arkadaşlar merhaba , foruma nadiren yazıyorum ancak bu çatı konusu çok canımı sıktığı için kendimce birkaç satır yazma zorunluluğu hissettim
öncelikle malumu itiraf edelim , stadımız üzerinde siyasi bir takım baskılar var . ben ayrıntısına girmeyeceğim herkes ne olduğunu biliyor , ayrıntısının yeri burası değil . ancak bu gerçeği de göz ardı edersek yani sorunu yanlış tespit edersek çözümü de yanlış yerlerde arayacağız . bize yapılan baskılar ve aba altından gösterilen sopalarla başetmek zorundayız . gerçek anlamda gücü olmayan kurumlar bize karşı tüm kuralları incelikle uyguluyorlar . yazının başında belirttim çözüm sebebe uygun olmalı . bizim bu kurallara uygun hareket etme şansımız esasında yok . istanbulun göbeğinde o harfiyat kamyonları yapılan taşımalar ve stadın şu aşamaya gelmesi dahi onlara kalsa gerçekleşemezdi . ancak bu noktaya gelmemizin sebebi camia olarak direncimiz , kararlığımızdır . sorunları bu şekilde çözdük . yine bir sorun ve yine bu şekilde kararlılıkla çözülecek . bu inşaatın siyasal bi yönü olduğu bir gerçek . inkar eden ya fazla iyiniyetlidir ya da çarpıtmaya çalışıyordur . ben ülkenin şu kaotik ortamında bir oldu bitti ile bu inşaatın ilerletilmesi ihtimalinde inşaatın mühürlenmesine ihtimal vermiyorum bunun toplumda nasıl bir tepki yaratacağı herkesin malumu . stadın mühürlenmesi kararını verecek merciilerin ise bu tepkiyi gözardı ederk böyle bir kararı verebilecek cesarette olduğuna inanmıyorum . stad inşaatına bir an evvel projede gösterildiği haline uygun olarak eski açık çatısı olan şekliyle devam edilmeli diyorum
özetle azdan az çoktan çok gider , biz yapalım onlar mühürlesinler . bakalım neler olacak , bence mühür falan hikaye olur
senin ihtimal verip vermemenin şu an için bir önemi varmı kardeşim inşaat mühür yedi zaten işin siyasi boyutu olduğu yenen mühürden belli ne demek çatı kırk santim yüksek diye eski açığın mühürlenmesi yüksekse her yerde yüksek neden eski açık mühürleniyor bu sadece birilerine ikaz mühürü bir taraftan çalışın çatının diğer taraflarını yapın diyorsun diğer taraftan ben size bu çatıyı yaptırmam diyorsun
kaotik ortamda oldu bittiye getiremezsin kardeşim çünkü karşında zaten kaosdan beslenen insanlar var. Yüksek ego sahibi ve egosu yüzünden ülke yansa
geri adım atmayan insanlar varken oldu bitti diye bir şey olmaz zaten oldu bittilerle iş yapmak bizede yakışmaz bir iş yapılacaksa kuralı neyse o kurallar
takip edilerek yapılır. Beşiktaş muz cumhuriyeti takımı değildir. Bu yaşanan olaylar Beşiktaş taraftarını tahrik etmek için yaşanıyor böyle bir olayın
olması sonra bunun basına servis edilmesi ama Beşiktaş taraftarı soğukkanlıdır öyle tahriklere kapılmaz sabırlıdır sağ olsun takımımız bize sabrı öğretiyor

kesinlikle tahriklere kapılmamak gerekiyor bunun bize faydası olmaz tam tersi zararı büyük olur. atılacak her adımın doğru zamanda ve doğru şekilde
atılması gerekir. Yönetim işin üzerindedir ve bu işi çözecektir şu süreçte taraftarın olaya dahil olması yönetimin işini zorlaştırır. Ne zaman yönetim pes eder
o zaman burda oturur tepkilerimizin ne olacağını tartışırız. Şimdilik tahrik edici meydan okuyucu söylemlere gerek yok. Zaten Beşiktaş taraftarının meydan okumaya ihtiyacıda yok. Bir atasözüyle olayı özetleyeyim. Havlayan köpek ısırmaz. Sessizlik her zaman etkili yöntemdir karşındakine strateji geliştirme şansı vermez.
@karka93