Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021491 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ebabil

günaydın millet. bakalım tırlardan neler inecek  :photo:

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Neco

Herkese günaydın, toplam 5 tır gelmiş. 2 tırda halat var gibi görünüyor, 3 tırda ise çelik konstruksiyon malzemesi. Sanırım bu malzemelerle birlikte çatıyı ayakta tutacak tüm malzemeler (halat + çelik kolonlar) gelmiş gibi. Ne diyelim Maaşallah. Ramazan ayı stadımıza iyi geldi. Biz işler yavaşlar belki diye tahmin ediyorduk ama işler hızlandı  :claps: :claps:

Çevrimdışı Neco

Çevrimdışı baro19

Günaydın, bir an önce drenaj ve çim çalışmalarına başlansa :D Canlı yayında izlenmesi en zevkli şey bence :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın, bir an önce drenaj ve çim çalışmalarına başlansa :D Canlı yayında izlenmesi en zevkli şey bence :D
En az bir ay var daha

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

bu gelen halatlar son halatlarmı yoksa başka halatlar gelicekmi acaba

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın Beşiktaş arena  milleti.Stadı tırlar  basmış.Halatlar,beyaz beyaz kolonlar  oof  of  of.Sabah sabah  keyifleniyor  insan.

Çevrimdışı smhkcr

Günaydın Forum ahalisi... Mabette şov var, forum daha uyanamamış  :super: :super: :super:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Beyaz kolon gibi şeylerden bolca gelmiş ama beyaz farklı şeylerle dolu bir tır daha var. Onun ne olduğunu çözemedim. O uzun boruların birleştirme parçaları olsa gerek.

Çevrimdışı Serdkar

hem zeminin hazırlanması, hem drenaj yapılması gerekiyor. Maliyeti konusunda benim bir bilgim yok. Ancak maliyet konusunda herhangi bir kısıtlamadan kaçılmadı. İnşaatın hiç bir yerinde bundan kaçılmadı. Sadece zeminden su çıkmadığı için ! zemine yapılacak olan beton yapılmadı. Onun yerine toprak dolgu yapıldı. Onun dışında bu statta ben maliyetli diye vaz geçilen bir şey hatırlamıyorum. 360 skorboard isteyenler vardı. Onlar kendi arasında para toplayacakmış.

Maliyet icin Baskan gecenlerde Bjk tv yapdigi aciklamada toplam 2 M € sirf Cim icin harcadik dedi...Ümraniye + Vodafone

Çevrimdışı Haldun

Maliyet icin Baskan gecenlerde Bjk tv yapdigi aciklamada toplam 2 M € sirf Cim icin harcadik dedi...Ümraniye + Vodafone
çimin altına alttan ısıtma yapılmıyor benim anlamadıgım kışın kar yagdıgında sahaya dozerler giriyor çim berbat oluyor o kadar para boşuna gitmeyecek mi

Çevrimdışı Ermanacer

10 saat icinde yakalsik 6 7 tir giris yapmis stada, malzemeler bollasti  :ishock:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

burada sanki değişik bir malzeme var  :alala:

o uzunların birleşme aparatı olsalar gerek.

Çevrimdışı Aram

o değil de eski açığa bütün işlemleri en son yapıyolar. stada en son burdan mı giriş vercekler açılınca acaba?  :evillol: :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Strand Jack

Eski açığa kalasları koyuyorlar yanlış görmüyorsam :halay:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Ermanacer

Bugun sanki ayri bir hava ve hareketlilik var stadta  :money:

Çevrimdışı SDemirsoy

kelepçeler gelmiş
evet Faruk hocam kelepçeymiş onlar dikkatimi çekmişti yalnız kolonlarve kirişler siyah diğer parçalar beyaz oluyor  :icool:

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı FARUK