Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6030383 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

benimde gozume carpti sanki bu en son sira duz prekastlar vardiya sanki onlar diziliyodu gibime geldi  :D
duz prekastlari takiyor sabahtan beri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

Konu dışı olmadığını düşünüyorum teknoloji bölümünede yazdım ama ziyaretçisi az  :)

Telefoondan stat kamerasını izlemeyenler için, özellikle xperia z serisi telefonlarda android 5.0.2 güncellemesi aldıktan sonra vodafone arena kamerası açılmıyordu sorunun çözümü için bir yol tarif edeceğim, play srore dan VLC for android uygulamasını indirin uygulamayı kurup açtıktan sonra üst menüde anten işaretine tıklayın açılan yere vodafone arena sitesinden açılmayan video linkini kopyalayıp yapıştırın işlem tamam stat ta ne olup bittiğini kaçırmayın iyi seyirler  :ok:
Not: her defasında linki kopyalamaya gerek yok son oynatma listesinden istedikleri zaman açabilirler  :busted_cop:   @anilt
Bir not daha vlc bu işe(android) yeni girdiği için bazı sorunlar oluyor ana ekranda göruntu olup  yukarıdan tekrar oynat  seçilince açıyor biraz sorunları var yani
İsteyenler MX Player kurup ağ akışına linki kopyalayınca izleyebilir MX dede açılan izleme ekranında üst tarafta  görünen donanım a tıklayıp yazılımsal çözücüyü seçince izleyebilirler MX daha stabil gibi ama reklam var  :)
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 20:51:16 Engin ]
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Efe

Konu dışı olmadığını düşünüyorum teknoloji bölümünede yazdım ama ziyaretçisi az  :)

Telefoondan stat kamerasını izlemeyenler için, özellikle xperia z serisi telefonlarda android 5.0.2 güncellemesi aldıktan sonra vodafone arena kamerası açılmıyordu sorunun çözümü için bir yol tarif edeceğim, play srore dan VLC for android uygulamasını indirin uygulamayı kurup açtıktan sonra üst menüde anten işaretine tıklayın açılan yere vodafone arena sitesinden açılmayan video linkini kopyalayıp yapıştırın işlem tamam stat ta ne olup bittiğini kaçırmayın iyi seyirler  :ok:
Not: her defasında linki kopyalamaya gerek yok son oynatma listesinden istedikleri zaman açabilirler  :busted_cop:   @anilt
bilgi icin teşekkur ederiz teknoloji bolumunde de dursun bu mesaj oraya atarsan seviniriz isteyen ordan bakar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

nasil mumkun atiyorsun suan anıl o acik biraktigin bolumden giren hava yeni aciktaki mebranlari ne hale sokar haberin varmi bursada ne oldu paramparca oyle kolay degil o is acik birak bisey olmaz komple cati yeniden tasarlanmali acik kalacaksa baska imkan yok
@Efe abi Berlin Olimpiyatta bir kısım açık. Ki ilk projelerde eski açık üstü açık bırakıldığına göre mümkün.

Çevrimdışı Anıl

Teşekkürler :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1. si asma germe sistem çatıda istediğin kısmına membran koymayıp açık bırakabilirsin hiçbir şeye aykırı değil.
2.si en başından beri çatı asma germe sistem. Hiçbir projede çelik konstrüksiyon çatı gösterilmedi.
Yani bu çatının tamamamının kapanmaması teorik, reel ve teknik açıdan gayet mümkün. Sadece saçma.
Hayır bir tarafın açık bırakıllması mümkün degil @anilt
Bogazdan esen ruzgardan bütün Membranlar yırtılır her maç yeni membran koymak zorunda kalırız ..
Onuda geç Asma germe sistemde Bşr tarafın açık bırakılmasının teknik açıdan da mümkün olmadığını biliyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

@Efe abi Berlin Olimpiyatta bir kısım açık. Ki ilk projelerde eski açık üstü açık bırakıldığına göre mümkün.
Sen bu çatının iç kısmını gordunmu hiç @anilt ????
Bu staddaki Çelik halatların kalınlıgı ve yoğunluğuyla bizimki bir mi ???

Çevrimdışı riza calli

Sen bu çatının iç kısmını gordunmu hiç @anilt ????
Bu staddaki Çelik halatların kalınlıgı ve yoğunluğuyla bizimki bir mi ???
Teknik olarak bilmiyorum ama acik kalsa birsey olmaz gibi geliyor.mantik olarak bakarsak sutunlar 4 m civari oradan giren hava parcalayabilir membranlari.

Çevrimdışı TØLGA

nasil mumkun atiyorsun suan anıl o acik biraktigin bolumden giren hava yeni aciktaki mebranlari ne hale sokar haberin varmi bursada ne oldu paramparca oyle kolay degil o is acik birak bisey olmaz komple cati yeniden tasarlanmali acik kalacaksa baska imkan yok
abi berlin olimpiyat stadının çatısıda asma germe değilmi??

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Googleden arattım
Kablolu makas ,Zıt gerilmeli sistem , Asma sistem ama çatı çekmeli sistem Gergili....

Çevrimdışı Necmi

hadiya o zaman tamam adama laf atmayım ama bize hiç video yok:((
senin yaptıgın zaten bambaska o tarihi eser ama bide yuklneici firmalar birseyler yapaydıbize 
hiç ugras varmı onu bile bilmiyoruz ben buna kızıyorum 
niye kızıyorsun adamlar mecburmu sana video yapmaya adamlar işi yapmak için anlaşma yapıyor
taraftarın egosunu tatmin etmek için değil ha içlerinde Beşiktaşlı olur sızdırma yapar ama firmadan böyle bir şey bekleyemezsin
neden para harcasın birde zaten kulüp gizlilik anlaşması yapıyordur bilgi sızdırmasınlar diye.
işte sevenin çok olunca böyle gizlilik anlaşmalarıda gerekli oluyor kimin nerden ne çıkaracağı belli olmaz
o nedenle bilinmemesi bilinmesinden iyidir. bir işe bittiğinde müdahale farklı proje aşamasında müdahale farklı olur.
senin senden başka herkes düşmanınken ortalığa sererek iş yapamazsın serersen yaptırmamak için takle atarlar.
yani bu kadar engellemeyi görerek hala neden bu gizlilik diyorsunuz ya pes diyorum hayat size pembe herhalde
Beşiktaşın nasıl bir karanlık içinde olduğunu göremiyorsunuz.

@anilt ve @Tolga Berlin olimpiyat stadının çatısı Asma germe sistem değil buyrun buda çatının iskeleti , Çatının iç kısmı çelik konstrüksiyon olarak tasarlanıp ustu Membranla kapatılmış !! Tıpkı bizim ilk projedeki gibi :bandit:
Dediğim gibi Asma germe sistemde Bir tarafın açık kalması mümkün degil :tabe:

Çevrimdışı Deniz

berlinde çatıyı tribünün içinde tutan destekler var.gergi sistemi değil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

berlin asma germemi bak bakayim tribunler tutan kolpnlar var asma germe catilarda hepsi kapali dunyaada
Şampiyon Beşiktaş JK

berlin asma germemi bak bakayim tribunler tutan kolpnlar var asma germe catilarda hepsi kapali dunyaada
Evet abi az önce bende buldum resmini paylaştım şimdi , Çatının iskeleti çelik konstriksuyon olarak tasarlanıp ustu membranla kaplanmış tıpkı bizim o eski projedeki gibi !!
Yani Asma germe sistem değil Berlin olimpiyatın çatısı... @Efe abi

Çevrimdışı Anıl

Hayır bir tarafın açık bırakıllması mümkün degil @anilt
Bogazdan esen ruzgardan bütün Membranlar yırtılır her maç yeni membran koymak zorunda kalırız ..
Onuda geç Asma germe sistemde Bşr tarafın açık bırakılmasının teknik açıdan da mümkün olmadığını biliyorum :bandit:
Teknikle ne alakası var ? Membrandan bahsediyorum ben sadece. Çatı nasıl ki membransız havaya kalkıyorsa membransız da havada kalabilir

Çevrimdışı Anıl

@anilt ve @Tolga Berlin olimpiyat stadının çatısı Asma germe sistem değil buyrun buda çatının iskeleti , Çatının iç kısmı çelik konstrüksiyon olarak tasarlanıp ustu Membranla kapatılmış !! Tıpkı bizim ilk projedeki gibi :bandit:
Dediğim gibi Asma germe sistemde Bir tarafın açık kalması mümkün degil :tabe:
Abi bizim çelik konstrüksiyon tek projemiz Demirören projesi onda da üstü kapalıydı zaten.

Çevrimdışı Necmi

onda tribünde çatıyı taşıyan direkler var

Çevrimdışı TØLGA

onda tribünde çatıyı taşıyan direkler var
heh tamam oldu şimdi ben hep asma germe diye tahmin ediyordum o stadyumu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Abi bizim çelik konstrüksiyon tek projemiz Demirören projesi onda da üstü kapalıydı zaten.
İskeletten bahsediyorum @anilt izim o eski açıgın ustunun açık bırakıldığı gorseldeki çatının iç iskeleti çelik konstriksiyon :bandit: :tabe:

Çevrimdışı Anıl

İskeletten bahsediyorum @anilt izim o eski açıgın ustunun açık bırakıldığı gorseldeki çatının iç iskeleti çelik konstriksiyon :bandit: :tabe:
İç iskelet derken :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler bugün yeni Antalya Stadını yakından görme şansı buldum. Dışardan çok acayip bir heybeti ve büyüklüğü var ama içerisi apartman işte :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

heh tamam oldu şimdi ben hep asma germe diye tahmin ediyordum o stadyumu  :biggrinking:
O direkler olmasada Asma germe değil , İç iskelet olduğu gibi Çelik konstirksiyondan yapılmış , Çelik halat başka şey Çelik konstrüksiyon başka şey :bandit:
Ustu membRanla kaplı her stadı Asma germe Çatı sanmayın :tabe: @Tolga
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 17:23:33 Yunus Emre Dökmeci ]

İç iskelet derken :alala:
Bak bu @anilt
Çelik halat başka şey , Çelik konstriksıyon başka şey , Şimdi anladınmı demek istedigimi :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Bak bu @anilt
Çelik halat başka şey , Çelik konstriksıyon başka şey , Şimdi anladınmı demek istedigimi :bandit:
Tamam işte bizim eski açığın açık olduğu kolon olmadığı proje dahil hiçbirinin iç iskeleti çelik konstrüksiyon değildi