Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028498 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu arada cengaverden haber  varmı.Kirişler ne zaman konulacak veya  hareketlenme  varmı.Göremiyoruz  arada bi kuple bakabilseydik.

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı kaanzor

Ah 1 paletli daha olacaktı keşke olaydı çok hızlanırdı çatı işi
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı MERTG

olacak ama halatların üstüne binecek görünüşe göre
krasnodarda parçanın hem altında hemde üstünde halat vardı
Krasnodarda aparatı yarı parçasını alta yerleştirip, üstüne halatları serip, diğer yarı parçasını da üstüne kapatıp sabitlemişlerdi sanırım. Bizde sadece üstüne oturtarak nasıl sabitleyecekler? Onca gerilme kuvveti olan bir yapıda pek mantıklı gelmedi ama :/

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı fore_kazık

@martin40 harikasın dostum... lütfen bu tür paylaşımlar fazla olsun bundan sonra... biz izleyemiyoruz. bizleri de görün eeyyy forum ahalisi...  :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Mantık yanlış bence, daha az satınca zarar büyüyeyecek ve oda stad gelirlerinden karşılanacak. Biz forma alalım.

@sozkul abi kesinlikle orası öyle ama bu kadar düşük kârla bu işleri yürütmek gerçekten zor. çağrı da kartalyuvası ürünlerin 100de 15-20 kar getirdiğini söyledi. Bana göre üzerinde Beşiktaş yazan bir eşyayı marketten bile alsam Beşiktaş'ın 100de 10-20 kâr yapmasını beklerim ki söz konusu kartalyuvası ise en az 100de 40-50 kar olması lazım diye düşünüyordum. Destek olsun diye 100 lira veriyorum sadece 10 lirası kasaya kalıyorsa çok kötü bir durum bu. Yani Beşiktaş'ın yüksek kar yaptığı ürünler neler acaba bunları bilsem onlara yönelirim mesela BJK Dergisi mi daha yüksek oranda kar kazandırır vb bunu merak ediyorum. Zaten çağrının söylediğine göre formadan elde edilen kar yüzdesi kartalyuvasında satılan diğer ürünlerden daha fazla...Bu durumda diğer ürünlerdense forma almak daha mantıklı oluyor. Bilinçlenmek için soruyorum yoksa insanlar artık forma almasın kar etmiyormuşuz demek için dememiştim almazsak zarar edeceğimiz belli abi :)
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 16:25:31 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı zatoichi1903

eger boyle bir şey olacaksa, 4 altta 4 ustte gorunuyor
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı FARUK

Krasnodarda aparatı yarı parçasını alta yerleştirip, üstüne halatları serip, diğer yarı parçasını da üstüne kapatıp sabitlemişlerdi sanırım. Bizde sadece üstüne oturtarak nasıl sabitleyecekler? Onca gerilme kuvveti olan bir yapıda pek mantıklı gelmedi ama :/

hocam en yakın görüntü bu burada o çelik parça yekpare görünüyor
bizde alt kısımdaki gibi tutunacaktır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MERTG

Pardon senin dediğin gibiymiş

Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı MHakan

30dk da 5 iskele geçtik halatın yarım tur döneceğini düşünürsek 21 aralık geçeriz yaklaşık 2-2,5 saatte 1 halat serilmiş olur
Gayet iyi hocam . Ben yavaş olduklarını düşünmüyorum. Tabi halat konusunda  :)

Çevrimdışı FARUK

Gayet iyi hocam . Ben yavaş olduklarını düşünmüyorum. Tabi halat konusunda  :)

bence de iyi yarın sabah başlasalar gün boyu 3 halat yani 1.5 tur bitirirler

Çevrimdışı ErsinA.

şantiye şefimiz namı değer şirin baba  :)

Şirin baba desene yaa  :D  Bende kim bu Zafer Bey diyorum  :evillol:

Çevrimdışı Erhan

Krasnodarda ilk olarak alta serilmiş gözüküyor.

Bizim 4lü olduğunu düşünürsek ek malzemesi 2 altta 2 üstte olacak şekilde olabilir.

Bekleyip görücez tabi

Çevrimdışı Abu Ali Imran

30dk da 5 iskele geçtik halatın yarım tur döneceğini düşünürsek 21 aralık geçeriz yaklaşık 2-2,5 saatte 1 halat serilmiş olur

Hizli okudum 21 aralik gorunce kalp krizi geciyordum.. ama iskele arasiymis rahatladim vallah  :kop: :kop:

Çevrimdışı rubi_tobin

Az sonra belkide o kadar da az sonra değil ama.  :alala: :alala: :alala:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı FARUK

kısaca belirtmek gerekirse biz şuan kırmızı yuvarlakta görünen halatları seriyoruz
bunlara beyaz iskelelerin denk geldiği yerlerde siyah yuvarlakta görünen çelik parçalar tutunacak çentikli
ve üzerinde çatının dikey boyutunu oluşturacak çelik borular gelecek

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BRK

Krasnodarda ilk olarak alta serilmiş gözüküyor.

Bizim 4lü olduğunu düşünürsek ek malzemesi 2 altta 2 üstte olacak şekilde olabilir.

Bekleyip görücez tabi
fotoda gorundugu gibi, o stadta, halat serme makinesi farkli, daha kolaya benziyor

Çevrimdışı Deniz

bu tahtaların altına metal destekler konulacak dimi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ayayhan

kısaca belirtmek gerekirse biz şuan kırmızı yuvarlakta görünen halatları seriyoruz
bunlara beyaz iskelelerin denk geldiği yerlerde siyah yuvarlakta görünen çelik parçalar tutunacak çentikli
ve üzerinde çatının dikey boyutunu oluşturacak çelik borular gelecek

bizimki biraz farklı olacak gibi  ebat olarak küçük duruyor o stad tan

Çevrimdışı FARUK

bizimki biraz farklı olacak gibi  ebat olarak küçük duruyor o stad tan

o paylaştığım görüntü bizim projeye ait

çatı ile ilgili detaylar alttaki konumuzda
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-catisi-hakkinda-her-sey/

Çevrimdışı Abu Ali Imran

bu tahtaların altına metal destekler konulacak dimi ?

buna bakarsak ustune koyulacak ondan sonra yine ustune bi sira daha halat koyacaklar