Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6034381 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Alparslan

Çevrimdışı UU1903

Vallahi takiyorlar kolonlari  :D :D :D Bugun hic gelmeyecek gibi geliyordu  :ishock: :ishock: :ishock:

Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Deniz

koydular  :ishock: :ishock: :ishock:

Dolmabahçeden koyduk tokiden yankısı duyuldu  :evillol: :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alparslan

Gecede kirişleri taksalar ne de güzel olurdu :evillol:

Çevrimdışı megiddo

adamların ısrarla orda beklemelerinden belliydi bişeyler olacağı bari gaza gelip hava kararana kadar hepsini taksalardı yarın da kirişleri bitirirdik :)

Çevrimdışı esguel

bugün forum için bayram günüdür hobaaaa  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Ersan

ilk gol geliyor sayın seyirciler 5-0 olsun bizim olsun :))

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı fore_kazık

lallalalallalalallallalalalallalallalalalallalylalaaaaaaaaaaaayyyyyyy

KOYDUKMU?  :kop: :kop:

Çevrimdışı ErsinA.

Başkanın Olcay'ın düğününde göbek atışından anlamıştım belediye ile problemin çözüldüğünü  :D

Çevrimiçi murat

şu kalkan ilk kolonu stadınız mühürlenmiş diye gevrek gevrek gülen renklilere ithaf ediyorum  :ishock: :ishock:
diğerlerini söylemeyelim içimizden geçirelim  :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

9  da kararıyor hava. İki saat daha yapsınlar biter kolonlar.

Çevrimdışı KLEBERR

Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Başkanın Olcay'ın düğününde göbek atışından anlamıştım belediye ile problemin çözüldüğünü  :D

abi  :lol: :lol: :lol: :lol:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı onder23

Aha takmışlar kolonların birini vallahi takmışlar  :steamed: :steamed: :halay: :halay: :sevinc :super: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Oh be şükür bugünleride  gördük artık çatıyı gönül rahatlığı ile takip edebiliriz.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı fore_kazık

Aha takmışlar kolonların birini vallahi takmışlar  :steamed: :steamed: :halay: :halay: :sevinc :super: :ishock: :ishock:

HAHAHAHAH

sesli güldüm :D

Çevrimdışı carsikartali

[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2015, 17:15:27 kcptl ]