Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016217 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Twitterdan @iykibesiktasvar hesabından alıntıdır.
Harika fotolar burada paylaştığın için teşekkürler  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Harika fotolar burada paylaştığın için teşekkürler  :)
Lafı olmaz abi bende çok beğendim güzel kareler.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Serdar

Bir yıl kapatılır kısmına takıldım zaten ben. Yoksa elbet bazı yaptırımlarla karşı karşıya kalırız ama İstanbul'un göbeğindeki bir stadın inşaatının yıllarca durmasını en kötü düşmanın bile istemez. Bazı kısıtlamalar gereği çok açık yazamıyorum ama belli noktaları mesajla iletmek isterim.

Tabiki olabilir, konuşulamayan o kadar çok şey var ki.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tribünlere ne zaman serilecek halatlar? her tahtaya 1 halat mı olacak?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oruç @SDemirsoy un başına mı vurdu acaba?  :evillol: Ortalarda yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kadir137

Tribünler çok dik, ve bu beni çok heyecanlandırıyor...

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 16:26:03 kadir137 ]
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Erhan

Halka ile dikey halatları birleştirecek ek parçasını kolay takmak için takoz ayarladılar galiba :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Oruç @SDemirsoy un başına mı vurdu acaba?  :evillol: Ortalarda yok..
buralardayım abi sizi izliyorum   :D

Çevrimdışı YunusEmre

Arkadaşlar paletli paletli dedik ama paletlinin boyu kısalmış sanki azcık ucundan kesmişler  :evillol: parçasını da numaralının önüne atmışlar...

Çevrimdışı warofpoet

bitmeye yaklaştıkça daha hızlı olsun isteniyor sanırım. günde 3 vardiya işler sağlıklı yürüyecekse mali sıkıntı getirmeyecekse , güvenlik açısından riskler en aza indirgenecekse herkes ister zaten. Ama konu Beşiktaş olunca işler kağıt üzerindeki kadar kolay olmuyor malesef.

gece vardiyası bize 1 aydan fazla zaman kazandırmaz ayrıca bu saatten sonra bence. 1 ay için bazı şeyleri riske etmeye değmez bu mantıkla da.

Karamsar olmaya gerek yok ligin ilk yarısına yetişecek bu stat.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ortadaki küçük makarayla uğraşıp durdular bugün ama dur bakalım. İnşallah kokusu yarın çıkar.  :D
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı keremfrat1

Muthis bir bilgi insallah bu hafta 10 metrelik cati orta alani kolonlari geliyormus iz insaat muhendislerinden aldigim bilgi :) 2 temmuzda bu cati havada olur sonu gibi :)

Çevrimiçi Necmi

Abi bu kadar abartmayın lütfen. Türkiye'nin en büyük Holding'lerinden birisinde binlerce işçinin ağır sanayide çalıştığı bir firmada çalışıyorum 11 senedir. 5 tane devasa fabrikası var, 2 veya 3 vardiya sistemiyle çalışan.  Gece bir sürü iş kazası da oldu ama bir kere gelip fabrikayı mühürlemediler. Yasal elbet bir takım yaptırımları davaları oluyor ama sen bu işin güvenliğini sağladıktan sonra ve gereken yerlerden onayı aldıktan sonra, iş güvenliği uzmanı bulundurduktan sonra bal gibi işçi çalıştırabilirsin. İşin ekonomik ve gereklilik tarafı ayrı bir şeydir ama yok bu risktir belediye mühürler yıllarca unut stadı gibi yorumlar gerçeklikten uzak şeyler. Her iş kazası olduğunda fabrika kapatsalar bu ülke ekonomisi batar. İnsan hayatı önemlidir ama Türkiye'deki iş kazalarının büyük çoğunluğu(istatistiksel olarak) işçilerin hatalarından kaynaklanmaktadır. Davalarda karar verirken bu gibi şeyler özenle incelenir.
işte sorun burda malesef abartmıyoruz kardeşim siz bunu anlamak istemiyorsunuz siz sorunların konan engellerin %5 ini belki öğreniyorsunuz
elimde toplu bir rakam yok ama duyduklarımdan yola çıkarak o stada bu güne kadar kesilen cezalar bir milyonu bulmuştur diye tahmin ediyorum
nasıl abarttığımızı düşünebilirmisin 40 cm için bu stad bir ay mühürlendi bana bir örneğini daha göstersene sonrada abarttığımızı söyle rampada belediye
hatları değiştiriyordu hepsi hepsi altımetre iki ayda bitiremediler aslında bir bilemedin iki günlük iş sen diyorsun holdingde çalışıyorum binlerce işçi çalışıyo
kardeşim bizde boşa konuşmuyoruz hayatımız şantiyelerde geçti burda mühendis olan arkadaşlar konuşuyor diyorlarki bu stada özel muamele yapılıyor.
başka bir yerle örnek verilmez. ya bunu anlamak istemiyorsunuz yada anlıyorsunuzda konu başka yerlere gittiği için anlamamış görünüyorsunuz. yada yönetim nefreti
gözünüzü kör etti sağlıklı karar veremiyorsunuz size defalarca örnekleriyle veriyoruz nedenleri hayal satmıyoruz gerçeklerden örnek veriyoruz siz hala
yok ya olmaz böyle şey diyorsunuz ama gözünüzün önünde oluyor işte arkadaş bir memur sana belediyede takar bir sene ruhsat alamazsın burda sana hükümet
takmış tapelerde bas bas bağırıyorlar stadı yaptırmayız diye daha neyin abartmasını yapıyoruz Bizim burda Fikret Ormanın avukatlığını yapmak gibi bir
misyonumuz yok bu işden menfaatimizde yok onun söylemlerini haklı çıkartacak bir çok olayıda burda açıklamadığımız gerçeğide var. Bizim kulüple olan
bağımız sizler gibi her Beşiktaşlının olduğu kadar neden yapalım neden taraftarı kandırma yolunu tercih edelim her zaman dediğim gibi Beşiktaş taraftarı
sorgular onu öyle kolayca kimse kandıramaz zaten bu yollara sapmadığımız için burası sürekli büyüyor. Birde sürekli üye eleştirilerini foruma buluyorsunuz
ya onuda anlamıyorumüyeler birbirini eleştirir biz sadece takip ediyoruz hakaret ve türevi şeyler olmadığı sürecede müdahale etmiyoruz sen hep eleştiren
yazılar yazıyorsun bu güne kadar kaç mesajın silindi yada bu nedenle forum yönetiminden kaç uyarı aldın 1400 mesaj yazmışsın bu 1400 eleştiri demektir :D
demekki yazabiliyorsun kimse engellemiyor öyle değilmi ama yazdıklarınada bırak bizler fikirlerimizi söyleyebilelim  @Serhat Akkaya forum olmanın amacı aslında budur

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı FARUK

Muthis bir bilgi insallah bu hafta 10 metrelik cati orta alani kolonlari geliyormus iz insaat muhendislerinden aldigim bilgi :) 2 temmuzda bu cati havada olur sonu gibi :)
:claps: güzel haber

Çevrimdışı UU1903

:claps: güzel haber

@FARUK ne oldugunu birtek sen anladin heralde :D Ne oldugunu bize de (en azindan bana) aciklayabilir misin?

Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı muhendis

"10 metrelik cati orta alani kolonlari" ne şekil kolonlar oluyor acaba ? bi tarif eden olur mu ki  :bandit:

Çevrimdışı FARUK

solda turuncu yuvarlak içindeki kısım arkadaşlar şuan serdiğimiz halatın üzerine oturacak bunlar ayrıca bunun sağında ve solundada büyük çelik parçalar var gördüğümüz gibi bunlar olması lazım
sağda 3.5m lik çatı kirişi ile boyut kıyası yapılabilir az çok
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 16:58:40 FARUK ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

"10 metrelik cati orta alani kolonlari" ne şekil kolonlar oluyor acaba ? bi tarif eden olur mu ki  :bandit:
Sanırım bu orta kısımdan bahsediliyor :

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

solda turuncu yuvarlak içindeki kısım arkadaşlar şuan serdiğimiz halatın üzerine oturacak bunlar
sağda 3.5m lik çatı kirişi ile boyut kıyası yapılabilir az çok

Abi bişey merak ediyorum.
Renderlarda hem altta hem üstte yatay halatlar var. Onların arasına direkler falan inşa edilmiş. Şimdi nasıl olacak bizim çatı bi daha mı serilcek bu halatlar kaldırılıp anlamadım ben :alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

@FARUK ne oldugunu birtek sen anladin heralde :D Ne oldugunu bize de (en azindan bana) aciklayabilir misin?

bişey geliyormuş işte alkışla kardeşim

Çevrimiçi Necmi

Bir yıl kapatılır kısmına takıldım zaten ben. Yoksa elbet bazı yaptırımlarla karşı karşıya kalırız ama İstanbul'un göbeğindeki bir stadın inşaatının yıllarca durmasını en kötü düşmanın bile istemez. Bazı kısıtlamalar gereği çok açık yazamıyorum ama belli noktaları mesajla iletmek isterim.
öyle değil işte gelip savcılık mühürlüyor burda bir inşaatta bir işçi düşüp öldü inşaat altı aydır mühürlü
adamların malzemeleri içerde çürüyor.

Çevrimdışı Murat Gültekin

bunlar sanırım, 10 metre gibi gelmemişti hiç :)
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı keremfrat1

Yanliz halatlar o kadar buyuk ki :) ask yasadim halatlarla :)