Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023766 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

evet eğer şeffaf kısım olursa genişliği 6,458 m  :D çok az yahu
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 16:36:13 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

belli değil ,ama benim son kararım şeffaf halka olmayacak.
Nasil olmayacak abi?

Daha once mabet acikladi on kismi eeffaf olacak dedi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Nasil olmayacak abi?

Daha once mabet acikladi on kismi eeffaf olacak dedi..

çizimlerde o kısım membran yalnız (bombeli)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Deniz

8458 bence

Serti resimlerin orjinalinden baksin bir internete yuklerken kalitede kirpma oluyor.whatsapp tan geldiyse mail olarak istesin orda okunur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Factatum

belli değil ,ama benim son kararım şeffaf halka olmayacak.

Aynı fikirdeyim. Membran bombesi çatı ucuna kadar devam ediyor.

Çevrimdışı Deniz

çizimlerde o kısım membran yalnız (bombeli)
Etfe olabilir abi belki etfeler de bombeli olabiliyor

Çevrimdışı ahmetx

Etfe olabilir abi belki etfeler de bombeli olabiliyor
evet etfe olabilir ama valmeiranın böyle bir ürünü yok başka firmadan alırlar mı?

Çevrimdışı mayan

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BRK

Bombeli catilar hic guzel durmuyor bana gore, keske bunun gibi olsaydi ( seffafligini demiyorum )

Çevrimdışı megiddo

Çevrimdışı ErsinA.

forveti ikilememiz lazım. Paletli reis yalnız kalıyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Factatum

...Beşiktaş'ın yapılmakta olan Vodafone Arena Stadyumu'nun inşaatını her gün izlediğini ve çok yavaş ilerlediğini ifade eden Güntekin Onay; "Stadyum konusunda bütün camia heyecan ile bekliyor. Geçen yıl yaşanan başarısızlık stada bağlandı. Stat ile ilgili çalışmaları Vodafone Arena Canlı Kamera'dan her gün takip ediyorum. Maalesef çalışan sayısı oldukça az. Statta 5-6 kişi çalışıyor, 10'u geçmiyor. Bir tane vinç operatörü bir şey indirip kaldırıyor, altında da 2 tane işçi onu alıp yerleştiriyor. Bu şekilde bu stat 2015 yılında zor yetişir gibi gözüküyor. Bunu köstek olmak için söylemiyorum, somut bir veriden söylüyorum. Ayrıca köstek olacak bir şey de yok. Stadın yavaş ilerlediğini söylemek abestle iştigal oldu. O yüzden artık Fikret Orman savunmaya geçeceğine, sözler vereceğine bu stadı bitirmek için ne gerekiyorsa yapsın. 3 vardiya mı, 2 vardiya mı, ne yapıyorsa yapsın. Bakıyorum işçiler 1 vardiya zor çalışıyor. Maalesef böyle bir tablo ile karşı karşıyayız. Son derece yavaş ilerliyor. Bu bir günlük gözlem değil. Her gün de bakıyorum. Camianın bu konuya dikkat çekmesini rica ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

:evillol:

Çevrimdışı Deniz

evet etfe olabilir ama valmeiranın böyle bir ürünü yok başka firmadan alırlar mı?
Belki bize ozel uretim yaparlar abi.untes cihazlarini bize ozel uretti mesela

Çevrimdışı ONUR KOLCU

...Beşiktaş'ın yapılmakta olan Vodafone Arena Stadyumu'nun inşaatını her gün izlediğini ve çok yavaş ilerlediğini ifade eden Güntekin Onay; "Stadyum konusunda bütün camia heyecan ile bekliyor. Geçen yıl yaşanan başarısızlık stada bağlandı. Stat ile ilgili çalışmaları Vodafone Arena Canlı Kamera'dan her gün takip ediyorum. Maalesef çalışan sayısı oldukça az. Statta 5-6 kişi çalışıyor, 10'u geçmiyor. Bir tane vinç operatörü bir şey indirip kaldırıyor, altında da 2 tane işçi onu alıp yerleştiriyor. Bu şekilde bu stat 2015 yılında zor yetişir gibi gözüküyor. Bunu köstek olmak için söylemiyorum, somut bir veriden söylüyorum. Ayrıca köstek olacak bir şey de yok. Stadın yavaş ilerlediğini söylemek abestle iştigal oldu. O yüzden artık Fikret Orman savunmaya geçeceğine, sözler vereceğine bu stadı bitirmek için ne gerekiyorsa yapsın. 3 vardiya mı, 2 vardiya mı, ne yapıyorsa yapsın. Bakıyorum işçiler 1 vardiya zor çalışıyor. Maalesef böyle bir tablo ile karşı karşıyayız. Son derece yavaş ilerliyor. Bu bir günlük gözlem değil. Her gün de bakıyorum. Camianın bu konuya dikkat çekmesini rica ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

:evillol:

bu herifi hiç sevmiyorum ,

Çevrimdışı henry gale

o çizgideki diğer sayılara bakınca ortaya çıkıyor zaten. bir önceki 9080 ise bu da 8458 olmalı. başka açıklaması yok.

Çevrimdışı cagdas44

4-5 m gibi

Konya'nın şeffaf halkası daha geniş gibi birde hem kendisi hem gölgesine göre o da bombeli aslında

Çevrimdışı Factatum

Belki bize ozel uretim yaparlar abi.untes cihazlarini bize ozel uretti mesela

Beyazdan şeffafa geçiş yapan herhangi bir çatı örneği var mı? Şahsen ben şefaf EFTE falan kullanılacağını hiç sanmıyorum. Beyaz mat bir çatıya kendimizi hazırlasak iyi olur.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Konya'nın şeffaf halkası daha geniş gibi birde hem kendisi hem gölgesine göre o da bombeli aslında

evet burdan bakınca geniş duruyor .