Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013595 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

KeremFırat  fotolar  hakikatten çok güzel.Adeta  stadın içinde tur  attım.Koridarlarda  dolaştım.Eline  emeğine  sağlık  abicim.
rica ederim abicim :)

Çevrimiçi Necmi

Halatlar cok buyuktu gercekten :) benim kafam stajyer kizlarimiza gitti ders verdim totalstationu sordular olcum aletini bi güzel anlattim bide caticilarda bi kiz vardi Halatlari dolasiyordu :)
yani fırsatı değerlendirip bir kaç sızıntı alamadınmı :bandit:  @keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

onun icin bi aksam gel dedi :)  :bandit: beklerim dedi ben dedim bi aksam gelicem yaniniza diye

Çevrimdışı Aram

@keremfrat1 sağol kardeş fotolar için. ama stat çok dik abi. her dakika aşkım artıyo stada :bandit:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı warofpoet

10 m demişken aklıma ne geldi biraz gülelim :):D :D :evillol: :evillol:

[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 21:38:14 kcptl ]
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı dropoon

kalite kötü ama fonte nova çatı kaldırma

[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 21:38:44 kcptl ]

Çevrimdışı dropoon

[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 18:40:17 Necmi ]

Çevrimdışı dropoon

bu animasyonu gördükten sonra 20 eylül hayal gibi geliyor beyler
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 18:40:43 Necmi ]

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 sağol kardeş fotolar için. ama stat çok dik abi. her dakika aşkım artıyo stada :bandit:
bide sahanın ortasindan gor :) :) dikligi rakip oyuncular bence hic maca cikmasin

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 fotolar için teşekkürler.İçeride daha çok iş var gibi  :iblush:
bence iceriye cok kafaya takmamk lazim iyi gidiyor butun zor isler bitti ufak tefek işler kaldi onalrda zaten stad acikina kadar tamamlanir

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi bence bu @keremfrat1 bayan mimar ve mühendisleri görünce hiç bir sızıntı alamaz  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erhan

hd olan

Benim tahminim böyle olacak 10 metre kolon olayını burda görebiliyoruz

Çevrimdışı keremfrat1

@Necmi abi bence bu @keremfrat1 bayan mimar ve mühendisleri görünce hiç bir sızıntı alamaz  :lol:
cok var gercekten sorucsklarimi unuturdular bana :) guzel bir sey stajyer kizlarin olmasi stadyumda renk katiyor :) okulumdan olanda vardir belki mimar bakalim :) bir haritaci yok iclerinde :) kiz belki vardir

Çevrimdışı ahmetx

bizim çatıda üst halka olmayacak ki iki halka arasına 10 m lik kolon konsun. :dont:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı keremfrat1

banada sanki anlatilan kolonlar oydu icten olanlar evet :) gelsinde gorelim bugun cok kafam sasti :) baksaniza 2 falan yazmisim :)

Çevrimdışı ahmetx

banada sanki anlatilan kolonlar oydu icten olanlar evet :) gelsinde gorelim bugun cok kafam sasti :)
bi kere onlar kolon değil sırık yahu  :lol:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Erhan

bizim çatıda üst halka olmayacak ki iki halka arasına 10 m lik kolon konsun. :dont:

Nedir keremin dediği kolonlar onları çözmeye çalışıyorum ben @ahmetx

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı ahmetx

Nedir keremin dediği kolonlar onları çözmeye çalışıyorum ben @ahmetx
bence kolon filan değil yatay bir şeyler gelince görürüz. @epoolture

Çevrimiçi Necmi

ama yarısı yukarda kalıyor bizde öyle bir şey yok orda direkler çatının üstüne çıkıyor

Çevrimdışı Erhan

ama yarısı yukarda kalıyor bizde öyle bir şey yok orda direkler çatının üstüne çıkıyor

Çatı farklı zaten @Necmi abi aradaki direkler olacak gibi geliyor bana keremin dedikleri kolon ise.

Yatay kiriş gibi bişeyse farklı tabi

Çevrimdışı keremfrat1

En guzeli bu hfta gelince anliycaz inşallah :)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

@FARUK bence cati isi cok zor degil lego gibi yapilicak yani temmuz sonu dedi ama olabilirmi sence abi @Efe @Necmi