Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027848 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kaanzor

şimdi bu kablo işindekilerin hepsimi yabancı yoksa sadece beyin takımımı geldi  :alala: :alala:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Çevrimdışı can1903

Beyler beste / marş açıp vodafone arena yayınını izliyorum yemin ediyorum hayatımda böyle bir zevk görmedim :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Factatum

Tarihi ana şahitlik ediyoruz. Yıllar sonra şu halatlar çekilirken an be an izledik diyeceğiz.  :claps:

Çevrimdışı ensdndr

Allahın izniyle çılgın atacak takımımız bu yeni stadyumumuzda :)
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı sozkul

350.000 forma ve yanında binlerce ürün sattıktan sonra kâr yapamamak normal değil. 350,000 forma 139TL'den 48,650,000 TL eder. Bu paradan kartalyuvası kira ve maaş giderlerini çıkarınca adidasa kalıyorsa Allah belasını versin böyle işin. Böyle soygun olmaz. Hangi ürünün satışından Beşiktaş'a ne kadar kâr sağlandığı ile ilgili bilgilendirici bir açıklama lazım ona göre paramızın nereye gittiğini bilip alışverişimizi yapalım. Resmen formanın giderini karşılamak için forma satıyormuşuz. Beşiktaş'tan forma alıyorsam 140 liranın en az 100'ünün Beşiktaş'ın kasasına girmesini isterim.

Mantık yanlış bence, daha az satınca zarar büyüyeyecek ve oda stad gelirlerinden karşılanacak. Biz forma alalım.

Çevrimdışı ErsinA.

şimdi bu kablo işindekilerin hepsimi yabancı yoksa sadece beyin takımımı geldi  :alala: :alala:

Turuncu yelekli İz inşaatın Türk mühendisi.  çömelmiş olan Fransız mühendis.  diğerlerini bilmiyorum

Çevrimdışı Tolga

Halatlarda serilmeye başlandı hayırlı olsun sonunda bu günleri de gördük :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Abilerim benim bir sorum olacaktı biraz bilgisizim affınıza sığınıyorum.. Halat nasıl olacak tüm stadı 1 tur dönücekmi bunları bana anlatırmısınız sonra neler olacak çatı ile ilgili .. :)

Çevrimdışı Factatum

Bilen var mı? İç çember kaç kat olacak? İki mi? üç mü?

Çevrimdışı kaanzor

Turuncu yelekli İz inşaatın Türk mühendisi.  çömelmiş olan Fransız mühendis.  diğerlerini bilmiyorum
teşekkürler
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

Bilen var mı? İç çember kaç kat olacak? İki mi? üç mü?

8 tane var bu halattan her tur için 2 tane yetecek
toplam yanyana 4 tur dönmüş halat göreceğiz iskele üstünde

Çevrimdışı sozkul

bu halattan kac sıra dızılecek

Bir makaradan nekadar serildiğini gördüğümüzde hesaplayabileceğiz, 8 makara var galiba..

Çevrimdışı Abu Ali Imran

herkes halata sardi kirisler kaldi  :lol: Kirisleri takalim kirisleriiii  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Erhan

Eskiler "derdini söylemeyen derman bulamaz" diye boşuna dememiş. Canlı yayını izleyememe sorunum @epoolture arkadaşımız sayesinde aşıldı. Hem de öyle bir anda aşıldı ki tam da ilk halatı serdikleri anı izleyebildim.

Şimdi şöyle bir sıkıntı var, ben bu ekranı izlemeyi bırakıp nasıl işimi gücümü yapacağım? :)

Önemli deil @happy_  ben de izlemiyordum bu siteyi bulmuştum.Paylaşayım izleyemen vardır belki işyerinde http://www.canlimobeseizle.com/vodafone-arena-canli-izle/

Evet 2. sorun baya vahim beşiktaş aşkına herşey feda valla  :super:

Çevrimdışı ensdndr

Bu hız ile 3 ila 4 gün içerisinde bütün halatlar serilmiş olur diye düşünüyorum yarım saat içerisinde 30 metreden fazla serildi ve daha da hızlanacaktır.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı MERTG

Krasnodarda halatları içine oturtarak serdikleri döküm gibi duran büyük metal aparatlar vardı. Bizde o aparatlar kullanılmayacak mı?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı tedd

The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı martin40

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 16:18:03 martin40 ]

Çevrimdışı ErsinA.

@rubi_tobin  abi eski açıkta bi gelişme olursa, orayada bi zoom yapabilir misin?

Çevrimdışı dropoon

Krasnodarda halatları içine oturtarak serdikleri döküm gibi duran büyük metal aparatlar vardı. Bizde o aparatlar kullanılmayacak mı?

şimdi bunu sorcaktım bravo

Çevrimdışı FARUK

30dk da 5 iskele geçtik halatın yarım tur döneceğini düşünürsek 21 aralık geçeriz yaklaşık 2-2,5 saatte 1 halat serilmiş olur

Çevrimdışı FARUK

olacak ama halatların üstüne binecek görünüşe göre
krasnodarda parçanın hem altında hemde üstünde halat vardı