Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029667 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

kabul etmiyorum
stadı taraftar finanse ediyorsa yapacakkkk herseyin hesabını verecekkkkk
 :money: :bandit:

bu arada abi sen uctun gittin ben videodan simulasyondan basladım sen gittin projenin basına:D

kim demiş taraftar finanse ediyor diye :alala: verdiğin 3 kuruşluk bilet parası bir forma
bununla stad yapıyorsun yıldız oyuncular alıyorsun bütün branşları finanse ediyorsun personel maaşlarını ödüyorsun
hadi ordan senin gibi bir adam böyle lafı nasıl eder yoksa genemi şifreni yeğenin ele geçirdi
o girip yazıyor :evillol:  @ozan062  video cevabını verdim şirketler mecburmu sana iyi görünmek için işini gücünü bırakıp
bunları yapmaya orda ben iş yapıyor olsam ben de yapmam böyle bir şey :D

Çevrimdışı Necmi

cok soru isareti var abi yani tamam boyle güzel diyoruzda daha sacma seylere para harcandıgı oldu yani bu sekilde bi savunma anlayısını kabul edemiyorum parcaların birleşmesi lazım inanmam için güvenmem için
yoksa dediğin dogru ama maalesefki öyle olmuyor ondan ben dırdır yapıyorum hem futbol bolumunde hem burada

de git sen inanma sen güvenme bir tek sıkıntı olmaz
zaten dır dır yaptığın için seninle uğraşmaya başladım her konuda sana mesaj yetiştirmeye uğraşıyorum
ne tatminsiz insansın kesin bekarsındır aklı olan kız seninle evlenmez
iki günde çileden çıkarırsın :D  @ozan062

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Yarın 12:30 da bi periscope yapalım nasıl olur :)

Kolonların takılışını kendi elleriyle gösterecek abim benim  :busted_cop: :busted_cop: :ebebe: :ebebe: :halay: :halay:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Necmi

ve video işini bu kadar basite indirgemek yok yani size yakıstıramıyorum
dünya artık herseyi sanal ortama dökmüşken biz daha bircok seyin netlesmediği bir staddan bahsediyoruz daha lansmanı bile konya stadınki kadar ozenli değil...
kimisi begenmiş olabilir ki zaten begenmek bizim işimiz ama realiteye dondugumuzde hala birseyler eksik ve siz ona para harcanırmı diyorsunuz:))

yani reklamcı varmı bilmiyorum aramızda onun bu konulara acıklık getirmesini beklerim cnk artık çağ teknoloji cagı...

hatta kendi parasıyla kendi ugrasıyla maket yapan bir kardesimiz vardı ismi umut hatta gecen gunlerde evlendi
yani bu tip arkadaslar arka planda rahatlıkla calısır parasız hallederdi en basiti:))
neyin reklamını yapacaksın beşiktaşın on tane stadı yok kendi aralarındada rekabette değiller
hepsi topu topu bir tane ve herkes mecbur allayıp pullamaya gerek yok ama sen bir şeyler dönsün bende hava atayım
renklilere diyorsan varsa bol paran yaptır kardeşim seni tutan yokbiliyorsun daha önce tanıtım videosu için Beşiktaşlı olduğunu söyleyen biri 150 bin istemiş
oda sırf Beşiktaş için hatırına kulüp işi vermediği içinde sosyal platformlardan yapmadığı karalama kalmadı
o para kaç emekçinin maaşını öder bir düşün varsın ben görmeyim sponsorlar zaten imaj reklamlarının hakkını veriyorlar fazlasıyla @ozan062

Çevrimdışı murat_

buraya yazip yatiyorum bjkmabetin bu aksamki tiwitinden sonra bence yarin o kolonlar ve kirisler takilir eyer takilmassa yarin buralarda olurum  :bandit: :bandit: :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

cok soru isareti var abi yani tamam boyle güzel diyoruzda daha sacma seylere para harcandıgı oldu yani bu sekilde bi savunma anlayısını kabul edemiyorum parcaların birleşmesi lazım inanmam için güvenmem için
yoksa dediğin dogru ama maalesefki öyle olmuyor ondan ben dırdır yapıyorum hem futbol bolumunde hem burada

ve video işini bu kadar basite indirgemek yok yani size yakıstıramıyorum
dünya artık herseyi sanal ortama dökmüşken biz daha bircok seyin netlesmediği bir staddan bahsediyoruz daha lansmanı bile konya stadınki kadar ozenli değil...
kimisi begenmiş olabilir ki zaten begenmek bizim işimiz ama realiteye dondugumuzde hala birseyler eksik ve siz ona para harcanırmı diyorsunuz:))

yani reklamcı varmı bilmiyorum aramızda onun bu konulara acıklık getirmesini beklerim cnk artık çağ teknoloji cagı...

hatta kendi parasıyla kendi ugrasıyla maket yapan bir kardesimiz vardı ismi umut hatta gecen gunlerde evlendi
yani bu tip arkadaslar arka planda rahatlıkla calısır parasız hallederdi en basiti:))

Günaydın @ozan062 gereksiz yapılan ne var? Ya da şöyle sormak lazım sen neleri gereksiz buldun? Benim aklıma gelen fotovoltik paneller olabilir, yağmur suyunu dönüştürmek olabilir.  asma germe çatı olabilir. Bunların (paneller halen belli değil) hiç biri lüks değil. 30 sene önce bina mantolama mı vardı. Bugün mecbur. Binaya yapılan hiçbir şey gereksiz değil. 50 60 sene duracak o bina. Ancak bunun similasyonu falan gereksiz. Olsa güzel olur. Şahane olur. Bizim anakasa kapısı taşındı bir keresinde 8 10 kişi 5 6 saat uğraştı. 2 tona yakın. Dedim bunu çekin videoya koyun sitenize. Ne iş yaptığını bilsinler. İşi yapan yaptırsın. Napacaz biz bir daha stat mı yapacaz. Bir spor salonu sonra bitti.
Ben maketi hatırlıyorum. Bizde de ne doktorlar var. 3D model yapıyor. Kulüp bu insanlara yapar mısınız dese eminim yaparlar. Kulüp bunu söyleyemez ama. Borsaya açık şirket " bi el atın odunlar taşınacak" der mi yahu. Birde bu saatçi efendi sanırım bire bir similasyon hazırlıyor. 40 kere fikir değişti. Hangisine uğraşacak. Neyse dırdır ettiğini düşünmüyorum ama çok karamsar buluyorum sizi. Bu çok iyi bir şey değil. Birde iyi ki Beşiktaşlılar var.

Çevrimdışı mert_

herkese günaydın... iş planında değişiklik olmamış ise, @bjk_mabet üstadın daha önce verdiği bilgiye göre bugün ilk halatlar serilecek  :halay:

Çevrimdışı serti67

herkese günaydın... iş planında değişiklik olmamış ise, @bjk_mabet üstadın daha önce verdiği bilgiye göre bugün ilk halatlar serilecek  :halay:
hadı ınsallh ağzın bal yesın sabah sabah
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ZEKI

gunaydin pazartesi pazartesi ne guzel msg oyle sabah sabah kendime geldim @kcptl ustad

Çevrimdışı mert_

wc ler bitmiş durumda loca katına kadar.
çatı halatlarının hepsi sahaya geldi gerilme işlemine başlanıcak 15 itibari ile.
çatı ile ilgili problem çözülmek üzere.
sistem odalarında çalışmalar bitmek üzere.
elektirik sistmemi bitmek üzere.
yangın sistemi bitmiş durumda.
ince işcilik(kapılar armatürler yer döşeme örnekleri şantiyeye gelmiş durumda.
akıllı stat çalışmaları başlamış durumda.

not:çok zamanım olmuyor bu koşuşturmada ve telefonum bozuk olduğu için şu hem iletişim kurmakta hem resim yollamakta sıkıntı çekiyorum kusura bakmayım.
ağzı bal yemesi gereken @bjk_mabet dostlar  :D inşallah iş planı değişmemiştir de coşarız bugün  :halay: @serti67 @ZEKI abi .

Çevrimdışı cagdas44

Ağzın bal yesin abi hadi inşAllah diyelim :)

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın forum bugün güzel haberlerle başladık böyle devam etsin inşallah

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ebabil

ellerimle büyüttüğüm, solar iken dirilttiğim kolonları yerinde görmek lazım  :eyes

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin...
hayirlis ile bugün takacakagiz ins kolonlari...
12:30 bekleyelim bakalim mabet ne sürpriz olacak bize

Çevrimdışı Zoro

kolon takılcak yerde iki kişi bişeyler yapıyordu. Bugün takılacak hayırlısıyla.

Çevrimdışı Deniz

Biraz araştırma yaptım.Çatı halatları Maracana stadında kullanılan halatlarla aynı.Dünya kupasında en fazla para harcanan stadlardan biri maracana ,yani çok ama çok kaliteli malzeme kullanıldığı kesin. :claps: :claps:

Reference: Estadio do Maracanã, Brasil
The elaborate structure is entirely suspended from rope assemblies made by FATZER. In total, about 25 kilometers of rope with diameters from 14 to 110 mm were installed, using 700 spelter sockets and 2‘112 swaged sockets as end connections.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

oha canlı yayında kalaslar düştü vıncten Allahtan kımse yoktu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

de git sen inanma sen güvenme bir tek sıkıntı olmaz
zaten dır dır yaptığın için seninle uğraşmaya başladım her konuda sana mesaj yetiştirmeye uğraşıyorum
ne tatminsiz insansın kesin bekarsındır aklı olan kız seninle evlenmez
iki günde çileden çıkarırsın :D  @ozan062

arkadaş geçen sezon boyunca genelde forumunda hevesleri baltalamaya uğraşıyordu sezon bitince bu tarafa da dadanmış :hiho:
Umut fakirin ekmeğidir diyoruz ama buna kalsa ekmek de yiyemeyiz adam anti robin hood çıktı
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2015, 10:21:06 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

oha canlı yayında kalaslar düştü vıncten Allahtan kımse yoktu
Mabet önlem almadı mı zannediyon çalışmaya

Çevrimdışı serdart

eski açık üstünde 4-5 kişi var. yoksa???

Çevrimdışı YunusEmre

paletli halatlara geldi başlık değiştiriyor hadi bakalım  :evillol: