Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018443 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Günaydın. Bu çatı kaldırma olayı tam olarak ne zaman başlayacak ?

Bence Ağutos sonunu bulur  :tabe:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Efe

Herkese selamlar ,

Stadın durumu nedir ya ? Sıcak para girişi de oldu biraz . Sanki yavaş mı gidiyoruz hala ? Bu stat ocak şubatı görür gibime geliyor bu gidişle.
zaten 29 ekimden once acilmayacak ocakta acilsada cok onemli degil maclar kacacak zaten 2.yari gececegiz gibi gorunuyor catida teferruat var baya gelen malzemeler isin uzayacagini gosteriyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ergin1903

Baskan nasil bu kadar iyimser bir tarih verebiliyor anlamiyorum. ilk yari için basaksehir'le anlasma yapmaya baslasak iyi olur.

Çevrimdışı Serdkar

Baskan nasil bu kadar iyimser bir tarih verebiliyor anlamiyorum. ilk yari için basaksehir'le anlasma yapmaya baslasak iyi olur.

Hergün baska bir Prb cikiyor...
Bu Kadar büyük bir Projede  birkac ay gecikdi diye prb olacak...
Baskan cikip ne desin ..!!
Kombineler satilmasi lazim...
Bu kadar pessimist bir tarafatar toplugu görmedim...
Her ikinci yazi yok stadt yavas gidiyor ...yok calisanlar az bilmem ne...
Yok 20 Eylülde bitmez..

Baskan ana meslegi insaat...
Kac kisi burda ayni seyi diyebilir anca bir avuc dolusu...
Insaat sektörunden anliyormusun...

Bos bos konusup duruyorsunuz... Papagan gibi hergün ayni sözler...

Çevrimdışı yigitcan1903

Devre arasına hazırlayın kendinizi
Başkanın beyanatlarına kulak asmayın

Çevrimdışı Sutlas

Çevrimdışı serti67

gunaydınlar catı keleocelerının takılma hızı benı oldukca umutsuzluga ıttı umarım hızlanır adet sayısı yoksa hergun bır cok ama cok yavas olur
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Ergin1903

Yok 20 Eylülde bitmez..

Bu işten iyi anliyorsan böyle büyük bir projede kesin tarih vermeyeceksin. İnsanlari umutlandiriyorsun. Sonra herkeste bir hayal kırıklıgı.
Kendin diyorsun Baskan insaatci. Madem öyle ne diye sürekli dibi olmayan tarihler veriyor.Yoksa anlamiyor mu insaatan ? Hem burda herkes istedigini diyebilir. Görünür de Ekime yetisemeyecegi belli . Herkes tabi nasil yetisir bu der. Bu karamsarlik degil gercekcilik.
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 11:16:43 SeytanTuyu1903 ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok 20 Eylülde bitmez..

Söylediklerinin çoğuna katılmakla birlikte bir şeyi eleştirmek için o konuda uzman mı olmak gerekiyor? Başkanın ana mesleği inşaatsa neden futbolcu izlemeye gidiyor o zaman desem ne cevap verirsin peki? Sen böyle konuşunca boş boş konuşmuş olmuyor musun?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serdkar

Bu işten iyi anliyorsan böyle büyük bir projede kesin tarih vermeyeceksin. İnsanlari umutlandiriyorsun. Sonra herkeste bir hayal kırıklıgı.
Kendin diyorsun Baskan insaatci. Madem öyle ne diye sürekli dibi olmayan tarihler veriyor.Yoksa anlamiyor mu insaatan ? Hem burda herkes istedigini diyebilir. Görünür de Ekime yetismedigi belli . Herkes tabi nasil yetisir bu der. Bu karamsarlik degil gercekcilik.
Bu isin birde pazarlamasi var...
Insaat sicak para lazim...En kolayida bu kombine satarak oluyor...Baskan Ocak anca biter derse Millet kombine yanina bile yaklasmaz..
Asil büyük Prb bizim Stadyum Projesinde cikan pürüzlükler..
Malzemler gec geliyor mesela..
Her gün burada ayni konular okunuyor...
Insaat yavas gidyor diye ama icerde olan bitenler kimse bilmiyor ve görmuyor..
Mabet arada bir resim yoluyor anca öyle bilgeniyoruz..
Isci sayisi ayni konu ...Millet görulen yere göre yorum yapiyor

Çevrimdışı Fatih

Yok 20 Eylülde bitmez..

Abi sen de bos bos konusma lutfen...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gunaydınlar catı keleocelerının takılma hızı benı oldukca umutsuzluga ıttı umarım hızlanır adet sayısı yoksa hergun bır cok ama cok yavas olur
Toplam kaç adet kelepçe takılacak acaba? Ben o kısmı kaçırmışım tamamen.. Alışma sürecini atlatınca o kısım daha hızlı olacaktır bence..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Orman stat şubata yetişir dese rahatlayacak mısınız anlamıyorum ki nedir bu tarih kasıntınız? Şubat dese işçiler iyice yayıla yayıla çalışır disiplinli çalışma yapılsa 1ay çatının kalkması + 2,5 ay çimlerin olması toplam 3,5 aya biter. Sıkı çalışma ile en geç 3,5 aya bitecek iş için 8 ay sonrasına tarih vermek bu işi bozar. 3,5 ayda bitmesi mucize olur, gevşek gevşek iş yapılır. Şu anda işler idare eder durumda çok sıkı değil gevşek de değil. Erken tarih verdiğini herkes biliyor, bunun gerçek olması için çok daha iyi çalışılması gerekiyor ve adam firmaların daha hızlı çalışması için böyle bir tarih veriyor olabilir. Etkili mi değil mi tartışılır ama işin hakkı budur en erkene bitirmek istemek normaldir. Hani matematiksel olarak şampiyonluk ihtimalimiz varken futbolcular koşmaz oynamaz sonra şampiyonluk ihtimali varken neden böyle yapıyorlar diye sitem edersiniz. Ee işte onlar tam sizi özetleyen topçular, adamlar ne kasacaz şampiyon 100de 99 başkası oldu diyip erken tatile geçiyorlar. Onlara sitem ediyorsunuz da şurada Orman maksimum hızla yapılmanın tarihini veriyor, maksimumu hedef gösteriyor şampiyonluk ihtimali varsa kovalarız diyor. Siz hala 3-5 haftanın hesabını yapıyorsunuz. Orman sorumluluğunun gereğini yapıyor. Kendi cebine para girmiyor umutları diri tutmaya çalışıyor. O tarihe zaten bu çalışma ile 100de 99 yetişmez. Ama nedir bu tarih takıntınız şubat 2016 desin de taraftarın sinirini gazını mı almaya uğraşsın..Gereksiz takıntı yapıyorsunuz burada halatı küfekiyi takip edin ne kadar takıldı ne kadar iş kaldı somut şeylere bakın tarih marih soyut şeyler bunlar önemli olan kazasız belasız alnımızın teriyle bitirmek.

Çevrimdışı yigitcan1903

Başlıkta post sayısı atar katsayısıyla ters orantılı
Aslında bunun ilacı mabet
O yüzden yazdım az önce

Çevrimdışı kadir137

Toplam kaç adet kelepçe takılacak acaba? Ben o kısmı kaçırmışım tamamen.. Alışma sürecini atlatınca o kısım daha hızlı olacaktır bence..

42

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

42

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kaç tane takıldı şimdiye kadar?

Çevrimdışı ErsinA.

Bugün 1 Temmuz, çatı kalkıyor mu  :iblush:

1 Temmuz u sadece kabotaj bayramı olarak kutlamaya devam ediyoruz.

Gönül isterdi çatının kalkışını da kutlayalım

ysariusta

• Ziyaretçi

Bana burada renkli övdürmeyin şimdi. Taraftarı bu kadar goygoycu olunca Başkan da illa bir tarih vermek zorunda kalıyor. Yoksa marttan sonra hep olabilecek en kısa zamanda diyordu. Bqşkan taraftarını biliyor. Bir sene bedava bilet alın maça gelemesenizde dese on bilet satılmaz. Geçen sene stat heyecanı daha fazlaydı 13 bin kombine satıldı. Bu sene henüz 6 bin. Baya baya sevinmek için seven taraftarımız var

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yönetim ne yaparsa yapsın birilerimize yaranamayacak. Transfer konusunda sessiz kalır eleştirilir, stad konusunda ses çıkartır yine eleştirilir  :) Olay motivasyon açısından belli bir hedef koymadır ve Yönetim de bunu yapmıştır. He denilebilir ki beyaz yalan söylemiş; varsın söylesin babasının hayrına yapmıyorlar bunu. Kimsenin Beşiktaş'lılığını ölçemeyiz ama kombine alabilecek maddi yeterlilikte olup ta alım işini stadın açılışına bağlayan arkadaşların bir daha düşünmelerini beklerim. Paran bankada 6 ay için 3 kuruş faiz getireceğine bırakın Beşiktaş'ımıza bir nebze merhem olsun  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bana burada renkli övdürmeyin şimdi. Taraftarı bu kadar goygoycu olunca Başkan da illa bir tarih vermek zorunda kalıyor. Yoksa marttan sonra hep olabilecek en kısa zamanda diyordu. Bqşkan taraftarını biliyor. Bir sene bedava bilet alın maça gelemesenizde dese on bilet satılmaz. Geçen sene stat heyecanı daha fazlaydı 13 bin kombine satıldı. Bu sene henüz 6 bin. Baya baya sevinmek için seven taraftarımız var

@Yunus yanlış kişiye çatmışsın ( Alıntılamışsın ) sanırım  :D
Tek Büyük Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

Olabilir abi mobildeyim. Ayrıca Serhat için bir çatma hakkım var günlük. Onu kullanmış olurum. Sıkıntı yok

Çevrimdışı Factatum

Hergün bir kelepçe (40)+ hergün bir jack (84)= kısaca çatının kalkmaya hazır olmasına 124 gün var diyebiliriz. Araya iki bayram girecek 14 gün oradan ekleyelim; oldu 138 gün. Bir haftada çatının kalkacağını umalım  :D 145 gün. 1 ay kadar da çatı üzeri konstrüksiyon işleri sürse, 175 sonra çim olayına başlayabiliriz. ANÇ'nin söylediğine göre de çim işi 75 gün sürüyormuş. Pozitif olalım  :evillol: öyle kabul edelim. Yani 250 gün sonra şayet çevre düzenlemesi, iç işçilik, koltuk montajı vs biterse açılışa hazır olur. Bizim hangi işimiz rast gitmiş ki? Siz üzerine 30 gün sapma payı ekleyin. 280 günle bağlayalım bu işi. Karamsar arkadaşlar takvimlerini 280 gün sonrasına işaretleyebilir.   :nargile:  :evillol:
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 12:52:24 Factatum ]

Çevrimdışı Efe

Sahadaki vinclere 1 tane daha paleli eklenmedigi surece hizda cik buyuk bir degidim olmaz ne zaman gelecek su vincler :)
Şampiyon Beşiktaş JK