Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033315 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Sarp

Gözüm gönlüm açıldı! Bir güzel haber daha bekliyorum.
Allah'ın izniyle o da olacak...

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

bu arada size bir müjdeli haber daha Türk Telekom Arena , Galatasaray'ın elinden alındı. Gençlik ve Spor Bakanlığı stad'a el koydu.  :halay:  :halay:

Çevrimdışı fore_kazık

Bugün benim doğum günüm ve en güzel hediyeyi yine staddan aldım....
Çok şükür....  :sevinc

Çevrimdışı Ersan

kolonların takılışını anavatan ve yavru vatan kıbrısta çeşitli etkinkiklerle kutlayalım :)) halatlar gelmiş kolonlar takılıyor içerde işler tam gaz gidiyor aman sabahlar olmasın :)

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı ensdndr

bu arada size bir müjdeli haber daha Türk Telekom Arena , Galatasaray'ın elinden alındı. Gençlik ve Spor Bakanlığı stad'a el koydu.  :halay:  :halay:

Gerçekten mi ? sebep neymiş ki ?
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yarabbi sukur kac sayfa geriden geldim. Ha kalkti, ha indi, ha koyduk derken hakketen koyduk kolonu. tisikkirler kedir ebi.😍

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sarp

:D

Tebrikler Hocam. 1 yıl oldu sizlerle. İyi ki elinizi taşın altına koyup böyle bir site kurdunuz.
Sağladığınız her şey için bir kez daha teşekkürler.

Çevrimdışı Necmi

adamların ısrarla orda beklemelerinden belliydi bişeyler olacağı bari gaza gelip hava kararana kadar hepsini taksalardı yarın da kirişleri bitirirdik :)
resmi izin belgesi bekleniyordu :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Berk

ALLLLAAAHHHHHHH KOLOOOONNN ALLAAHAHHHH DEMBA BAAAA ALLAHUAKBARRRRRRR  KOLOOOOONN

Çevrimdışı hakank

neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı Necmi

Tebrikler Hocam. 1 yıl oldu sizlerle. İyi ki elinizi taşın altına koyup böyle bir site kurdunuz.
Sağladığınız her şey için bir kez daha teşekkürler.
bütün forumun emeğiyle oluyor
düşün armağanla ozanın bile büyük katkısı var :D

Çevrimdışı Alparslan

bakıyorum da herkes pusudaymış forumda :D
Sessiz sedasız bekliyorduk. Kolonlar için bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi doğrusu.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

büyük bir olasılıkla verdikleri bazı sözler vardı çatının kapatılması filan ondan dolayı olabilir.@ensdndr

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2015, 17:23:40 kcptl ]

Çevrimdışı Sarp

:D Onların sağladığı sinerjiyi yok sayamayız hocam  :)

Çevrimdışı Efe

ALLLLAAAHHHHHHH KOLOOOONNN ALLAAHAHHHH DEMBA BAAAA ALLAHUAKBARRRRRRR  KOLOOOOONN
herkeste sinir boşalması yasaniyor suan bomba gibiydi herkes simdi rahatladi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Gerçekten mi ? sebep neymiş ki ?
bakımını yapıp sezona hazırlayacaklarmış
renklilerin parası yokmuş yapmaya :bandit:

Çevrimdışı Sedat_BJK

O kadar da degildir heralde @necmi abi abartma yani..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ensdndr

büyük bir olasılıkla verdikleri bazı sözler vardı çatının kapatılması filan ondan dolayı olabilir.@ensdndr

O çatı kapatılması olayı stadyum açıldığı tarihten bu yana vardı zaten. Galatasaray tekrardan eski günlerdeki gibi kiracısı olacak yani gençlik spor il müdürlüğünün.

Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı SDemirsoy

Sessiz sedasız bekliyorduk. Kolonlar için bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi doğrusu.
herkes sevindi abi Allah bittiği günü görmemizi nasip etsin