Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017223 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Son zamanlarda buranın tadı iyice kaçtı.

Pek fazla yazan biri değilim.Eskiden üşenmeden sayfalarca zevkle okurdum.Bir sinerji vardı.

Şimdi sabahtan akşama nerdeyse bir sayfa bile ilerlemez oldu forum.Onda da zaten çoğu boş muhabbet.

Noldu bu foruma böyle.O eski enerji nereye kayboldu?

bjk_mabet bile yazmaz oldu artık.
yoo tam tersi forumun mesaj sayısı her gün artıyor ama bir çok kişi transfer başlığına gitti orda sohbet koyu
stadda artık iş görünmeyen dönemlere girdik bu bir ay sürer zaten söylüyorduk kısır dönemlere gireceğini
bjk_mabetin başı kalaba pek fırsat bulamıyor özel hayatıylada ilgili yoğunluk yaşıyor burdada anlatacak bir şey olmayınca
zaman ayıramıyor. Eylüle kadar ondan pek ses çıkmaz Eylülde aramıza aktif olarak katılır. Sıkıntı yok
@CrossBoy   zaten bir gelişme olunca bizi anında bilgilendiriyor bizde buraya yazıyoruz

Çevrimdışı ALBATROS

bu kelepçeler moralleri altüst etti yahu umarım hızlanırlar

Çevrimdışı aa1903

stadla ilgili kafama takılan bir durum var. alt tribünlerin kapasitesi locaların üstündeki kısımlardan düşük. bu durum baskı yaratma ve tezahurat bütünlüğü sağlama konusunda handikap yaratmaz mı?

Çevrimdışı keremfrat1

Gece 2 nobeti son 8  gun bodruma ayrica ruslara stad tanitimi :) ben tatile gitmeden bi stada uğramaya calisim yoksa tupras bitmeden stad zor benim adima  :bawling: bazen patronum iyilik yapiyor hediye yolluyor :)

Çevrimdışı keremfrat1

stadla ilgili kafama takılan bir durum var. alt tribünlerin kapasitesi locaların üstündeki kısımlardan düşük. bu durum baskı yaratma ve tezahurat bütünlüğü sağlama konusunda handikap yaratmaz mı?
hic birsey yaratmaz :) o stada bi ses akustigi var korna caliyor stada sanki yaninda caliyormus gibi kamyon kornasi :) akustigi simdiden dusun bidr cati kapandığında :) bunu @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

hic birsey yaratmaz :) o stada bi ses akustigi var korna caliyor stada sanki yaninda caliyormus gibi kamyon kornasi :) akustigi simdiden dusun bidr cati kapandığında :) bunu @ALI RIZA
Ben niye düşüneyim @keremfrat1  :alala: :alala: Post geçerken kamyonu devirdin herhalde  :kop: :kop: :kop:
Çati kapandıgında derken  :alala: açılır kapanır mı kapanır daha da açılmaz mı  :alala:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hoş bulduk sevgili kardeşim..

ahmet abi geçen bu konuda bir çok mesaj sildim başkanla ve yönetimle ilgili bu konuları defalarca uyarmamıza rağmen konuşmaya devam eden arkadaşlar var konuşulacak tabi ama başlığında konuşulacak herkes birbirine cevaben yazıyor senin siteyi takip ettiğinide biliyorum o yüzden çok fazla 2 li konuşmalara girmesek iyi olacak yada bir başlık açılır orda tartışma sürebilir şimdi gece temizliği yapacağım  konu dışı tüm mesajlar temizlenecektir  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu kelepçeler moralleri altüst etti yahu umarım hızlanırlar
hızlanırlar çatı halat sisteemi temmuz sonu kalkmaya başlar ama kalkarken çelik çatı inşaa edilecek üstüne o biraz sıkıntılı geçecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aram

Ahmet abi burası bir forum ve yönetimi var. Ben hep takip etsem de yazmıyorum öyle şeyler. Geçmişte biçok sitede moderatör  ve yönetici olarak görev aldığımdan tartışmaya girmek bana uymaz. Burdaki yönetime yük olmak istemem. Yoksa neler yazarımda çok tartışma çıkar. Birde taraftar forumu burası diğer yerlere benzemez.

Bu arada @Efe stat geceleri çok yavaş dimiiğ ?  :evillol: :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2015, 03:11:58 Aram ]
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi geçen bu konuda bir çok mesaj sildim başkanla ve yönetimle ilgili bu konuları defalarca uyarmamıza rağmen konuşmaya devam eden arkadaşlar var konuşulacak tabi ama başlığında konuşulacak herkes birbirine cevaben yazıyor senin siteyi takip ettiğinide biliyorum o yüzden çok fazla 2 li konuşmalara girmesek iyi olacak yada bir başlık açılır orda tartışma sürebilir şimdi gece temizliği yapacağım  konu dışı tüm mesajlar temizlenecektir  :)
saygı ile karşılarım sevgili kardeşim ama ,beşiktaşlıymış gibi olanlara yazdığım karşı yazıları silmezsin zaten biliyorum . seviyoeru saeni kardeşim....

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi burası bir forum ve yönetimi var. Ben hep takip etsem de yazmıyorum öyle şeyler. Geçmişte biçok sitede moderatör  ve yönetici olarak görev aldığımdan tartışmaya girmek bana uymaz. Burdaki yönetime yük olmak istemem. Yoksa neler yazarımda çok tartışma çıkar. Birde taraftar forumu burası diğer yerlere benzemez.

ne demek istediğini açarmısum sevgili kardeşim,anlamadım çünki..

Çevrimdışı Efe

geceleride içeride çalışma oluyordur ufaktan aslında stad harika gitti 30 aydan daha kısa sürede yıkılıp yeniden yapılacak bence muazzam bir süre hayırlısı artık 29 ekimden sonra heran açılabilir gidişata göre :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

saygı ile karşılarım sevgili kardeşim ama ,beşiktaşlıymış gibi olanlara yazdığım karşı yazıları silmezsin zaten biliyorum . seviyoeru saeni kardeşim....

:ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

biz olimpiyat için hazırlanalım bi kaç ay oraya gidip geleceğiz ben avrupa maçlarını yine olimpiyatta seyeredeceğim tur atlarsak vodafone arenada :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Başkan Avustralya Futbol Kulüplerinden birini ziyaret etmiş. Acaba Avustralyada yapılan tarzda mı olacak bizim hibrit çimlerde :)

Çevrimdışı ahmet türker

biz olimpiyat için hazırlanalım bi kaç ay oraya gidip geleceğiz ben avrupa maçlarını yine olimpiyatta seyeredeceğim tur atlarsak vodafone arenada :)
sevgili kardeşim biz bu stada  topraktan girdik ,ne olursa olsun yine toprağa döneceğiz....

Çevrimdışı Aram

geceleride içeride çalışma oluyordur ufaktan aslında stad harika gitti 30 aydan daha kısa sürede yıkılıp yeniden yapılacak bence muazzam bir süre hayırlısı artık 29 ekimden sonra heran açılabilir gidişata göre :)
@Efe  emin ol sizlerle aynı fikirdeyim ben. Bizimde kulağımız delik neler neler duyuyorum da burası halka açık bir platform yazamıyorsun. Aynı @Necmi abi ve diğer stadtan birebir haber alabilenler gibi olamasamda aynı işlerle ilgilenen bazı tanıdıklardan haber alabiliyorum. Stadın neden bu kadar uzadığını da biliyorum açılırsa ne kadar sevineceğimi de. İster 18 ay ister 36 ay bana farketmez. Gelecek kurmak için fedakarlık gerekir. Bunu bi kısım anlar bi kısım anlamaz.  :)

Çevrimdışı Aram

@ahmet türker  abi tepki koymuyorsunuz ve ya tepki vermelisiniz dedin ya yeri burası değil onu anlatmak istedim. Çünkü anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.  :)

Çevrimdışı Efe

@ahmet türker  abi tepki koymuyorsunuz ve ya tepki vermelisiniz dedin ya yeri burası değil onu anlatmak istedim. Çünkü anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.  :)
aynen oyle adama bisey anlatamiyorsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aram

@Efe bende bazen buraya ironik biçimde stat yavaş diyorum gülüyorum geçiyorum.  :) en son korkuyorum başkan si...m stadınızı alın ne bok yerseniz yiyin diyip kaçcak diye.  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Günaydın arkadaşlar , sizden bir ricam var..

stada giren ya da içerde çalışanlar daha çok iç mekanlardan fotoğraf çekerlerse sevinirim.. ince işleri merak ediyorum..
dışarısı zaten 2 ay aynı kalacak gibi duruyor.. onu kameradan görebiliyoruz zaten

Çevrimdışı YunusEmre