Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6026575 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı fore_kazık

İskele yerleştirme işi yarım saat içerisinde bitecek. Bu ne hız? :)
Sanırım öğlen arasından sonra arkadan vinç kiriş kaldırma işine de başlar

sütten ağzımız yandı bir kere. halatlara da eski açıktan başlanırsa şaşırmam  :kop: :kop:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Fransızlar acele edilmesini istemiş olabilir , iş disiplini olan insanlar

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Herkese selamlar saygılar. Aranıza bugün katıldım. İnşallah yeni yuvamızda yüzyüze görüşmek de nasip olur. Bizi stadımız ve Beşiktaşımız adına bilgilendiren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 10:48:38 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Herkese selamlar saygılar. Aranıza bugün katıldım. İnşallah yeni yuvamızda yüzyüze görüşmek de nasip olur. Bizi stadımız ve Beşiktaşımız adına bilgilendiren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Efe

1 ay once bitmesi gereken is oldugu icin artik yardiracaklar yoksa fransizlar tepelerine biner onlar is planinin onunde bitirmek isterler ne kadar once okadar fazla para demektir sonucta burdan baska bi projeye gecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı klubnika01

herkese günaydınlar ve iyi forumlar arkadaşlar.öncelikle belirteyim Beşiktaş değil Adana Demirspor taraftarı biriyim :) yaklaşık 4 ay önce şans eseri buldum bu güzel siteyi ve hergün takip etmeye başladım düzenli olarak.seviye ve muhabbet 10 numara gerçekten çok hoşuma gitti açıkcası.eski inönünün 1 kezde olsa o büyülü ortamını tatmış biri olarak inanın bende en az sizin kadar bu stadın bir an önce bitmesini istiyorum.nasip olursada açılışa olmazsada herhangi bir maça gelip bende hayırlamak istiyorum açıkcası.gönül isterdiki bu sene deplasman yapalım bu güzel stada ama nasip değilmiş :) bu arada şu 5 kolon için bende sizin kadar sinir stres oldum inanın :) şimdiden bu güzel stad Beşiktaş kulübüne ve güzel taraftarına hayırlı uğurlu olsun inşallah.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 10:55:02 klubnika01 ]

Çevrimdışı ensdndr

Arkadaşlar;

Konu ile biraz alakasız olabilir ancak Fransız milleti yapı olarak bildiğimiz orta avrupa disipline sahip değildir. Siz onları almanlar Flemenkler, İsveçliler,İngilizler yada ne bileyim İsviçreliler ile karıştırmayın. Hatta Türk inşaat sektöründeki iş disiplini bile Fransızlarınkinden iyidir.

Fransızlar biraz daha Akdeniz insanına benzer yapıları ile gevşek adamlardır.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ensdndr

herkese günaydınlar ve iyi forumlar arkadaşlar.öncelikle belirteyim Beşiktaş değil Adana Demirspor taraftarı biriyim :)yaklaşık 4 ay önce şans eseri buldum bu güzel siteyi ve hergün takip etmeye başladım düzenli olarak.seviye ve muhabbet 10 numara gerçekten çok hoşuma gitti açıkcası.eski inönünün 1 kezde olsa o büyülü ortamını tatmış biri olarak inanın bende en az sizin kadar bu stadın bir an önce bitmesini istiyorum.nasip olursada açılışa olmazsada herhangi bir maça gelip bende hayırlamak istiyorum açıkcası.gönül isterdiki bu sene deplasman yapalım bu güzel stada ama nasip değilmiş :)bu arada şu 5 kolon için bende sizin kadar sinir stres oldum inanın :)şimdiden bu güzel stad Beşiktaş kulübüne ve güzel taraftarına hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Teşekkür ederiz birader. Allah razı olsun, Beşiktaş'ın büyüklüğünü bilene bizim taraftar olarak her zaman gönlümüz de kapımız da açıktır.
Sefa gel hoş gel :)
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Herkese  günaydın.Sanırım 5 destek iskelesi kaldı konulacak.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

herkese günaydınlar ve iyi forumlar arkadaşlar.öncelikle belirteyim Beşiktaş değil Adana Demirspor taraftarı biriyim :) yaklaşık 4 ay önce şans eseri buldum bu güzel siteyi ve hergün takip etmeye başladım düzenli olarak.seviye ve muhabbet 10 numara gerçekten çok hoşuma gitti açıkcası.eski inönünün 1 kezde olsa o büyülü ortamını tatmış biri olarak inanın bende en az sizin kadar bu stadın bir an önce bitmesini istiyorum.nasip olursada açılışa olmazsada herhangi bir maça gelip bende hayırlamak istiyorum açıkcası.gönül isterdiki bu sene deplasman yapalım bu güzel stada ama nasip değilmiş :) bu arada şu 5 kolon için bende sizin kadar sinir stres oldum inanın :) şimdiden bu güzel stad Beşiktaş kulübüne ve güzel taraftarına hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Hoşgeldin.
İnönü sizlere deplasman değil!

Çevrimdışı Efe

İskeleler 2 kolonda bi dizildi kirisler ogleden sonra konmaya baslanabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir137

Beyaz destek iskeleleri, tüm kirişler takıldığında kaldırılıcak mı yoksa hep kalıcaklar mı?

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı klubnika01

Hoşgeldin.
İnönü sizlere deplasman değil!
teşekkür ederim kardeşim duygular ve düşünceler ortak.orası bizim 2.evimiz aynı şekilde burasıda sizin

Çevrimdışı Efe

Son 3 iskeleyide koyup icerideki isi bitiriyor abdul rezzak sari vinc :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

teşekkür ederim kardeşim duygular ve düşünceler ortak.orası bizim 2.evimiz aynı şekilde burasıda sizin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Beyaz destek iskeleleri, tüm kirişler takıldığında kaldırılıcak mı yoksa hep kalıcaklar mı?

kaldırılacak hepsi destek amaçlı kondu

Çevrimdışı Efe

kaldirilacaklar hatta bu konanlar sagdan soldan sokulenler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı happy_

Belki pek çoğunuz bu sorunu hissetmiyorsunuz ama benim içi stadyum inşaatındaki en can sıkıcı şeylerden birisi canlı yayının izlesene.com üzerinden yapılması oldu. Muhtemelen canlı yayının başlatılacağı dönemde Youtube'un yasaklı olması nedeniyle izlesene.com ile anlaşma yapıldı. fakat bu site kısıtlandığı için büyük şirketlerde ve kurumlarda çalışan pek çok kişi canlı yayını izleyemiyor. yaşadığımız onca sıkıntının arasında çok önemsiz gibi duruyor ama işte herkes kolon takılırken üçlü çekerken bizim bunu sadece forumdan takip edebiliyor olmamız can sıkıcı :(

Neyseki arasıra bazı arkadaşlar ekran görüntüsü paylaşıyor, sağolsunlar. bu paylaşımlar artsın.

Ha bi de, bugün şu 11 kirişi takın bu iş huzur içinde çözülsün :)

Çevrimdışı Efe

Paletli bi isler ceviriyor yine yeni acikta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben bugun alacagim aksam fotomu koyarim @Yunus Emre Dökmeci
Ben yarın alacağım @Efe abi , Siyah alacağım yine buyuk ihtimalle :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben yarın alacağım @Efe abi , Siyah alacağım yine buyuk ihtimalle :bandit:
Siyah aldım
Gayet güzel
Peyderpey diğerlerini de alıcam
Hepsi güzel,çubuklunun da arkası öyle zannedildiği gibi değil

Siyah aldım
Gayet güzel
Peyderpey diğerlerini de alıcam
Hepsi güzel,çubuklunun da arkası öyle zannedildiği gibi değil
Ev full siyah forma doldu ondan öyle dedim , Çubuklu yuda alacagımda onu bi dahaki Ay artık :ok: