Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013336 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

demek oluyor ki başkan doğru söyledi 5 temmuzda çatı havalanmaya başlayabilir  :evillol:
Şist aman diyim başkan doğru söyledi falan deme dayak yersin. Az sabır gorecez bakalım ne kadar sürecek. Yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik

Çevrimdışı ahmetx

10 metre yatay kiriş için kısa (çatının biraz kısa kalması demek), kolon için uzun olur gibime geliyor. Şu an çok anlam karmaşası yaşıyorum  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
yatay direkler tek parça değilde 2 parça halinde takılabilir halatlara
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Kelepçeler gelecek sonra monte edilecek bunlar. Ben öyle anladım.

Çevrimdışı ahmetx

Bu gelenler 10 metre degil galiba ama baya uzunlar bunlari yatay halaylara takilacaj kelepcelerin uzerine monte edecekler bence diger seyrettigim cati insaatlarinda da buna benzer kolon tarzi demirler kullandilar hep soru su bunlar halatlar kaldirilmadanmi yoksa kaldirildiktan sonra mi monte edilecek
kaldırıldıktan sonra @Efe
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Kelepçeler gelecek sonra monte edilecek bunlar. Ben öyle anladım.
kelepçesiz monte olmaz zaten @Yunus

Çevrimdışı YunusEmre

Şist aman diyim başkan doğru söyledi falan deme dayak yersin. Az sabır gorecez bakalım ne kadar sürecek. Yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik

valla ben çok sabırlıyım hayırlısıyla kazasız belasız bitsin de bu stad ondan sonra dikiş söküğü gibi şampiyonluklar gelecektir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı MHakan

hd olan

Çatının buna benzer olabileceği konusunda ne düşünüyorsunuz hocam ? Bayağı benzer geldi bana  :)

Çevrimdışı keremfrat1

Stada dogru yoldayiz :) haydi haydi saldir saldir :ok:

Çevrimdışı Efe

@keremfrat1 gittiginde su gelen parcalarin kolonmu yoksa yatay kirismi oldugunu bi sorsana soyle sor kirismi kolon mu bunlar abi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı duman

güzel haberler ve resimler bekliyoruzz hücumm :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi dün şu stadın reklam videolarını tekrar izleyeyim dedim son videoda çatı özellikle dikkatimi çekti , çatı bu şekil olursa bu kolonlar için daha mantıklı gibi ?? bi bakar mısın ne diyeceksin ?
http://www.izlesene.com/video/burasi-vodafone-arena/7336702?utm_source=player&utm_medium=referral&utm_campaign=player_logo_izlesene_embed
bu tanıtım filmindeki çatı fizik kurallarına aykırı :D
bir kere asma germe değil ikincisi çelik çatıda değil  uzay teknolojisi
yerçekimsiz ortam çatısı :tabe:

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 gittiginde su gelen parcalarin kolonmu yoksa yatay kirismi oldugunu bi sorsana soyle sor kirismi kolon mu bunlar abi :D
sorarim ama bence maracana daki kolonlarin aynisi :)

Çevrimiçi Necmi

Boyları 5,5 m civarında ise çatı iç halkasını dik tutacak direklerdir.
onlar 7 metre olacak diye biliyorum projede açıklık yanlış kalmadıysa aklımda 7 metreydi  @ahmetx

Çevrimdışı FARUK

Boyları 5,5 m civarında ise çatı iç halkasını dik tutacak direklerdir.

kolon kısmı 3.45 civarı olması lazım abi kirişi de dahil etmişsin  :)

Çevrimdışı ahmetx

Çatının buna benzer olabileceği konusunda ne düşünüyorsunuz hocam ? Bayağı benzer geldi bana  :)

fonte novadan ziyade Estádio Nacional Mané Garrincha ya benzeyecek.Fonte nova ile benzer yanı radyal halatlar kirişlere v halatlarıyla bağlanacak.

Çevrimdışı ahmetx

ben şu projeye göre oranladım 5,5 m yi buldum @Necmi , @FARUK
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 12:15:45 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

kolon kısmı 3.45 civarı olması lazım abi kirişi de dahil etmişsin  :)
jeton yeni düştü , kirişle ne kadardır?

Çevrimdışı FARUK

jeton yeni düştü , kirişle ne kadardır?

sadece kolonlardan hesaplamak lazım abi
kaçtane 3,45 sığıyorsa oraya artık :) bence 8-9m var

Çevrimdışı ahmetemre

gelen şeyler beyaz ambalajlı gibi.
içinden pembe çıkmasında :o_o:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı MHakan

fonte novadan ziyade Estádio Nacional Mané Garrincha ya benzeyecek.Fonte nova ile benzer yanı radyal halatlar kirişlere v halatlarıyla bağlanacak.

Estetik olarak bu daha güzelmiş  :claps:

Çevrimdışı ahmetx

sadece kolonlardan hesaplamak lazım abi
kaçtane 3,45 sığıyorsa oraya artık :) bence 8-9m var
evet o zaman 7,5-8 m o kolonların uzunluğu @FARUK @Necmi abinin dediği gibi.

Çevrimdışı ahmetx

Estádio Nacional Mané Garrincha da bu kolonların yüksekliği 10 m ,bizim çatının genişliği neredeyse yarısı olacağı için 7-8 m ancak olur @FARUK

[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2015, 12:44:21 ahmetx ]

Çevrimdışı serti67

Estádio Nacional Mané Garrincha da bu kolonların yüksekliği 10 m ,bizim çatının genişliği neredeyse yarısı olacağı için 7-8 m ancak olur @FARUK

bızım stattın bu tarz gorsellerı neden yokta burda fbı ajanı gıbı olemı bolemı solemı olcak dıee yrtınıyoruz bak urda ne guzle net degısıklık olursada  en azından bılırısın nerde nas olabılır dıe
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS