Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028497 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

çatımızın yapısı 3 aşağı beş yukarı böyle arkadaşlar.Bizde eğim sahay doğru değil arkaya doğru olacak.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

çatımızın yapısı 3 aşağı beş yukarı böyle arkadaşlar.Bizde eğim sahay doğru değil arkaya doğru olacak.

brasilia national dan fark olarak abi bence bizde alttakine paralel üsttede germe halatı olacak
onun üzerine çelik parça monte edilecek diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı Efe

zaten ismi öyle olduğunu söylüyorda birde şeffaf bölümü bağlayacak L şeklinde aparatların montajı var onlar ne zaman
yapılacak belli değil :alala:
yayların bittiği bölümlerden onlarda başlar heralde yoksa zaman kaybı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

Bunlar çatıda biriken yağmur suyunu nereye akıtıyorlar @ahmetx ?

Çevrimdışı ihlamur

Arkadaşlar,

bjk_mabet, kceptel, necmi usta yada bilen herhangi biri...

bu çatının statiği, etüdü ileride commerzbank arena, varşova stadyumu gibi, açılır kapalır bir sistem sonradan eklenebilir şekilde mi yapıldı?
Zira bu stadlarda da aslında çift halkalı kablolu germe sistem var.. çelik konstrüksüyon değil...

Sanki düşününce ileride açılır kapanır sistemin monte edilmesi için teknik olarak bir sakınca yok gibi duruyor ama tabi bu net olarak bilen birileride elbet vardır...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ahmetx

brasilia national dan fark olarak abi bence bizde alttakine paralel üsttede germe halatı olacak
onun üzerine çelik parça monte edilecek diye tahmin ediyorum
germe halatı var ama bu halat vinçle eklenen çelik parçaları bir arada tutmak için sonradan kullanılacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar,

bu çatının statiği, etüdü ileride commerzbank arena, varşova stadyumu gibi, açılır kapalır bir sistem sonradan eklenebilir şekilde mi yapıldı?
Zira bu stadlarda da aslında çift halkalı kablolu germe sistem var.. çelik konstrüksüyon değil...

Sanki düşününce ileride açılır kapanır sistemin monte edilmesi için teknik olarak bir sakınca yok gibi duruyor ama tabi bu net olarak bilen birileride elbet vardır...

valla bana zor gibi geliyor ama bir bilene sormak lazım.
Bu arada @Necmi ABİ'ye USTA diyen ilk kişi olmak gibi bir özelliğin oldu.

Çevrimdışı ahmetx

Bunlar çatıda biriken yağmur suyunu nereye akıtıyorlar @ahmetx ?

zeminin altında yapılan havuzlara akıltılıyor @sozkul

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar,

usta olamadım daha çıraklık mertebesindeyim :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar,

açılır kapanır bilmem ama kübik skorbord monte edilebiliyormuş.Yukarıdaki resimdede var zaten.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 19:44:05 ahmetx ]

Çevrimdışı megiddo

Arkadaşlar,

önceki mesajlar sanki @ahmetx abi kübik skorbord olabilir demişti, kübik skorbord şu ortadaki değilmi commerzbanktaki gibi? ama sadece skorbord mu eklenir aynı zamandaaçılır kapanır sistemi kaldırımı bilemem.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı MHakan

Kafama bir kaç gündür takılan bir şey var. Bursa stadında membranların arasında açıklar var. Yağmurda buralardan su akması gibi bir şey olabilir mi ?

Çevrimiçi Necmi

Kafama bir kaç gündür takılan bir şey var. Bursa stadında membranların arasında açıklar var. Yağmurda buralardan su akması gibi bir şey olabilir mi ?
onuda bursalılar düşünsün bize ne :D
kapatırlar herhalde öyle bırakmazlar

Çevrimdışı FARUK

yağmur oluklarıyla kapatırlar o kısımı

Çevrimiçi Necmi

önceki mesajlar sanki @ahmetx abi kübik skorbord olabilir demişti, kübik skorbord şu ortadaki değilmi commerzbanktaki gibi? ama sadece skorbord mu eklenir aynı zamandaaçılır kapanır sistemi kaldırımı bilemem.
kübik olmayacak diye bilgi aldık

Çevrimdışı MHakan

yağmur oluklarıyla kapatırlar o kısımı
onuda bursalılar düşünsün bize ne :D
kapatırlar herhalde öyle bırakmazlar
Teşekkürler cevaplar için.
Necmi abiden klasikleşmiş bir cevap :D

Çevrimdışı megiddo

kübik olmayacak diye bilgi aldık
yok onu demedim, teknik olarak kübik yapmaya uygun anlamında demiştim :)

Çevrimdışı Deniz

Bence agirlik olarak tasimaya uygun.bir kac rötuş ile uygun hale getirilir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

evet öyle söyleniyordu sadece o değil gelecekte 360 yapmaya uygun statikte yapılacağı söyleniyordu
ama ne kadar doğrudur bilemiyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

evet öyle söyleniyordu sadece o değil gelecekte 360 yapmaya uygun statikte yapılacağı söyleniyordu
ama ne kadar doğrudur bilemiyorum
Bence bizim stat gelişime modifiyeye gayet uygun olacak :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

8 kasım 2012

9 aralık 2012

26 aralık 2012

19  şubat 2013

13 Mart 2013

18 Nisan 2013