Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033643 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
@Efe ne diyorun biraz tempo yaparsalar 29 ekim e olurmu bu iş?

Çevrimdışı Efe

@Efe ne diyorun biraz tempo yaparsalar 29 ekim e olurmu bu iş?
valla son 2-3 gündür çok sevindirici işler var stadta herkes kolonlara odaklanmışken halatlar 2 gün içinde serilecek hale geldi 1 ay içinde bitirirlerse 29 ekimden önce bile açılış olabilir 20 eylül hayal değil iş çatıcılara bakıyor ve tüm malzemeler geldi stada starnd jackler yok sadece onlarda halatlar serilirken takılacaktır işler güzel kolonlar kirişlerde takıldımı bu iş bitmiştir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gokhan_1903

çatı başlayınca pek değişiklik görünmez stat hep aynı kalır sıkar diyordum ama bu halat işini izlemek zevkli olacak :)

Çevrimdışı Efe

şöyle diyelim 1 ağustosta drenaj falan bitip çimler sahaya ekilirse eylül sonu bu stad açılır kıritik tarih 1 ağustos o zaman bakacağız işin sonuna geldik   :eyes

1 ağustosa tam 49 gün var  :bandit:
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2015, 23:42:29 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çatı başlayınca pek değişiklik görünmez stat hep aynı kalır sıkar diyordum ama bu halat işini izlemek zevkli olacak :)
aynen işin en güzel zamanına geldik şu sıkıntılar olmasaydı çok keyifli olacaktı ama yinede güzel işler çözülsün her an takip edeceğiz :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

şöyle diyelim 1 ağustosta drenaj falan bitip çimler sahaya ekilirse eylül sonu bu stad açılır kıritik tarih 1 ağustos o zaman bakacağız işin sonuna geldik   :eyes

1 ağustosa tam 49 gün var  :bandit:
Benim en başından beri tahminim Kasım sonu, ona doğru emin adımlarla yürüyoruz. Ama 29 Ekim pek sürpriz olmaz. 20 Eylül çok mümkün değil bence :iblush:

Çevrimdışı Efe

Benim en başından beri tahminim Kasım sonu, ona doğru emin adımlarla yürüyoruz. Ama 29 Ekim pek sürpriz olmaz. 20 Eylül çok mümkün değil bence :iblush:
şu 1 ay çok önem kazandı şu 3 günlük çalışmadan sonra bu halat işini bunlar çok hızlı yapacaklarmış gibi bir his var paletli reyiz bu işi çözecek bence 1 ay bi bekleyelim temmuz 15 te çatı havada olursa o zaman herşey olabilir  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

şu 1 ay çok önem kazandı şu 3 günlük çalışmadan sonra bu halat işini bunlar çok hızlı yapacaklarmış gibi bir his var paletli reyiz bu işi çözecek bence 1 ay bi bekleyelim temmuz 15 te çatı havada olursa o zaman herşey olabilir  :)
Temmuz 15'te çatı havada olsa, Ağustos ortasına kadar atkı, kedi yolları ve iç halka montajı var. 75 günde çim var Ekim sonu hayırlı olsun :D

Çevrimdışı Mehmet92

Çatının havaya kalkması en iyi ihtimalde 28 gün sürücek,hesapları ona göre yapalım

Çevrimdışı Anıl

Çatının havaya kalkması en iyi ihtimalde 28 gün sürücek,hesapları ona göre yapalım
Çatının havaya kalkması derken ?

Çevrimdışı Tolga

Benim merak ettiğim birşey var. :)

Bu koltuk montajı hangi arada yapılacak. :alala:

Çim işleri başlarken diğer yandan koltuk montajına başlayabiliyor muyuz mesela.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet92

Çatının havaya kalkması derken ?

Yerde kurulup havaya kaldırılıcak ya,onu söylüyorum

Çevrimdışı Anıl

Benim merak ettiğim birşey var. :)

Bu koltuk montajı hangi arada yapılacak. :alala:

Çim işleri başlarken diğer yandan koltuk montajına başlayabiliyor muyuz mesela.

Koltuklar çim ve membranla paralel olacak. Yani atkı, kedi yolları ve iç halka montajından sonra çim, koltuk ve membran montajı başlayacak. Çatı havaya kalktıktan 3-3,5 ay sonra tamamdır bu iş :ok: @Tolga_

Çevrimdışı Anıl

Yerde kurulup havaya kaldırılıcak ya,onu söylüyorum
Yani kurulması mı kaldırılması mı ? Kaldırılmaya hazır hale gelmesi 1 ay evet ama herşey bittikten sonra sadece havaya kalkması 7-10 gün :)

Çevrimdışı Tolga

Koltuklar çim ve membranla paralel olacak. Yani atkı, kedi yolları ve iç halka montajından sonra çim, koltuk ve membran montajı başlayacak. Çatı havaya kalktıktan 3-3,5 ay sonra tamamdır bu iş :ok: @Tolga_
Sağolasın @anilt :icool: :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet92

Yani kurulması mı kaldırılması mı ? Kaldırılmaya hazır hale gelmesi 1 ay evet ama herşey bittikten sonra sadece havaya kalkması 7-10 gün :)

Direk mabet'in kendisi günde 1 metre 1 metre 28 metreye havaya kaldırıcaz dedi bana.Sonradan hayal kırıklığı olmasın da :D

Çevrimdışı Anıl

Direk mabet'in kendisi günde 1 metre 1 metre 28 metreye havaya kaldırıcaz dedi bana.Sonradan hayal kırıklığı olmasın da :D
Emsalleri hep 10 gün civarında. 28 gün çok fazla. Bursa'nın çatısı bizden daha yüksekte olmasına rağmen 10 günde kaldırdılar :alala:

Çevrimdışı Mehmet92

Emsalleri hep 10 gün civarında. 28 gün çok fazla. Bursa'nın çatısı bizden daha yüksekte olmasına rağmen 10 günde kaldırdılar :alala:

İnşallah senin dediğin şekilde olur

Çevrimdışı Necmi

neden kimseden ses çıkmıyor eskiden dutlukdu buralar :bandit:

Çevrimdışı FARUK

neden kimseden ses çıkmıyor eskiden dutlukdu buralar :bandit:

:) hareketliydi bugün doydu herkes sanırım

Çevrimdışı ahmet türken

Yazdığımız için ses çıkmıyor abi :) sesli forum bekliyoruz.nasıl olur varmısır bir yolu bilmem. Küçük bir sızıntıda sen sesi gör

Çevrimdışı Necmi

halatlar çıkınca piyasaya rahatlama oldu
yoksa herkes birbirini yiyordu kaç gündür.  :bandit:
çatacak birini bulamayınca birbirine çatıyor insanlar
boşuna kalp kırıyorlar.

Çevrimdışı ahmet türken

:) hareketliydi bugün doydu herkes sanırım
@FARUK bugün çatıyı çok güzel izah etmişsin ama kendimden ötürü bişey anlamadım :D

Çevrimdışı Necmi

Yazdığımız için ses çıkmıyor abi :) sesli forum bekliyoruz.nasıl olur varmısır bir yolu bilmem. Küçük bir sızıntıda sen sesi gör
:D
halatların resmini koyduk işte yakından görmek istiyorlardı
daha ne yapalım :bandit: