ve video işini bu kadar basite indirgemek yok yani size yakıstıramıyorum
dünya artık herseyi sanal ortama dökmüşken biz daha bircok seyin netlesmediği bir staddan bahsediyoruz daha lansmanı bile konya stadınki kadar ozenli değil...
kimisi begenmiş olabilir ki zaten begenmek bizim işimiz ama realiteye dondugumuzde hala birseyler eksik ve siz ona para harcanırmı diyorsunuz:))
yani reklamcı varmı bilmiyorum aramızda onun bu konulara acıklık getirmesini beklerim cnk artık çağ teknoloji cagı...
hatta kendi parasıyla kendi ugrasıyla maket yapan bir kardesimiz vardı ismi umut hatta gecen gunlerde evlendi
yani bu tip arkadaslar arka planda rahatlıkla calısır parasız hallederdi en basiti:))
neyin reklamını yapacaksın beşiktaşın on tane stadı yok kendi aralarındada rekabette değiller
hepsi topu topu bir tane ve herkes mecbur allayıp pullamaya gerek yok ama sen bir şeyler dönsün bende hava atayım
renklilere diyorsan varsa bol paran yaptır kardeşim seni tutan yokbiliyorsun daha önce tanıtım videosu için Beşiktaşlı olduğunu söyleyen biri 150 bin istemiş
oda sırf Beşiktaş için hatırına kulüp işi vermediği içinde sosyal platformlardan yapmadığı karalama kalmadı
o para kaç emekçinin maaşını öder bir düşün varsın ben görmeyim sponsorlar zaten imaj reklamlarının hakkını veriyorlar fazlasıyla
@ozan062