Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027720 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Halat o kadar agirki kac tane adam tutamiyorlar mecbur sabitliyorlar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjkfatiih06

Beşiktaş'ımızın zaferlerine şahitlik edecek şimdi demi bu halat :D :ishock:  :sevinc
asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var………

Çevrimdışı FARUK

aslında diğer beyaz vinci getirip en azından çelik halatın başlangıç kısmını ona bağlayıp istedikleri gibi hareket ettirebilirlerdi

Çevrimdışı Efe

İkinci parti halatların gümrük işlemleri yapılıyormuş şuan.  :ok:
hepsi gelmemis yani onlarda 1 haftaya stadta olur o zaman
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

En büyük teşekkür sponsorumuz Vodafone'a. Bize bu imkanı sağladığı için.

eline sağlık abi teşekkür ederiz

Çevrimdışı serti67

goooool beee budamı gol degıl aglamak ıstıyoruummmmmmm   :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı FARUK

hepsi gelmemis yani onlarda 1 haftaya stadta olur o zaman

evet efe zafer bey dün söyledi 2. parti gelecek dedi

Çevrimdışı adem bakır

ooooo işler çok hızlanmış, maşallah böyle devam  :claps:  :ishock:

Çevrimdışı YunusEmre

Başını sıkıca bağlıyorlar ki olur olmaz kalkmasın istiyorlar o halatlar renliler için dimdik kalkacaktır  :lol:

Çevrimdışı happy_

Eskiler "derdini söylemeyen derman bulamaz" diye boşuna dememiş. Canlı yayını izleyememe sorunum @epoolture arkadaşımız sayesinde aşıldı. Hem de öyle bir anda aşıldı ki tam da ilk halatı serdikleri anı izleyebildim.

Şimdi şöyle bir sıkıntı var, ben bu ekranı izlemeyi bırakıp nasıl işimi gücümü yapacağım? :)

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Bir bobinde kaç metrelik halat var acaba  ?

tam 1 tur yetecek kadar olduğunu düşünmüyorum

Çevrimdışı birkanmaraz

bizler burda halatla kafayı yorarken . kirişler ne oldu merak ettim gözükmüyor. Bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı can1903

Beyler son gelen bilgilere göre konoplyanka ve skrtel Beşiktaş'a doğruymuş ALLAH'ım ramazana girmeden güzel haberler veriyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaanzor

En büyük teşekkür sponsorumuz Vodafone'a. Bize bu imkanı sağladığı için.
  :claps: :claps:

Seninde hakkın ödenmez ama eline yüreğine sağlık
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı tayfun

sol taraftaki amca çok hararetli anlatıyor.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Simdi yuruyecek heralde artik evt yuruyor makara aciliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ensdndr

Kapalı tribünden izlesek bu kadar olur. Kamerayı sabitleyen ve zoom yapan arkadaşa teşekkür ederim adıma.
Ancak görüldüğünden daha zor bir iş halat serme işi bakalım dikine germe işlemini yapacak halat montajı da bu kadar zor olacak mı ?
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Efe

Beyler son gelen bilgilere göre konoplyanka ve skrtel Beşiktaş'a doğruymuş ALLAH'ım ramazana girmeden güzel haberler veriyor.
bu adamlar gelip halat acilirsa kesin şampiyonuz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Teşekkürler
Eskiler "derdini söylemeyen derman bulamaz" diye boşuna dememiş. Canlı yayını izleyememe sorunum @epoolture arkadaşımız sayesinde aşıldı. Hem de öyle bir anda aşıldı ki tam da ilk halatı serdikleri anı izleyebildim.

Şimdi şöyle bir sıkıntı var, ben bu ekranı izlemeyi bırakıp nasıl işimi gücümü yapacağım? :)
Nasıl çözüldü?

Çevrimdışı TØLGA

keşke ama pek ümitlenmeyin  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ErsinA.

ilk işler her zaman daha zordur.  Bi kaç makara serildikten sonra hem elleri alışır hemde işin pratiğini bulurlar.