Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6034013 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

mabedin yayında ses vardı görüntü yoktu. nasıl oluyor bu iş ya. sıkıntı benim pc de mi acaba nedir.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Mabet buyuksun be ya..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı serdart

hayırlı olsun sonunda! sabah paletli sarı vinç ek parçaları taşırken aklıma geldi ama kalas koyacalar diye düşündüm sonra, sonunda muradımıza erdik. bir kaç güne orası eski açık da diğer yerler gibi tamamlanır ve artık halat aşamasında tam gaz ilerleriz.  :claps: :sevinc :halay:

Çevrimdışı Fatih

Boyle sistemin Allah cezasini versin.. Kucuk seylerle ne kadar cok mutlu oluyoruz  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı KUMANOVALI

Herkese Merhabalar. Bir süredir formu aralıksız olarak takip etmekteydim. Uzun zaman sonra yeni kolonun gelmesiyle birlikte üye olmaya karar verdim (Her ne kadar 1905. ya da 1907. üye olmamak için beklesem de)  :) Umarım burada olduğumuz süre içinde stadın bittiği görebilir ve burada yeni şampiyonluklara koşarız.

:hosgeldin

hayırlı geldin  :ok:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ErsinA.

askerden terhis olduğum günü hatırladım şuan.  çok şükür sorun çözüldü.

Çevrimdışı yldrmaydn

eğer tt arena olayı doğruysa hemen bugün başvuru yapalım eğer tff deplasman önerimizi kabul etmezse burada oynayalım  :D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Sarp

Çok teşekkürler hep halatlara daha yakından bakmak istemiştim. Sağ olsunlar kameranın dibine soktular  :D

Çevrimiçi murat

Herkese Merhabalar. Bir süredir formu aralıksız olarak takip etmekteydim. Uzun zaman sonra yeni kolonun gelmesiyle birlikte üye olmaya karar verdim (Her ne kadar 1905. ya da 1907. üye olmamak için beklesem de)  :) Umarım burada olduğumuz süre içinde stadın bittiği görebilir ve burada yeni şampiyonluklara koşarız.

Çevrimdışı serdart

halatı kaldırdı paletli numaralı önünde. noluyoruz yahu bi yandan eski açık bi yandan halatlar.  :halay:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı MHakan

hayırlı geldin  :ok:
Çok teşekkür ederim. Bu sıcak karşılamanız için  :claps:
Hoşbuldum tekrardan :)

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı FARUK

merhaba hocam hoşgeldiniz  :claps:

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı FARUK

kesin fransız her aralığa güvenlik kemerini takıp çıkardı yürürken :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

hava kararmadan bir tane daha takiverseler bari

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı can1903

Kolonlar takılmaya başlandığı gibi üye oldum. Şu an açtım çiftetelli oynuyorum :ishock:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Kolon işi bugün biter. Eğer hemen iskeleleri de koyarlarsa bütün kirişler de statta olduğuna göre hiç durmadan monte edebilirler. Bu hafta sonu kirişler dahil bitmeli artık sadece halatlar kalmalı :)

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan