Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031299 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Çevrimdışı muhalefet

Ya istedikleri kadar halatları halletsinler o 5 tane kolon takılmadan neye yarar :)

Çevrimdışı Berk

[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 15:10:55 brk01 ]

Çevrimdışı hasanozkanho

Ya istedikleri kadar halatları halletsinler o 5 tane kolon takılmadan neye yarar :)
Düşüncen yanlış çünkü halat serimi tamamlandığında eğer o 5 kolon hala takılmamışsa süre uzar.Benim düşüncem şu an eksik giden bir şey yok.Eğer başkanın da dediği gibi 1 temmuzda çatı kaldırılacaksa eğer o 5 kolon 30 haziranda da takılsa gecikme olmaz.

Çevrimdışı BlackEagle26

Arkadaşlar ilk ve son Konu Dışım olacak bu.

Gs'li arkadaşlar diyaloğa girdim toki arena ile ilgili ben devletin olduğunu iddia ediyorum o da arazi verdık felan filan dedi . Bu işin aslı nedir bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaşlar ilk ve son Konu Dışım olacak bu.

Gs'li arkadaşlar diyaloğa girdim toki arena ile ilgili ben devletin olduğunu iddia ediyorum o da arazi verdık felan filan dedi . Bu işin aslı nedir bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim
Tüm statlar GSGM nindir yani devletindir
Kullanım hakkı kulübe aittir
Arazi verdiler devlet de başka yerde onların stadını inşaa etti 

Çevrimdışı Abu Ali Imran

@VodafoneArena: @emreaytekin27 Vodafone Arena'da tüm tribünlerin üstü kapalı olacak Emrah.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı kadir

Uzun zamandır içerden resim gelmiyor yok mu resim atacak bi kartal :)

Çevrimdışı baro19

Şu eski açığın orada yerde duran şey KOLONa benziyor sanki...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Şu eski açığın orada yerde duran şey KOLONa benziyor sanki...
ÇAtı kolonu değil o.

Çevrimdışı Efe

Paletlu merdiven tasiyor yukari cati calismasi olnuyorsa merdiven takariz diyorlar bu arada catallarda ortaya cikti ustte
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

13 Haziran 2014  -  13 Haziran 2015

1 senelik değişim..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

çatı halatlarının tamamı stada getirildi mi? biraz az gibi geldi bana, bunların dışında strand jack ler de geldi mi stada yoksa halatların bağlanması serilmesi bitince mi gelecek?

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 13 Haziran 2015 (19:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @ahmet türken   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ekesicil

kolonlardaki küfekiler niye en alta kadar yapilmadi? öyle kalmicaktir herhalde

Çevrimdışı TØLGA

çatı halatlarının tamamı stada getirildi mi? biraz az gibi geldi bana, bunların dışında strand jack ler de geldi mi stada yoksa halatların bağlanması serilmesi bitince mi gelecek?
halatların tamamı geldi diye söylendi strand jackler daha gelmedi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Erhan

Evet tamamı geldi dendi.8 tane halkayı oluşturacak halat gözüküo bunlar tek başına dönüp 8li mi olacak yoksa birleşip 4lü mü olacak görecez.42 tane de kiriş-halka arası olması lazım yani bunlardan

Çevrimdışı Erhan

kolonlardaki küfekiler niye en alta kadar yapilmadi? öyle kalmicaktir herhalde

Sonuçta zemine de şap betonu atılacak bişiler döşenecektir die düşünüyorum daha sonra açık kalan kısım kapatılır küfeki ile

Çevrimdışı FARUK

bence daha halat gelmesi lazım sadece 42 tane iskele var ama her biri için 2 tane V şeklinde halat ve bunları iç halkaya bağlayacak altlı üstlü 2 halat gerekiyor
toplam 84 tane V şeklinde ve 84 tane düz halat lazım bekleyip görelim

ysariusta

• Ziyaretçi

Sonuçta zemine de şap betonu atılacak bişiler döşenecektir die düşünüyorum daha sonra açık kalan kısım kapatılır küfeki ile
zeminde beton olmayacak. Ondan vazgeçildi.

Çevrimdışı Erhan

bence daha halat gelmesi lazım sadece 42 tane iskele var ama her biri için 2 tane V şeklinde halat ve bunları iç halkaya bağlayacak altlı üstlü 2 halat gerekiyor
toplam 84 tane V şeklinde ve 84 tane düz halat lazım bekleyip görelim

Krasnodardaki gibi 2li olcak diosun yani @FARUK evet o zaman sahadaki halat az gibi

Bursaya da baktım v yapılmış orası da 84 halat lazım o zaman
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 21:00:35 epoolture ]

ysariusta

• Ziyaretçi