Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031924 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı warofpoet

kaçıın :kop: :kop:  ucuda dışardaymiş.  Arkanıza bile bakmayıın :kop:

Allahım sen koru yarabbii  :kop: :kop: :kop: muabbet nereye gidiyor   :D O değilde bugün yarın şu kolonlar da yerine konur gibime geliyor. sonrası zaten tam gaz ileri.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı izorlu85

Allahım sen koru yarabbii  :kop: :kop: :kop: muabbet nereye gidiyor   :D O değilde bugün yarın şu kolonlar da yerine konur gibime geliyor. sonrası zaten tam gaz ileri.

abi özür benden çıktı muhabbet ama  ben öyle demek istememiştim. Vinç halat serme  için o platformu kaldırdı demek istemiştim. Ben masumum   :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ozan062

arap saatchi hani çatının simulasyonunu gosterecekti bize??
aralıktan bu yana koca 6 ay geçmiş tık yok...

elin bursası bile trilyonlarca video yapıyor bizde tık yok
bazen konusacamda yani simdi baslamayım yoksa ardı arkası kesilmez
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 11:07:18 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

ne şamın şekeri ne arabın yüzü.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı baro19

FATZER Halatları Maracanayı yapan Halat firmasıymış...Kaliteli :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Stadımızın isim babası
Canı uğruna bize Şeref Stadını kazandıran
Ahmet Şerafettin Bey'in ruhu şad olsun

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

kendimi vizontele filminde uzun uğraşlar sonunda çalışmayan televizyonun başkanın evi önünde çalışmasına tepki veren zabıta memuru gibi hissediyorum.

ÇIKTI REİS BEY ÇIKTI....

Çevrimdışı hakank

neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı FARUK

O adam aradan cikali cok oldu abi
Proje degistikten yani 82 halattan 42 halata düştükten sonra baglantisi kesildi
 güncelleme olacağını soyledi ama daha sonra herhangi bilgi gelmedi bana dedi

Çevrimdışı TURKahvesi

Bu güzel forumun huzurunda Beşiktaş futbol şubemizin kurucusu Ahmet Şerafettin Bey’i "Şeref Bey" saygı,sevgi ve minnetle anıyorum ruhu şad olsun.

Çevrimdışı harund1k3

eski aciga 5 kolon takilmadikca stat benim gozumde ilerlemiyor arkadas !!!

Çevrimdışı Serkan7738

şimdi bişey sorucam canlı yayını çok izleyemiyorum çözemedim halatlar çatı kirişlerine bağlanmaya başladımı

Çevrimdışı Efe

şimdi bişey sorucam canlı yayını çok izleyemiyorum çözemedim halatlar çatı kirişlerine bağlanmaya başladımı
hayir daha baslanmadi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

niye gezdirip duruyolar halatları :)

Test olsa gerek. Ayrıca saha içi karışık olduğu için vinç halatları gezdirirken geçmesi gereken yerlere bakılıyodur abi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan7738

Test olsa gerek. Ayrıca saha içi karışık olduğu için vinç halatları gezdirirken geçmesi gereken yerlere bakılıyodur abi :)

eskiden bizim mahalleye gelen seyyar dönen salıncaklar vardı paletli vinç onun gibi gezdiriyo makarayı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

eskiden bizim mahalleye gelen seyyar dönen salıncaklar vardı paletli vinç onun gibi gezdiriyo makarayı
Sabit mi duruyo :alala:

Benim gördüğümde hareket ediyodu da sanki :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı serti67

acaba ıc halakanın celık aparatları nezamn gelır saha ıcıne
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

Halatlar geldi ama hala bir hareket yok sadece gezdirdiler dün halatı artık hızlanmaları gerek :bandit: :bandit:
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı BRK

Halatlar geldi ama hala bir hareket yok sadece gezdirdiler dün halatı artık hızlanmaları gerek :bandit: :bandit:
Herzamanki gibi, malzemeyi stada getiriyorlar, sonra bir tanesini takiyorlar, bir ay bekleyip seriye bagliyorlar

Çevrimdışı ysf

s.a. koltuk dizaynı için 3 hafta önce çalışmaların başlandığı söylenmişti. her hangi bir gelişme varmı ? :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

s.a. koltuk dizaynı için 3 hafta önce çalışmaların başlandığı söylenmişti. her hangi bir gelişme varmı ? :alala:
Aleyküm Selam herhangi bir gelişme yok maalesef henüz :bandit: