Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016873 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Stadın bahsedilen zamanlara yani eylül yada ekim sonuna yetişebilmesi için tek ihtimal var. Serme çim uygulanması. aksi takdir de 1 gram şans yok.
tabi serme çim olmazsa olmaz zaten drenajı yapıp kumu serip serme çimi getireceksin öylede olacağını tahmin ediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

03:02 itibariyle stada gelen giden herhangi birşey yok :)
iyi geceler...

Çevrimdışı Deniz

gece 03.24 itibariyle de ortalık temiz.iyi geceler  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

75 gün dediler de bakalım :)

bakalım diye birsey yok parası pesin verildi ya bitecek ya bitecek:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Levent BAL

Günaydın. Atlı karıncanın başında toplandılar inşAllah dikey halatlar başlıycak :ebebe:

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Kemal

Tesislerden güncel foto yayınlayabilecek var mı , çalışmalarla ilgili ?

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin Millet...
Kolon ve Kiris Konusuda bitirdik gecen Hafta...
Hayirlisi artik bu hafta icin

Çevrimiçi ergin

Herkese günaydınlar
işyerinden canlı yayın izlenmiyor ekran görüntüsü paylaşımı olursa sevinirim
şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı yigitcan1903

Bugün babama canlı yayını gösterdim. Ne zaman açılcak dedi. 20 eylül diyo başkan dedim. Güldü ve dedi ki: ince işleri ve temizlemesi 5 ayı alır en az.... Üzdü...

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı mert_

Herkese günaydınlar
işyerinden canlı yayın izlenmiyor ekran görüntüsü paylaşımı olursa sevinirim
şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı Levent BAL

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı tedd

Siz stadta bu günlerde 650 kişi civarı çalışan olduğuna inanıyor musunuz?
Bence tamamen BEYAZ bir yalan.
Başkan inşaatın ilk gününden beri "Çalışan sayısı çok yakında 1.000'i bulacak" türünden açıklamalar yaptı hep.
Geçen hafta yine aynı geyiği yaptı.
Yeter artık başkan ne zaman 7/24 çalışılacak bu stadyumda?
3-5 kişiyle çatı işi mi olur?
Akşam 5'te paydos. Gece çalışma yok.
Sonra 20 Eylüle yetişsin. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir inşaat anlayışı yok:)
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 10:40:14 tedd ]
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı MHakan

Çevrimdışı MHakan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başkan inşaatın ilk gününden beri "Çalışan sayısı çok yakında 1.000'i bulacak" türünden açıklamalar yaptı hep.
Sonra 20 Eylüle yetişsin. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir inşaat anlayışı yok:)
  o kadar  olmasa da bayağı çalışan vardır her locada 2 kişi çalışıyo içerilerde ince işlerde çalışanlar var

ysariusta

• Ziyaretçi

Dünyada böyle mantık yürütme de yok. Tüm çalışanlar saha içinde olmak zorunda mı?

Çevrimdışı Serkan

1- Bilmem kaç işçi var bilmem kaç işçi yok demişsin. Saydın mı ?
2- 7/24'ü geç haftada 7 gün çalışmak ister miydin çalışanlardan biri olsaydın ? Çok çalışmak verimli çalışmak değildir. Bunu bizzat kendi işimde altımda çalışan mavi yakaların performansı ile gördüm.
3- Çatı stadın en hassas mühendislik gerektiren konularında başta geliyor. Aydınlatma ile bu işin çözülebileceği kadar teknik bilgiye haiz misin ? Haizsen söyle biz de bilelim.
4- Diyelim ki kendi şantiyen olsun Vodafone Arena. Sen işçilerin karanlıkta iş güvenliğini sağlayacak ortam oluşturabilir misin ? Stadda bizim haberimiz olan tek iş kazasının gece bir işçinin karanlık dolayısı ile derinliği görmemesinden kaynaklandığını biliyor musun ?
5- Bir önceki yazında da yine aynı şeyleri söylemişsin. Tekrar tekrar söylemek bir konuda ısrarcı olmak o konuda haklılık mı getirir ? Yine bir önceki yazında "bizim görebileceğimiz işlerden hiçbiri yürütülmüyor" demişsin. Bakmakla görmek arasında fark vardır hocam. Ben gayet de görüyorum ki ciddi anlamda güzel bir çalışma var. Hee bu arada görebileceğin yerde çalışma olmasını istiyorsun ya kahve de ister misin paşam ?
6- "Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir inşaat anlayışı yok" demişsin. Dünyada kaç tane stad inşaatını ziyaret ettin ? Kaç tane stadın tamamlanmasında bizzat bulundun ? Her ne kadar verilen süreler tutmasa da hatta Ocak'ta bile açılsa Vodafone Arena'nın onca soruna, engellemelere rağmen kendi kapasitesindeki stadlarla kıyaslandığında en hızlı biten stad olacağını biliyor musun ?
7- Vodafone Arena'yı ziyaret ettin mi hiç ? Ya da en azından yakınından geçtin mi ? Lokasyonun Ankara olduğu için gitmemiş olabilirsin ama gitmiş görmüş birisi olarak söylüyorum kamerada görüldüğü gibi değil herşey. Devasa bir inşaat. O kadar konulsun diye beklediğimiz kolonlar 2-2.5 insan boyunda oradan ölçü alabilirsin mesela.

Ve son olarak; artık sürekli eleştiri yapan, sürekli negatif enerji yayan taraftar profilinden kurtulalım lütfen ama lütfen. Ben ciddi anlamda sıkıldım %90'ı dolu bardağın neden tamamı dolu değil diyen taraftardan. Dudak payı kalması bizim yararımıza zararımıza değil.

Edit: İmla
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 11:07:41 Serkan ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

küçük çarkı felege halat yerleştiriliyor.. bunlar dikey halatlar mı acaba?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı smhkcr

2- 7/24'ü geç haftada 7 gün çalışmak ister miydin çalışanlardan biri olsaydın ? Çok çalışmak verimli çalışmak değildir. Bunu bizzat kendi işimde altımda çalışan mavi yakaların performansı ile gördüm.
3- Çatı stadın en hassas mühendislik gerektiren konularında başta geliyor. Aydınlatma ile bu işin çözülebileceği kadar teknik bilgiye haiz misin ? Haizsen söyle biz de bilelim.
4- Diyelim ki kendi şantiyen olsun Vodafone Arena. Sen işçilerin karanlıkta iş güvenliğini sağlayacak ortam oluşturabilir misin ? Stadda bizim haberimiz olan tek iş kazasının gece bir işçinin karanlık dolayısı ile derinliği görmemesinden kaynaklandığını biliyor musun ?
5- Bir önceki yazında da yine aynı şeyleri söylemişsin. Tekrar tekrar söylemek bir konuda ısrarcı olmak o konuda haklılık mı getirir ? Yine bir önceki yazında "bizim görebileceğimiz işlerden hiçbiri yürütülmüyor" demişsin. Bakmakla görmek arasında fark vardır hocam. Ben gayet de görüyorum ki ciddi anlamda güzel bir çalışma var. Hee bu arada görebileceğin yerde çalışma olmasını istiyorsun ya kahve de ister misin paşam ?
6- "Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir inşaat anlayışı yok" demişsin. Dünyada kaç tane stad inşaatını ziyaret ettin ? Kaç tane stadın tamamlanmasında bizzat bulundun ? Her ne kadar verilen süreler tutmasa da hatta Ocak'ta bile açılsa Vodafone Arena'nın onca soruna, engellemelere rağmen kendi kapasitesindeki stadlarla kıyaslandığında en hızlı biten stad olacağını biliyor musun ?
7- Vodafone Arena'yı ziyaret ettin mi hiç ? Ya da en azından yakınından geçtin mi ? Lokasyonun Ankara olduğu için gitmemiş olabilirsin ama gitmiş görmüş birisi olarak söylüyorum kamerada görüldüğü gibi değil herşey. Devasa bir inşaat. O kadar konulsun diye beklediğimiz kolonlar 2-2.5 insan boyunda oradan ölçü alabilirsin mesela.

Ve son olarak; artık sürekli eleştiri yapan, sürekli negatif enerji yayan taraftar profilinden kurtulalım lütfen ama lütfen. Ben ciddi anlamda sıkıldım %90'ı dolu bardağın neden tamamı dolu değil diyen taraftardan. Dudak payı kalması bizim yararımıza zararımıza değil.

Dostlar merhaba,

İşimden gücümden neredeyse 1 senedir yazamıyorum, Mabedin önündeki ilk toplantıya katılmış biri olmama rağmen. Yalnızca haftada 2-3 kez yazılanları takip ediyorum. Lütfen kimse yanlış anlamasın, üzerine alınmasın ama gerçekten bu negatif enerjiden kurtulalım. Sürekli eleştiri, sürekli tepki, sürekli negatif....Olmuyor böyle...Stat ayakta bunu görün artık. 10 yıldır her Mayıs' ta kazma vurulacak stat ayakta...Kazma vurulalı 2 sene geçti...Başlangıçta sosyal medyada resim kovalıyorduk, kamera kurulduğundan beri kameranın başında yatıyoruz. Hepimiz özledik, hepimiz heyecanlıyız...Ancak stadın nereden nereye geldiğini görmek için hafriyat dönemine ait bir kaç resim bulmak yeterli. Eylül mü olur, Ocak mı olur bilmiyorum açılış...Ama en keyifli yerde, tam tadını çıkaracakken negatifleri okuduğum zaman giresim gelmiyor foruma. Lütfen bu işten keyif alın....Böyle bir şeyi bir daha yaşamamız zor. Son olarak yarım yamalak açılacağına stat gerekiyorsa Ocak' ta açılsın...İnanın bu daha hayırlı olur...

işte benim en çok anlam veremediğim olay budur, eleştiriye tahamülsüzlük. yukarıdaki arkadaş kendi mantığıyla olayların yanlış olduğunu eleştirmiş haklı yada haksız olabilir ona değinmiyorum. bizim insanımızın sıkıntısı bu işte, kendine göre doğru olan şey kesinlikle herkese göre doğru olmalı ve kesinlikle eleştirilmemeli, bende merak ediyorum bu söylediklerinizi baz alarak aynı şeyleri @Necmi üstat da dile getirmişti ki kendisi de olabilir bu yazıyı yazan ona da sormuş olayım(sadece bir şüphe) dünyada hiç mi gece inşaat yapan şirket yoktur? gece inşaat yapan firmalar da %100 can kaybı mı yaşanır? işçi güvenliği gündüz %100 garanti mi?, işçi performansları düşüyorsa 2 vardiya işçi çalıştırılamaz mı?

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

işte benim en çok anlam veremediğim olay budur, eleştiriye tahamülsüzlük. yukarıdaki arkadaş kendi mantığıyla olayların yanlış olduğunu eleştirmiş haklı yada haksız olabilir ona değinmiyorum. bizim insanımızın sıkıntısı bu işte, kendine göre doğru olan şey kesinlikle herkese göre doğru olmalı ve kesinlikle eleştirilmemeli, bende merak ediyorum bu söylediklerinizi baz alarak aynı şeyleri @Necmi üstat da dile getirmişti ki kendisi de olabilir bu yazıyı yazan ona da sormuş olayım(sadece bir şüphe) dünyada hiç mi gece inşaat yapan şirket yoktur? gece inşaat yapan firmalar da %100 can kaybı mı yaşanır? işçi güvenliği gündüz %100 garanti mi?, işçi performansları düşüyorsa 2 vardiya işçi çalıştırılamaz mı?
Eleştireni eleştirenede tahammülünüz yok  :D :D belki oda kendince olayları yorumluyor ve eleştiri yapanı eleştiriyor, arkadaşım bu kısır bi döngüye girer herkes uygun bir üslüpla eleştiri yapar isteyende onu eleştirir. iş güvenliğinden bahsetmişsin orada yaşanacak bir sıkıntıda bu işin fıtratında var deyip geçiştiremeyiz ateş düştüğü yeri yakar ne seni ne beni yakar, bırakında iş usulune göre yapılsın.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Sedat_BJK

eleştirmek gayet normal, eleştirinin eleştirilmesi de gayet normal. eleştiren kişi eleştirilince neden sorun oldu ki :)?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!