Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031888 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Canlı Yayın kamerasına bir kedi girsin. Tak gitisn kolonları kirişleri. Hiç kimse fark etmez.
Sorumluluğu ben üstleniyorum :ebebe:
karaoğlan benim

Gene Harikasın ama yalnız lakin timelapse videosundaki müziği söylemedin hala...! :eyes :eyes :eyes

Buradan indirebilirsin:)
Çok Gizlidir  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Eyvallah @TimeLapse
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 13:12:12 ALI RIZA ]
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

acarlarsada boyle gulebilecekmisin :evillol:

20 eylül değil, ekime kadar açsınlar, ben eski açık kombinemi bağışlarım öğrenci bir arkadaşa..  :icool:

Çevrimdışı Mehmet92

Onay alınan projede eski açıkın üstünün açık olduğu söyleniyo.Ona bağlı olarak kapanmama durumu var mı?

Çevrimdışı riza calli

20 eylül değil, ekime kadar açsınlar, ben eski açık kombinemi bağışlarım öğrenci bir arkadaşa..  :icool:
Ben kasima kadar acsinlar kombinemi bedava vericem

Çevrimdışı Efe

bunu not düşelim forum ekibi armağandan bir öğrenci arkadaşa kombine transferi yapacağız :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ben kasima kadar acsinlar kombinemi bedava vericem
bi tane daha iddalı bi çıkış geldi rıza çallıdan da bedava kombine  :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Yeni açıkla kapalının birleştiği yere siyah koltuk mu takmışlar?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı riza calli

bi tane daha iddalı bi çıkış geldi rıza çallıdan da bedava kombine  :kop: :kop:
Sozumun arkasindayim kasimdan once acsinlar isteye ne vericem

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Geçen sezon 28-29-30 ağustosta başlandı lige bu sene 14-15-16 Ağustosta başlanacakmış iki hafta daha erken. Bu da demek oluyor ki bir iç saha maçı daha gitti.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Tolga

Geçen sezon 28-29-30 ağustosta başlandı lige bu sene 14-15-16 Ağustosta başlanacakmış iki hafta daha erken. Bu da demek oluyor ki bir iç saha maçı daha gitti.
Avrupa Şampiyonası'ndan dolayı erken başlıyor ligler. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kadir137

Onay alınan projede eski açıkın üstünün açık olduğu söyleniyo.Ona bağlı olarak kapanmama durumu var mı?

Bana da eski açığın üstü açık kalıcak gibi geliyo nedense. Umarım tamamını kapatırlar. Çünkü başkanın söylediğine göre - bir hafta kadar oldu söyleyeli- hiçbi sorun yokmuş. Ve buna rağmen hiçbi çalışma yok eski açıkta.

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Kartal Ç

Bana da eski açığın üstü açık kalıcak gibi geliyo nedense. Umarım tamamını kapatırlar. Çünkü başkanın söylediğine göre - bir hafta kadar oldu söyleyeli- hiçbi sorun yokmuş. Ve buna rağmen hiçbi çalışma yok eski açıkta.

en kötü durumda da orta yolu bulsunlar bence. eski açığın üstü yine kapalı olsun ama membranı tamamen şeffaf membran olsun.

Çevrimdışı Efe

en kötü durumda da orta yolu bulsunlar bence. eski açığın üstü yine kapalı olsun ama membranı tamamen şeffaf membran olsun.
adamlarin derdi mebran degilki ordaki kolon ve kirisleri istemiyorlar onlar olmazsa bu cati olmaz kac kere soyledim ya bu cati tamami kapali sekilde havaya kalkacak yada komple sokulecek basak ihtimal yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni açıkla kapalının birleştiği yere siyah koltuk mu takmışlar?  :alala:
koltuk degil onlar bence baska bisey
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kapanmama ihtimali YOK !!!
Asma germe sistem Çatıda bir tarafı açık bırakamazsın Sistem ve statige aykırı...
Eğer ustu açık olacaksa bizim 17 milyon € yu çöpe atıp , Çelik konstrüksiyon bir çatı projesi hazırlayıp Yeniden Çatıyı onaylatıp yapmamız lazım !! Buda Stadın en az 1-1,5 yıl daha geç açılması demektir...
O gorsellerde gorulen Çatı İlk projedir ve çelik kpnstriksuyon çatıdır !! Proje revize edilmeden önceki projedir !! Yani dolaysıyla bı çatının tamamının kapanmaması teorik , Reel ve teknik açıdan Mümkün değildir Oyuzden Rahat olun !! Sadece bu şekilde Engelleyerek geciktiriler başka hiçbirşey yapamazlar!! :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kadir137

Asma germe sistem Çatıda bir tarafı açık bırakamazsın Sistem ve statige aykırı...
Eğer ustu açık olacaksa bizim 17 milyon € yu çöpe atıp , Çelik konstrüksiyon bir çatı projesi hazırlayıp Yeniden Çatıyı onaylatıp yapmamız lazım !! Buda Stadın en az 1-1,5 yıl daha geç açılması demektir...
O gorsellerde gorulen Çatı İlk projedir ve çelik kpnstriksuyon çatıdır !! Proje revize edilmeden önceki projedir !! Yani dolaysıyla bı çatının tamamının kapanmaması teorik , Reel ve teknik açıdan Mümkün değildir Oyuzden Rahat olun !! Sadece bu şekilde Engelleyerek geciktiriler başka hiçbirşey yapamazlar!! :busted_cop: :busted_cop:
Sen adamsın

Çevrimdışı kadir137

eski açıkta bi şeyler kurcalıyolar ama anlaşılmıyor ne yaptıkları yahu  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı murat_

eski açıkta bi şeyler kurcalıyolar ama anlaşılmıyor ne yaptıkları yahu  :alala: :alala: :alala:
benimde gozume carpti sanki bu en son sira duz prekastlar vardiya sanki onlar diziliyodu gibime geldi  :D

Çevrimdışı Anıl

1. si asma germe sistem çatıda istediğin kısmına membran koymayıp açık bırakabilirsin hiçbir şeye aykırı değil.
2.si en başından beri çatı asma germe sistem. Hiçbir projede çelik konstrüksiyon çatı gösterilmedi.
Yani bu çatının tamamamının kapanmaması teorik, reel ve teknik açıdan gayet mümkün. Sadece saçma.

Çevrimdışı Efe

1. si asma germe sistem çatıda istediğin kısmına membran koymayıp açık bırakabilirsin hiçbir şeye aykırı değil.
2.si en başından beri çatı asma germe sistem. Hiçbir projede çelik konstrüksiyon çatı gösterilmedi.
Yani bu çatının tamamamının kapanmaması teorik, reel ve teknik açıdan gayet mümkün. Sadece saçma.
nasil mumkun atiyorsun suan anıl o acik biraktigin bolumden giren hava yeni aciktaki mebranlari ne hale sokar haberin varmi bursada ne oldu paramparca oyle kolay degil o is acik birak bisey olmaz komple cati yeniden tasarlanmali acik kalacaksa baska imkan yok
Şampiyon Beşiktaş JK