Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6032817 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Çatı sorunu çözüldü mü?
:dontknow:  şu an halatları sermeye başladıklarına göre çözüldü yada çözülmek üzere

Çevrimdışı ahmet türken

Çatı sorunu çözüldü mü?
çözülecek başka yolu yok. Zaten çözülmemesi için bir nedende yok.

Çevrimdışı FARUK

@FARUK bugün çatıyı çok güzel izah etmişsin ama kendimden ötürü bişey anlamadım :D
elimizden geldiğince abi

Çevrimdışı ahmet türken

Stadın hızlı ilerlemesi için paraya ihtiyaç var. Malesef yaz aylarında kulüplerin gelirleri azalıyor. En büyük gelirleri ürün satışından oluyor. Bunada bizim çok ihtiyacımız olduğundan formalar bu sene erken çıktı. Bence hepimiz kartal yuvalarını ziyaret etmeliyiz

Çevrimdışı ahmet türken

Haber sitesindeki halat resimleri çatının heybetinin habercisi

Çevrimdışı harunmustak

Halatlar gelince uzun suredir hissetmediğimiz heyecanı hissettik. Forumda an an yapılanları anlatıp heyecanımıza heyecan katan herkese teşekkürler.
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı sametbagan

herşey hazır olduKtan sonra 20 gün kadar sürer eğer aksama olmazsa
iskelelerimiz oldukça yüksek buda gerilme mesafesini 15 güne indirebilir ama 20 gün da iyi bir tahmin
Mabet 10 gün kazandırıyor dedi ve havaya kalkması 1 ay sürecek dedi ama işallah daha erken biter de saha çimcilere kalır bel ki o zaman ekim 29 açılış olabilir

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

günaydın arkadaşlar inşallah bugünde hareketli bir gün olur

Çevrimdışı quentine83

bugün ve bundan sonra hareketli olacağı kesin.Allah telefondan giren ve sınırlı kotası olanlara bol kazançlar versin.yoksa halimiz duman... :lol: :lol:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı mert_

herkese günaydın...

makara yine havalanıyor :)
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 08:51:18 kcptl ]

Çevrimdışı doctore

günaydın BeşiktaşArena ahalisi..

kaç gün geçti şu eski açık meselesi hala netlik kazanmadı mı ya? orayı açık gördükçe sinirlerim bozuluyor. yarım yamalak gidiyor işler. çember tamamlanmadan halatları sermeye başladık.  :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 09:04:46 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı capo di capi

Formalara yüklenmek lazım. Sıcak para girişi stad işini hızlandırır.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ZEKI

günaydın BeşiktaşArena ahalisi..

kaç gün geçti şu eski açık meselesi hala netlik kazanmadı mı ya? orayı açık gördükçe sinirlerim bozuluyor. yarım yamalak gidiyor işler. çember tamamlanmadan halatları sermeye başladık.  :s20: :s20:
Gunaydin Besiktas Arena
Sorunlar cozulme yoluna girmesi o halatlar stada gelirmi, serilme icin bu kadar hazirlik yapilir mi.
Ben sahsen bugun halat serimine yavastan baslayacaklairni dusunuyorum ve cumartesi pazar dinlemeden de calisacaklardir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın, dün pek giremedim. Bir ara tapatalktan bakabildim bi sürü adam "kalktı, havalandı" diye seviniyordunuz  :kop: :kop: Ziyaretçileri korkutmuş olabilirsiniz.

Neyse bakalım dönsün şu feleğin çemberi bizde görelim bakalım. Yalnız o halatların ucundaki tutturma aparatları bildiğin kafam kadar.

Çevrimdışı Efe

Günaydın, dün pek giremedim. Bir ara tapatalktan bakabildim bi sürü adam "kalktı, havalandı" diye seviniyordunuz  :kop: :kop: Ziyaretçileri korkutmuş olabilirsiniz.

Neyse bakalım dönsün şu feleğin çemberi bizde görelim bakalım. Yalnız o halatların ucundaki tutturma aparatları bildiğin kafam kadar.
öyle olmak zorunda yoksa orta yuvarlagi havada tutamaz yone kol kadarda vida takacaklardir ona :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Suan baraka konteynirin yanina insaa ediliyor halatlarla ilgili calisiyorlar kapalida kalas kurulimuda suruyor tahminimce beyaz vincte merdiven isleriyle ugrasiyor paletli makarayi birakip eski aciga hareketlendi bakalim ne yapacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

yunus abi ufak dedin  kafan kadar  olsa yine normal  iki insan gövdesinden daha büyük o aparat.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı mert_

bi ayar çektiler, cisim tekrar havalanabilir :)

tribündeki ikinci sıra iskeleleri de bitirseler.
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2015, 10:11:09 kcptl ]

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı mert_

Kalktı kalktı :D :d  :biggrinking: :biggrinking: :kop:
halatın ucunu aşağı doğru sallandırmışlar. şimdi de halat açma testleri yapıyorlar sanırım :)

Çevrimdışı Efe

Paletli makarayi bekletiyor halatin ucu disarida heralde serecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

Kalktı kalktı :D :d  :biggrinking: :biggrinking: :kop:
kaçıın :kop: :kop:  ucuda dışardaymiş.  Arkanıza bile bakmayıın :kop:

Çevrimdışı Efe

Beyaz vinc yatti yatti 1 haftadir sov yapiyor merdivenler bekletecek derken bittiriyorlar ustlerede koyuyor merdiven
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi