Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031713 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

baya bir halat gelmiş sahanın içi panayır gibi maşallah  :) :)
halatları serelim renklileri gerelim  :halay:

Çevrimdışı Eyüp Emir

günaydın hayırlı cumalar halatlar gelmiş ve bir hasret daha sona ermişdir. Sıradaki hasretimiz ne acaba

Çevrimdışı yigitcan1903

günaydın hayırlı cumalar halatlar gelmiş ve bir hasret daha sona ermişdir. Sıradaki hasretimiz ne acaba
"Büyük Birader"in eşref saati

Çevrimdışı denilanz

Eninde sonunda izin çıkacak, asıl niyetleri sonu geciktirmek biliyorum ama diyelim ki eski açık üstünün kapanmasına izin çıkmadı, o kısmı saydam mebranla kaplasak (locaları kurtarmak açısından) çözüm olur mu?

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin...
@Efe Dün Stadyumdayin..

Varmi yeni Haberler...??

@bjk_mabet ile görusdunmü?

Çevrimdışı harunmustak

Gelen kucuk halat ve buyuk halat nereye nasıl serilecek. Buyuk halat çatı yuvarlağı için mi?
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı ensdndr

Uzun zamandır girmiyordum arkadaşlar hepinize selam, gününüz aydın olsun.
Bu stad inşaatı ve bağlı işlerin bitmemesi hepimizi orta yerinden çatlatacak yakında. Daha 5 eksik kolo ve buna bağlı 8-10 kiriş var takılacak ama ona rağmen sanki hepsi yerindeymiş takılmış gibi halat çekim hazırlıkları neredeyse tamam gibi .

Artık yönetim ve stad inşaat müdürü de en az bizim kadar sabırsızlanıyor .
İnşallah önlerindeki engeller bir an evvel kalkar da hakikaten 29 ekim de cumhuriyetmizin 92. yıldönümünde Atatürk'ümüzün Beşiktaş'ı olarak kendi sahamızda maçlarımızı oynamaya başlarız.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sedat_BJK

Halatini sevdimin stadi.. birde su kolonlar takiliverse..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı yldrmaydn

2 tip göremedim ben ama eğer 2 tip varsa bu normal. bir tanesi çatının asıl halatları öbürleri de o halatları germek için mekanizmalara takılacak diğer halatlardır.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

halatlar serilene kadar eski açıgı hallederler heralde.

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı Sarp

Saha içi Çok hareketli :)
Süper süper üsper

Çevrimdışı ErsinA.

gece 03:00 te rüyasında Beşiktaş taraftarının zulmüne uğradığını gören en yetkili kişi hemen kadir abiyi aramış ve izin verdim kolonları taksınlar demiş.

Çevrimdışı ErsinA.

İz inşaat muhasebeci arıyormuş.  İçeri bi ajan sokabilir miyiz acaba :evillol: 

ilanları yok, eşe dosta soruyorlar. ilgilenen şirket mail adresine cv atabilir.

Çevrimdışı SDemirsoy

İz inşaat muhasebeci arıyormuş.  İçeri bi ajan sokabilir miyiz acaba :evillol: 

ilanları yok, eşe dosta soruyorlar. ilgilenen şirket mail adresine cv atabilir.

her türlü sokarız :D

Çevrimdışı yldrmaydn

21 tane halat var sanırım yanlış saymadıysam.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ers1903

Bu çatı kolonlarinin dibindeki apartmi oluyor renkli olan ,oralari birseylerle kapamislar ne gibi bir işlem uygulanıyor sokeceklermi yoksa bilgisi olan varmi?

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Saha içinde görmek istediğimiz hareketler oluyor bugün.   :claps:  :claps: Cümleten Hayırlı Cumalar...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı sozkul

gece 03:00 te rüyasında Beşiktaş taraftarının zulmüne uğradığını gören en yetkili kişi hemen kadir abiyi aramış ve izin verdim kolonları taksınlar demiş.

Belki akşam 5 de belli olmuştur arkadaş gece 3 de vakit bulup girebilmiştir internete.
Umut fakirin ekmeği ye memet ye... :)

Çevrimdışı sozkul

Buyur abi

peki onaylatılan proje bu resimdeki projemiymiş? Bilen var mı, bu gizli bilgi değildir sanırım.
bir sürü farklı resim var, ve stadın önüne asılan başka bir resimdi sanki

Çevrimdışı ErsinA.

Belki akşam 5 de belli olmuştur arkadaş gece 3 de vakit bulup girebilmiştir internete.
Umut fakirin ekmeği ye memet ye... :)

abi aynı arkadaş saat 22:55 te yarın da bir görüşme yapılcak yazıyor. Sonra herhalde görüşme öne alındıki gece 03:00 te izin çıktı yazmış  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

peki onaylatılan proje bu resimdeki projemiymiş? Bilen var mı, bu gizli bilgi değildir sanırım.
bir sürü farklı resim var, ve stadın önüne asılan başka bir resimdi sanki
abi stadın orda ki de aynısı farklı açıdan en başından beri bu resim var proje böyle onaylatıldıysa sıkıntı bence de çıkar ama inşallah böyle onaylatılmamıştır :D @sozkul