Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017567 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
eleştiriye karşı yapılan üslup değinmek istediğim nokta, eleştiren kişiye biraz agresif bir tepki yani, farkındaysanız eleştiren kişi haklı yada haksız olabilir demişim. takınılan tavır benim kastettiğim nokta..

Çevrimdışı ErsinA.

eleştireni eleştireni eleştirenler mi var  :D :ebebe:

Çevrimdışı dropoon

çalışan sayısı bencede eylül 20 ye yetişecek yoğunlukta değil malesef

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

eleştireni eleştireni eleştirenler mi var  :D :ebebe:
@Birisi abi , Strand jack , Membran ve diğer Çatı malzemeleri ne durumda geldimi Gümrüğe ???
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

çalışan sayısı bencede eylül 20 ye yetişecek yoğunlukta değil malesef
20 Eylule yetişmeyebilir belki ama Çatıcılar şuanki performansı devam ettirirse 29 Ekim İmkansız degil :bandit:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Eylül ve Kasım daki 1 er haftalık Milli maç araları bize İlaç gibi gelecek :ishock:

Çevrimdışı yigitcan1903

Fikirler sabit olunca
Eleştirinin de yalnızca çatışma doğurması doğal
Fikir,kendi tezine anti-tez olarak değil de düşmanın saldırısı olarak görülüyor
Niyet okunuyor
Başka fikirlerden ayrı ve kopuk,yabancılaşmış fikirler deryasının içinde yüzüyoruz sadece
Hiçbir yararı yok

1- Bilmem kaç işçi var bilmem kaç işçi yok demişsin. Saydın mı ?
2- 7/24'ü geç haftada 7 gün çalışmak ister miydin çalışanlardan biri olsaydın ? Çok çalışmak verimli çalışmak değildir. Bunu bizzat kendi işimde altımda çalışan mavi yakaların performansı ile gördüm.
3- Çatı stadın en hassas mühendislik gerektiren konularında başta geliyor. Aydınlatma ile bu işin çözülebileceği kadar teknik bilgiye haiz misin ? Haizsen söyle biz de bilelim.
4- Diyelim ki kendi şantiyen olsun Vodafone Arena. Sen işçilerin karanlıkta iş güvenliğini sağlayacak ortam oluşturabilir misin ? Stadda bizim haberimiz olan tek iş kazasının gece bir işçinin karanlık dolayısı ile derinliği görmemesinden kaynaklandığını biliyor musun ?
5- Bir önceki yazında da yine aynı şeyleri söylemişsin. Tekrar tekrar söylemek bir konuda ısrarcı olmak o konuda haklılık mı getirir ? Yine bir önceki yazında "bizim görebileceğimiz işlerden hiçbiri yürütülmüyor" demişsin. Bakmakla görmek arasında fark vardır hocam. Ben gayet de görüyorum ki ciddi anlamda güzel bir çalışma var. Hee bu arada görebileceğin yerde çalışma olmasını istiyorsun ya kahve de ister misin paşam ?
6- "Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir inşaat anlayışı yok" demişsin. Dünyada kaç tane stad inşaatını ziyaret ettin ? Kaç tane stadın tamamlanmasında bizzat bulundun ? Her ne kadar verilen süreler tutmasa da hatta Ocak'ta bile açılsa Vodafone Arena'nın onca soruna, engellemelere rağmen kendi kapasitesindeki stadlarla kıyaslandığında en hızlı biten stad olacağını biliyor musun ?
7- Vodafone Arena'yı ziyaret ettin mi hiç ? Ya da en azından yakınından geçtin mi ? Lokasyonun Ankara olduğu için gitmemiş olabilirsin ama gitmiş görmüş birisi olarak söylüyorum kamerada görüldüğü gibi değil herşey. Devasa bir inşaat. O kadar konulsun diye beklediğimiz kolonlar 2-2.5 insan boyunda oradan ölçü alabilirsin mesela.

Ve son olarak; artık sürekli eleştiri yapan, sürekli negatif enerji yayan taraftar profilinden kurtulalım lütfen ama lütfen. Ben ciddi anlamda sıkıldım %90'ı dolu bardağın neden tamamı dolu değil diyen taraftardan. Dudak payı kalması bizim yararımıza zararımıza değil.

Edit: İmla

O zaman başkan çıkıp işçi sayısı yakında 1000'i geçecek demeyecek. 3'lü vardiya çalışacağız demeyecek. Güzelce "gece çalışmak riskli olmaz, işçi sayımız belli" diyecek.

Gece çalışır çalışılmaz bilemem uzmanlık alanım değil. Ama Beşiktaş başkanı heryerde çıkıp 1000 işçi 3 vardiya çalışacak diyorsa ben bunu beklerim. Hiç olmuyorsa eleştiririm.

Beyaz yalanlar kimseye fayda vermez.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 12:02:59 halvetifarazi ]

Çevrimdışı Serkan7738

eleştirenler eleştilenleri asla eleştirmezler. an itibariyle iftara 8 saat 9 dakika var stadtaki herşeyi yiyecek olarak görüyorum

Çevrimdışı ensdndr

Bu saatten sonra çatı kalkıp koltuklar takılmaya ve zemin hazır hale getirilene kadar bu forumdaki herkes birbirini yiyecek sinirden .
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı serdart

stad ile ilgili eleştiriyi hoş görüyle karşılamak gerek, sonuçta herkes özlemini çekiyor stadımızın. sabırsızlıktan bazen yalnış bildiği şeyleri doğru olarak görmesi normal. beşiktaş sevgisinden.

Çevrimdışı serdart

stad ile ilgili eleştiriyi hoş görüyle karşılamak gerek, sonuçta herkes özlemini çekiyor stadımızın. sabırsızlıktan bazen yalnış bildiği şeyleri doğru olarak görmesi normal. beşiktaş sevgisinden.

ne yani biz beşiktaşı sevmiyor muyuz?

-kendimle tartışmaya başladım arkadaş. kafayı yedirdi bu stad bize.  :alala:

Çevrimdışı Oktay

O zaman başkan çıkıp işçi sayısı yakında 1000'i geçecek demeyecek. 3'lü vardiya çalışacağız demeyecek. Güzelce "gece çalışmak riskli olmaz, işçi sayımız belli" diyecek.

Gece çalışır çalışılmaz bilemem uzmanlık alanım değil. Ama Beşiktaş başkanı heryerde çıkıp 1000 işçi 3 vardiya çalışacak diyorsa ben bunu beklerim. Hiç olmuyorsa eleştiririm.

Beyaz yalanlar kimseye fayda vermez.
başka renkten fayda geliyosa o renkten söylesin :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Fatih

Kasim-Aralik gibi acilacaksa bence Ocak'ta herseyiyle bitmis bir sekilde acilsin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yigitcan1903

Kasim-Aralik gibi acilacaksa bence Ocak'ta herseyiyle bitmis bir sekilde acilsin...
Öyle olur büyük ihtimalle
Bu açılış turnuva vs işini de yaparlar hem
İlk yarı 27 Aralık'ta bitiyor,16 Ocak'ta yeniden başlıyor lig
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 12:20:56 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ahmetemre

eleştirenler eleştilenleri asla eleştirmezler. an itibariyle iftara 8 saat 9 dakika var stadtaki herşeyi yiyecek olarak görüyorum
kirişlerin oluşturduğu halkayı sucuk,tribünleri pastırma,sahayı develi pidesi,koltukları mantı mı görünüyorsun :acim: :acim: :acim:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi twitter hesabı
Vodafone Arena 22 Haziran 2015

Çevrimdışı Serkan7738

kirişlerin oluşturduğu halkayı sucuk,tribünleri pastırma,sahayı develi pidesi,koltukları mantı mı görünüyorsun :acim: :acim: :acim:
saydiklarinin icinde bidek develi pidesini seviyorum ama suan farketmez tas olsa yerim yani :)

Çevrimdışı ahmetemre

saydiklarinin icinde bidek develi pidesini seviyorum ama suan farketmez tas olsa yerim yani :)

develipidesi gibi pide yoktur bu ülkede bence.
yanında da az bişey su :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ayberk

Bursa stadının yapımı 2011 Haziranda başladı,  5. senesine girdi. Bizde henüz 2 sene bile olmadı. Burada hala 1 - 2 ayın hesabını yapanları anlamak zor. Stadın yapım yolunda onlarca taş konuldu yoluna, Başkan ve ekibi tek tek kaldırttı engelleri. Biraz da bu yönden bakmasını bilin. Geçen haftaya kadar eski açık kolonlar ne olacak diye endişelenip duruyorduk. 1 - 2 ay geç bitmesi ama gönlümüzdeki gibi bitmesi, dayatmalarla bitirilememesinden çok daha iyi. Bunu anlayabiliyoruz sanırım. Gün hesabı yapmak yerine keyfini çıkarın
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Berk

Hocam bugün yapılan çalışma nedir merdivenden başka çözemedim?

Çevrimdışı Serkan7738

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi twitter hesabı
Vodafone Arena 22 Haziran 2015

küfeki çok yavaş gidiyo

Çevrimdışı MHakan

küfeki çok yavaş gidiyo

Onlar her türlü halledilir hocam. Önemli olan çatı, çimler ve koltuklar. Macları stadta oynayacak duruma gelmesi lazım.

Çevrimdışı Efe

Serilen halatlarin yanlarinda bisey yapiyorlar gorunen o ki dikey halaylar hemen baslamayacak eksikler var onlar bitirilirilecek iskeleler tam hazir degil bu hafta bu sekilde gecebilir baslamayabilirler dikey halatlara
Şampiyon Beşiktaş JK