Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027576 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Çabuk bitti ama serim işi 2 günde falan biter gibi

o kadar kısa surmez yahu1 temmuza kadar serim devam eder gibime geliyor

ysariusta

• Ziyaretçi

o kadar kısa surmez yahu1 temmuza kadar serim devam eder gibime geliyor
bir saatte serdiler abi yarım turu. haftasonuna kadar biter bana kalırsa. sonra yukarıdan inecek olanlar var, çekecek olan motorlar var. serim biterde hazırlanacak çok şey var

Çevrimdışı Anıl

bir saatte serdiler abi yarım turu. haftasonuna kadar biter bana kalırsa. sonra yukarıdan inecek olanlar var, çekecek olan motorlar var. serim biterde hazırlanacak çok şey var
Ben tam takip etmedim ama 2 saat falan sürdü galiba Yunus abi. Ama bence de bir aksaklık olmazsa haftasonuna kadar iç halka serimi biter :)

Çevrimdışı ALI RIZA

ben bodrumda stadı tanıtıcam bızım ruslara inşallah :D @ALI RIZA  :D
Tehlikelisin @keremfrat1 yaklaşmayın kredi kartınız oldugunu söylemeyin Stata girerseniz uzaktan slm verin  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

ben butun serim soyluyorsun sandim :ok: :ok: o zaman

Çevrimdışı Kemal

Forma işini fb kiviriyor TR de , Adamlar geçen sezon aziz Yıldırım ve Abdullah Kiğılı formaları giyip işte bizim bedenlerimize göre rahat rahat giyin dediler yayında ,  bizimkilerde sanki Tr de herkes atletik gibi Slim fit yapıyorlar .

Çevrimdışı MHakan

Ya arkadaşlar ben yukarıdaki mesajımda ironi yapmıştım. Olumlu falan düşünmüyorum, ne demek armağan pozitif düşünüyor ??  :s20:
Ben Deniz'e gülüyordum aslında abi  :D
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 23:39:51 MHakan ]

Çevrimdışı ZEKI

Forma işini fb kiviriyor TR de , Adamlar geçen sezon aziz Yıldırım ve Abdullah Kiğılı formaları giyip işte bizim bedenlerimize göre rahat rahat giyin dediler yayında ,  bizimkilerde sanki Tr de herkes atletik gibi Slim fit yapıyorlar .
gonullerdeki besiktaslilari slim fit hayal etmisler .. ama bosuna kazan, sairler parki yok..  :biggrinking:

Çevrimdışı İrfan

Çubuklu :)

Hocam sana elf gözlü filan diodukda resimden bakınca senin göz filan geçtim harbici elf gibisin maşallah  :biggrinking:
Eline bi yay altına da şöyle kelli felli bi geyik tamamdır. Saf anadolu elfi  :kop:
We are Electric..!

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Her tur iki saat sıruyorsa, 1 mesai gününde bitmesi gerekir o turun.

Haftasonuna kadar kirişler de bitse fena olmayacak. Sonra artık o halatların bağlanacağı makinalar ne zaman gelir onlar nasıl ne zaman monte edilir onu bekleyeceğiz.

Çevrimdışı Kemal

gonullerdeki besiktaslilari slim fit hayal etmisler .. ama bosuna kazan, sairler parki yok..  :biggrinking:

Abi TR deki erkeklerin yüzde kaçı fittir Allah aşkına ekmek arası ekmek yiyen bir milletiz biz

Çevrimdışı kadir137

Abi TR deki erkeklerin yüzde kaçı fittir Allah aşkına ekmek arası ekmek yiyen bir milletiz biz

allah iyiliğini versin abi  :evillol: :evillol: :muhaha:
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı FARUK

Her tur iki saat sıruyorsa, 1 mesai gününde bitmesi gerekir o turun.

Haftasonuna kadar kirişler de bitse fena olmayacak. Sonra artık o halatların bağlanacağı makinalar ne zaman gelir onlar nasıl ne zaman monte edilir onu bekleyeceğiz.

yaklaşık 3 saat sürdü
yeni açıkta bir 20-30 dk takıldı ama sanırım halatın açılmasında sıkıntı oluştu çözdüler devam etti
yani ara vermezlerse 1 günde en az 2 halat serebilirler böylece pazar olmadan bitmiş olur
halatların 2. partisi'nin gümrükten geçtiğini söyledi @Birisi  dün şantiye şefi zafer beyde 2. parti gelecek yakında demişti
birde iç halkaya monte edilecek çelik parçalar var onlar başka bir yere indirilmediyse eğer henüz gelmedi
ayrıca şimdi monte edilecek mi yoksa halatlar havaya bir miktar kaldırılıp mı monte edilecek  bilmiyoruz
yapıldıkça görücez artık  :)

Vodafone Arena'da Halat Serme İşlemine Başlandı

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı FARUK

Vodafone Arena'da Halat Serme İşlemine Başlandı

teşekkür ederiz, eline sağlık  :claps:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

neyin saat hesabını yapıyorsunuz anlamadım bu günün işi yarım tur halat sermeydi işte
bu gün ne yaptılar diye bakıyorum yarım tur halat sermişler işte yok iki saat yok üç saat
ne alaka bir günlük iş bu güne ve üretime bakacaksınız 2 saatte seriyorlarsa iki tam turu tamamlamaları gerekiyordu :bandit:
ne yani iki saatte serdilerse çalışanlara iki saatlik ücretmi verecekler bu gün

Çevrimdışı Efe

Hocam sana elf gözlü filan diodukda resimden bakınca senin göz filan geçtim harbici elf gibisin maşallah  :biggrinking:
Eline bi yay altına da şöyle kelli felli bi geyik tamamdır. Saf anadolu elfi  :kop:
:lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada genel sohbet  bölümüne formayla çekilmiş boy fotoğraf koydum almak isteyenler bakabilir nasıl durdduğuna yarın mekik  çekmeye başlayacağım bu forma başka türlü giyilmez :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı muhalefet

Geceleri çalışılmamaya devam edilirse işimiz zor.  10 saat boşa gidiyor günde. 3 aylık işi 2 aya indirme şansını tepiyorsun böylece

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Geceleri çalışılmamaya devam edilirse işimiz zor.  10 saat boşa gidiyor günde. 3 aylık işi 2 aya indirme şansını tepiyorsun böylece
gece çalışma olmaz  bu şekilde devam edecek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

aynen.. gece çalışılsa işler çok hızlı ilerleyecek...

en azından ince işler gece de yapılsa iyi olacak...