Abi bu kadar abartmayın lütfen. Türkiye'nin en büyük Holding'lerinden birisinde binlerce işçinin ağır sanayide çalıştığı bir firmada çalışıyorum 11 senedir. 5 tane devasa fabrikası var, 2 veya 3 vardiya sistemiyle çalışan. Gece bir sürü iş kazası da oldu ama bir kere gelip fabrikayı mühürlemediler. Yasal elbet bir takım yaptırımları davaları oluyor ama sen bu işin güvenliğini sağladıktan sonra ve gereken yerlerden onayı aldıktan sonra, iş güvenliği uzmanı bulundurduktan sonra bal gibi işçi çalıştırabilirsin. İşin ekonomik ve gereklilik tarafı ayrı bir şeydir ama yok bu risktir belediye mühürler yıllarca unut stadı gibi yorumlar gerçeklikten uzak şeyler. Her iş kazası olduğunda fabrika kapatsalar bu ülke ekonomisi batar. İnsan hayatı önemlidir ama Türkiye'deki iş kazalarının büyük çoğunluğu(istatistiksel olarak) işçilerin hatalarından kaynaklanmaktadır. Davalarda karar verirken bu gibi şeyler özenle incelenir.
işte sorun burda malesef abartmıyoruz kardeşim siz bunu anlamak istemiyorsunuz siz sorunların konan engellerin %5 ini belki öğreniyorsunuz
elimde toplu bir rakam yok ama duyduklarımdan yola çıkarak o stada bu güne kadar kesilen cezalar bir milyonu bulmuştur diye tahmin ediyorum
nasıl abarttığımızı düşünebilirmisin 40 cm için bu stad bir ay mühürlendi bana bir örneğini daha göstersene sonrada abarttığımızı söyle rampada belediye
hatları değiştiriyordu hepsi hepsi altımetre iki ayda bitiremediler aslında bir bilemedin iki günlük iş sen diyorsun holdingde çalışıyorum binlerce işçi çalışıyo
kardeşim bizde boşa konuşmuyoruz hayatımız şantiyelerde geçti burda mühendis olan arkadaşlar konuşuyor diyorlarki bu stada özel muamele yapılıyor.
başka bir yerle örnek verilmez. ya bunu anlamak istemiyorsunuz yada anlıyorsunuzda konu başka yerlere gittiği için anlamamış görünüyorsunuz. yada yönetim nefreti
gözünüzü kör etti sağlıklı karar veremiyorsunuz size defalarca örnekleriyle veriyoruz nedenleri hayal satmıyoruz gerçeklerden örnek veriyoruz siz hala
yok ya olmaz böyle şey diyorsunuz ama gözünüzün önünde oluyor işte arkadaş bir memur sana belediyede takar bir sene ruhsat alamazsın burda sana hükümet
takmış tapelerde bas bas bağırıyorlar stadı yaptırmayız diye daha neyin abartmasını yapıyoruz Bizim burda Fikret Ormanın avukatlığını yapmak gibi bir
misyonumuz yok bu işden menfaatimizde yok onun söylemlerini haklı çıkartacak bir çok olayıda burda açıklamadığımız gerçeğide var. Bizim kulüple olan
bağımız sizler gibi her Beşiktaşlının olduğu kadar neden yapalım neden taraftarı kandırma yolunu tercih edelim her zaman dediğim gibi Beşiktaş taraftarı
sorgular onu öyle kolayca kimse kandıramaz zaten bu yollara sapmadığımız için burası sürekli büyüyor. Birde sürekli üye eleştirilerini foruma buluyorsunuz
ya onuda anlamıyorumüyeler birbirini eleştirir biz sadece takip ediyoruz hakaret ve türevi şeyler olmadığı sürecede müdahale etmiyoruz sen hep eleştiren
yazılar yazıyorsun bu güne kadar kaç mesajın silindi yada bu nedenle forum yönetiminden kaç uyarı aldın 1400 mesaj yazmışsın bu 1400 eleştiri demektir

demekki yazabiliyorsun kimse engellemiyor öyle değilmi ama yazdıklarınada bırak bizler fikirlerimizi söyleyebilelim
@Serhat Akkaya forum olmanın amacı aslında budur