgemem:) ümit satılmaz, insan evladı kandırılmamalı.

forumda daha öncede paylaşılan ''han çadırı' belgeselindeki mühendis Selami Gürel gibi birisi lazım bize

Biliyorum o projeyi izlemiştim belgeseli. Valla mimar Sinan dirilse yine birşey değişmez. Çalışan sayısını 1000 vardiyayı 24 saat yaparsan belki. ;) oda mumkun değil.

Çevrimdışı Necmi

Ben bu yapılanı bu "beyaz yalanları" kabullenmeyin istiyorum. Ocağa yetişecek şeyi şuan kabullenmeyip reddetsen ne olabilir ki.

Ben misal demba Ba satıp yerine 3 4milyonluk forvet almalarınıda kabullenmeyin itiraz edin derim ama alırlarsa haydi hep birlikte kulüp binasını basalım demem :)

Ha burada hala eylule ekime açılır diyen olursa da lafımı esirgemem:) ümit satılmaz, insan evladı kandırılmamalı.
29 ekim iyidir.hem açılcak demekle bitecek demek arasında bayağı bir fak var :D

29 ekim iyidir.hem açılcak demekle bitecek demek arasında bayağı bir fak var :D

ha benim bitecek demem maç oynanabilir hale gelmesi demek zaten. bu bahsedilen komple eksiksiz tamamlanmanın gelecek yaza kalacağıda aşikar. Ama daha önce burada da konuşulduğu gibi, bu durumda normal yani. Maçlar oynandıkça eksikler tamamlanır

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu stat şu zaman açılır bir tahmindir. Bugüne kadar hep isabetsiz tahminler yaptım. Genede yaparım. BU beni yalancı yapmaz. Bunlar tahmin. Ne ben ne başka biri bu stadın mimarı planlamacısı değil. Kullandığınız kelimeleri özenli seçin arkadaşım. Bu bir.

Çim bana kalırsa ekimde hazır olur. Öyle ya da böyle. restoranı ıvırı zıvırı bitmeden maç oynanır ve izlenir halde olabilir diye düşünüyorum. Ya arkadaş hepiniz loca mı aldınız localar bitmez diye stat açılmaz diyorsunuz. çevre düzenlemesi falan diyorsunuz. Bize ne futbolcuya ne bunlardan. Maç oynanması benim için yeterli. Buda iki. @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Necmi

Biliyorum o projeyi izlemiştim belgeseli. Valla mimar Sinan dirilse yine birşey değişmez. Çalışan sayısını 1000 vardiyayı 24 saat yaparsan belki. ;) oda mumkun değil.
Dediğin gibi olmuyor Armağan para olsun bak ne mucizeler gerçekleşir.
ben ne imkansız işler gördüm o nedenle böyle kesin konuşmak doğru değil
ama görünen dediğin gibi sonuçta finansman bulunursa dediğinin dışına çıkar
inşaat işinde kesin konuşma bir ayda biter dediğin iş bir yıl sürer bir yılda zor biter dediğin iş
bir ayda biter hiç belli olmaz bu o nedenle zaten inşaatlarda süre kestirilemiyor.

Çevrimdışı martin40

Dediğin gibi olmuyor Armağan para olsun bak ne mucizeler gerçekleşir.
ben ne imkansız işler gördüm o nedenle böyle kesin konuşmak doğru değil
ama görünen dediğin gibi sonuçta finansman bulunursa dediğinin dışına çıkar
inşaat işinde kesin konuşma bir ayda biter dediğin iş bir yıl sürer bir yılda zor biter dediğin iş
bir ayda biter hiç belli olmaz bu o nedenle zaten inşaatlarda süre kestirilemiyor.

onu diyorum ya abi, yığarsın oraya 1000 tane adamı, 24 saat mesai yaparsın olur. Sonuçta ince iş, elaman hesabına göre bitirilebilecek bir iş.

10 kişinin 100 günde yaptığı işi, 50 kişi 20 günde bitirir hesabı ince işte gerçekçidir.

Artık beton kurudu, demir oturdu hesabı yok.

10 kişi 1 vinç günde 5 kelepçe takıyorsa, 50 kişi 3 vinç 15-20 tane takar.

Para lazım bunun içinde.

@Yunus Benim ne sana, ne burada ki x kişisine yalancı dediğim yok. Sizin söylediklerinizi umursuyormuyum sanıyorsun tarih olarak?
Ben başkanı, yöneticiyi, stattan sorumlu yöneticiyi, stat mimarını mühendisinin sözlerini dikkate alırım zaten.

Onların söyledikleri tarihler yalandır eğer eylül ekim derlerse.

Onlar işin matematiğini biliyor, bizimki gönülden bakış, o yüzden ağustosta ilk maça yetişir diyen bile çıkarsa şaşırmam.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu ileti senin di mi Armağan.
En azından maksadını aşmış olduğunu kabul edebilirsin.   :akuma:

Çevrimdışı tedd

Bu ileti senin di mi Armağan.
En azından maksadını aşmış olduğunu kabul edebilirsin.   :akuma:
Kral çıplak beyler kabul edin...
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı ZEKI

Kral çıplak beyler kabul edin...
Yahu topa girmiyim diyorumda kim kral giyinik dediki
sanki kral ciplak diyince stad ekimde veya ocakta acilacak
allahim aklima mukayet ol !!! :akuma: :akuma: :akuma:

ysariusta

• Ziyaretçi

Heykel konusunda bir hevesimiz vardı ama sosyal medyada istediğimiz kadar destek bulamadık. Gene kendimiz yapıcaz anlaşılan. Ben sanatçı konusunda biraz tereddütlüyüm haddim olmayarak. Biraz soyut çalışan bir abimiz kendisi. Hatta bir heykeli aşırı sağcılar tarafından şikayet edilmiş bi şeye benziyor diye :D neyse biz kartal figürü bekliyoruz. Çok net bir şey bekliyoruz. Biraz fazla soyut bir heykel gelirse şaşırmayın. Bu arada 3 milyon gibi bir rakam var ki aman aman. Gitti Demba'nın çeyreği

Ben her kim derim, bakkal mustafa manav hüseyinin statla ilgili vereceği tarihi takmadığımıda söyledim üstelik. İstediğiniz gibi algılayabilirsiniz mesajımı, sıkıntı yok.  :ok:

Çevrimdışı quentine83

bizim başkanın işi benim okul işine benzedi.32 yaşıma geldim okul şöyle veya böyle sebeplerden bitmedi.evdekiler soruyor .oğlum niye bitmedi.bu sene bitecek diyorum .gel de anlat onlara okul şöyle hoca böyle.başkanınki de o hesap işin içinde bin tane iş var gelde anlat.
ama bizim başkan ın öngörü kabiliyeti de hiç yok be kardeşim.ki kendisi geçen sene mayıs larda falan 2014 agustos ta çatısız da olsa belki açabiliriz falan diyodu.geçen sene ağustos ta stadın kabasının yarısı yoktu...düşün yani.ama durun bakalım 2 sene bekledik 3 ay daha bekleriz.güzel günler bizim...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Necmi

onu diyorum ya abi, yığarsın oraya 1000 tane adamı, 24 saat mesai yaparsın olur. Sonuçta ince iş, elaman hesabına göre bitirilebilecek bir iş.

10 kişinin 100 günde yaptığı işi, 50 kişi 20 günde bitirir hesabı ince işte gerçekçidir.

Artık beton kurudu, demir oturdu hesabı yok.

10 kişi 1 vinç günde 5 kelepçe takıyorsa, 50 kişi 3 vinç 15-20 tane takar.

Para lazım bunun içinde.

@Yunus Benim ne sana, ne burada ki x kişisine yalancı dediğim yok. Sizin söylediklerinizi umursuyormuyum sanıyorsun tarih olarak?
Ben başkanı, yöneticiyi, stattan sorumlu yöneticiyi, stat mimarını mühendisinin sözlerini dikkate alırım zaten.

Onların söyledikleri tarihler yalandır eğer eylül ekim derlerse.

Onlar işin matematiğini biliyor, bizimki gönülden bakış, o yüzden ağustosta ilk maça yetişir diyen bile çıkarsa şaşırmam.
yok o hesapta doğru değil işçi sayısında o kadar artışa gerek yok iş veremezsin senin dediğin gibi olmuyor
üst üste binen çok kalem iş var hepsi aynı hızlarda olmaz ve bazı işleri yaparken bazılarını yapamazsın bitmesini beklemek zorundasın
diğelim 400 emekçi çalışıyorsa bunu 500 veya 550 yaparsın burda sorun montaj değil malzemenin gelmesi hızlı malzeme girişi olursa döne döne çalışırsın
fazla adam fazla iş demek olmuyor şu anda bence eldeki emekçi %50 kapasiteyle çalışamıyor. Burda önemli olan elindeki emekçiyi
tam verimlilikle çalıştırabilmek burda söylenen emekçi sayısı için kamyon kamyon mal girişi olması lazım benim gözlemlediğim kadarıyla öyle bir mal girişi yok
buda emekçileri boş dolandırır firmalar için büyük zarardır mesela bir haftadır 3 tane bağlantı aparatı koydular bu bence komedi
mal varda koyamıyorlarsa kusura bakmasın kimsede bilen birini getirsinler burası okul değil becerecek ekibin yoksa işi üstlenmeyeceksin
üstleniyorsanda işi bileni getirmek zorundasın. Bana Başkan eleştirmiyor diyorlar aha eleştireyim bu stad hep yetersiz firmalar
tarafından yapıldı.Yeter artık bari çatı ve çim işi yeterliliğe sahip firmalar tarafından yapılsın şimdi kalkıp bursada olduğu gibi kadın emekçilerin çim
sermesini bünye kaldırmaz :D