Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021544 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı SDemirsoy

yakın çekim

@FARUK hocam diğer statlarda bu kelepçeler halat renginde oluyordu bizde beyaz nasıl bir görüntü çıkacak acaba

Çevrimdışı Efe

kelepçeler gelmiş
hadi hayirli olsun dun gece belliydi zaten 2 tir gelmisti eski aciga kalas dosemede basladi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

@FARUK hocam diğer statlarda bu kelepçeler halat renginde oluyordu bizde beyaz nasıl bir görüntü çıkacak acaba

bende öyle bekliyordum sabahtan beri bu tırı bekliyorum omu değil mi diye ama oymuş
buda ilk inen kelepçe oldukça büyük

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı carsikartali

Siyah ile işaretli olan kısım halatların kırmızı ile işaretli olan kısım direklerin geleceği kısım değil mi?

Çevrimdışı SDemirsoy

bende öyle bekliyordum sabahtan beri bu tırı bekliyorum omu değil mi diye ama oymuş
buda ilk inen kelepçe oldukça büyük
değişik bir şey olacak gibi  :icool:

Çevrimdışı mayan

şu stad bitince kartal yuvalarında legosu çıksa ne güzel olur
canımız sıkılınca evde yapar dururum, hatta bir süre sonra
askerdeki gibi gözüm kapalı yaparım bu kadar detayı gördükten sonra. :icool:

Çevrimdışı Efe

ama kolonlarida onlarin uzerine takacaklar yani beyaza beyaz halatlar gorunmeyecek karsidan bakildiginda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı happy_

Çevrimdışı Abu Ali Imran

ya kamyondan direk halatlarin ustune koysalarya kelepceleri.. zaman kaybi olmasin  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Siyah ile işaretli olan kısım halatların kırmızı ile işaretli olan kısım direklerin geleceği kısım değil mi?
şu şekilde hocam
kırmızı olan düz kısım üzerine çelik direkler binecek
siyah ile işaretli kulaklar çatının iç kısmında çapraz halatların bağlanacağı yer
mavi ile işaretli olan ise çatıyı gerecek olan uzun halatların bağlanacağı yer

Çevrimdışı mert_

ya kamyondan direk halatlarin ustune koysalarya kelepceleri.. zaman kaybi olmasin  :evillol: :evillol: :evillol:
:D

Çevrimdışı Akil Emre

Arkadaşlar daha önce sorulduysa kusuruma bakmayın.

Tüm statda prekast işleri bitti mi? Sanki eski açık son sırada bir eksiklik vardı ve yeni açık alt son iki sırada projeye göre extra 2 sıra konulacaktı die hatırlıyorum.

Eğer tüm stadın prekast işi bittiyse , köşelerdeki alçalmalar hariç tüm stadın alt ve üst sıra sayılarını gösteren bir tablo var mıdır?

Son sorumda bir arkadaş Fifa2015 den bizim stadı paylaşmıştı, yapılan bu stat bizim stadın birebir aynısı değl gibi özellikle köşedeki alçalmalar belli değil gibi yüksek  duruyorve eski açıkta yüksek  gibi.

Çevrimdışı carsikartali

Çevrimdışı Efe

Bazi mesajlar silinmistir konu harici yazmayiniz suan stadta bir suru hareket var takip etmek isteyenlere ayip oluyor konu disi olamasin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers_an

Nazardan saklasın. Maşallahı var. Gün güzel başladı. Hareketlendikçe güzelleşiyor mabedim.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Bazi mesajlar silinmistir konu harici yazmayiniz suan stadta bir suru hareket var takip etmek isteyenlere ayip oluyor konu disi olamasin

bu mesajida silsen hic birsey olmamis gibi devam etsek  :biggrinking: :kop:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

aklima takildi,, bu gelen halatlar son halatlarmi acaba  :alala: daha gelcekmi?

Çevrimdışı yigitcan1903

eski açık ta iskele serimi yapılıyor
Nihayet  :D
O taraf ne kadersizmiş arkadaş
Her şeyde sonuncu
Hafriyatta,kolonda,kirişte
Membran da uzun süre kaplanmaz o bölüme yine uyuzlanırız kesin  :evillol:

Çevrimdışı attila_metu

Selam Arkadaşlar,

Fikret Orman ısrarla 20 Eylül'de maç yapabileceğiz diyor ve çim de 75 gün sürer diyor.
20 Eylül'e kadar 86 gün var.
Bu durumda :

1. 11 gün sonra stad içerisinde çim için çalışmalar başlayacak.
2. Fikret Orman bir kez daha "beyaz yalan" söylüyor.
3. 75 gün sürecek olan çim çalışmasının bir kısmı stad dışında yapılacak.

Bu konuda fikri olan varmı?

Çevrimdışı yigitcan1903

Selam Arkadaşlar,

Fikret Orman ısrarla 20 Eylül'de maç yapabileceğiz diyor ve çim de 75 gün sürer diyor.
20 Eylül'e kadar 86 gün var.
Bu durumda :

1. 11 gün sonra stad içerisinde çim için çalışmalar başlayacak.
2. Fikret Orman bir kez daha "beyaz yalan" söylüyor.
3. 75 gün sürecek olan çim çalışmasının bir kısmı stad dışında yapılacak.

Bu konuda fikri olan varmı?
Ben hep bardağın dolu tarafını görüyorum demişti kongrede
Durumu bu açıklıyor benim açımdan