Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027654 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Serme çim farkı
25 nisan 2013

6 MAyıs 2013

18 Mayıs 2013

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

eğer çatı malzemelerinde bir aksaklık yaşamaz isek hibrit çimde olsa maksimum 7 ayda işi bitiririz.2. yarı dolmabahçedeyiz inşallah.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

eğer çatı malzemelerinde bir aksaklık yaşamaz isek hibrit çimde olsa maksimum 7 ayda işi bitiririz.2. yarı dolmabahçedeyiz inşallah.
Sezon başladığında gördüğümüz tek şey çatının havada olması mı olacak yani :by2: :by2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu endişe etmeyin. 20 eylül diyorlarsa 20 eylülde maçımızı oynarız orada.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Adamin bunyesi bir anda 5 kolonu ve halatlari kaldirmadi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

inşallah formami aldim cok dar kesim yapmislar cubukluyu gobek cikti disari olsun aldim foto koyucam :)
Şampiyon Beşiktaş JK

inşallah formami aldim cok dar kesim yapmislar cubukluyu gobek cikti disari olsun aldim foto koyucam :)
Nasıl abi resimde gorunenlerden güzel mi ?? Yarın bende alacağım , yarını iple çekiyorum :ok:

Çevrimdışı Efe

Nasıl abi resimde gorunenlerden güzel mi ?? Yarın bende alacağım , yarını iple çekiyorum :ok:
giyince guzel ama cok dar kesim vucudu sariyor l beden etek gibi oldu cok buyuk m bedende dar artik biraz zayiflamam lazim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MHakan

Adamin bunyesi bir anda 5 kolonu ve halatlari kaldirmadi..
:lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı ozan062

evet öyle söyleniyordu sadece o değil gelecekte 360 yapmaya uygun statikte yapılacağı söyleniyordu
ama ne kadar doğrudur bilemiyorum

inanmıyorum imkansız :ranting2:

zaten modifiyeye para lazım bi 35 sene daha bekleriz onun için yaş iş
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yigitcan1903

360 olmasın zaten
Normal skorbord iyidir
Çok göz önünde olmasın

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 21:53:37 Ekrem ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Su formalari biri dondursun yaa teldeyim internet cekmiyo  yolda :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Çubuklu :)

Güle güle giy Efe abi. :)

Çubuklunun arkası nasıl duruyor yakından?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ayberk

Arkadaşlar son 4 sayfayı okudum ama kirişle ilgili bir şeye rastlamadım. bugün kiriş takıldı mı?
Beşiktaş tek, siz hepiniz

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar son 4 sayfayı okudum ama kirişle ilgili bir şeye rastlamadım. bugün kiriş takıldı mı?
Takılmadı. Halat başladı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ya arkadaşlar ben yukarıdaki mesajımda ironi yapmıştım. Olumlu falan düşünmüyorum, ne demek armağan pozitif düşünüyor ??  :s20:

Çevrimdışı Efe

Güle güle giy Efe abi. :)

Çubuklunun arkası nasıl duruyor yakından?
guzel ama gecen seneki siyah forma efsaneymis onu anladim yuvada
Şampiyon Beşiktaş JK

Ya arkadaşlar ben yukarıdaki mesajımda ironi yapmıştım. Olumlu falan düşünmüyorum, ne demek armağan pozitif düşünüyor ??  :s20:
Ben anlamıştım Abi zaten senin orada verdiğin mesajı :D :D

Çevrimdışı sozkul

zeminin altında yapılan havuzlara akıltılıyor @sozkul

Aslında çatının ortası aşağıda olduğu için sormuştum, çatının kenarına doğru nasıl akıttıklarını merak ettim, ancak motorla çekiyorlar diye düşünebildim ama riskli buldum bu çözümüde @ahmetx

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Halat tam 1 turu tamamladı mı :alala: :alala:
Yok Yusuf.Yarım tur  1 halat bobini.8 bobin var.Bittiğinde 4 tur atılmış olacak.

ysariusta

• Ziyaretçi

Yok Yusuf.Yarım tur  1 halat bobini.8 bobin var.Bittiğinde 4 tur atılmış olacak.
Çabuk bitti ama serim işi 2 günde falan biter gibi