Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031858 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Evet bastan beri sitede var

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı ErmanS

Bu foto hep sitede var miydi??Farketmemistim burda da eski acik uzerinde mambran yok. Yeni koydularsa fotoyu sikinti var..

Gerci cok onemli degil heralde her sekilde takilacak o kolonlar ve kirisler. Mambranlar takilana kadar daha cok sey degisir ulkede

Çevrimdışı Aram

Bu foto hep sitede var miydi??Farketmemistim burda da eski acik uzerinde mambran yok. Yeni koydularsa fotoyu sikinti var..
çatı bile o fotodaki gibi olmayacak. Sistemi bile değiştirdiler.  :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Necmi

arkadaşlar merhaba , foruma nadiren yazıyorum ancak bu çatı konusu çok canımı sıktığı için kendimce birkaç satır yazma zorunluluğu hissettim

öncelikle malumu itiraf edelim , stadımız üzerinde siyasi bir takım baskılar var . ben ayrıntısına girmeyeceğim herkes ne olduğunu biliyor , ayrıntısının yeri burası değil . ancak bu gerçeği de göz ardı edersek yani sorunu yanlış tespit edersek çözümü de yanlış yerlerde arayacağız . bize yapılan baskılar ve aba altından gösterilen sopalarla başetmek zorundayız . gerçek anlamda gücü olmayan kurumlar bize karşı tüm kuralları incelikle uyguluyorlar . yazının başında belirttim çözüm sebebe uygun olmalı . bizim bu kurallara uygun hareket etme şansımız esasında yok . istanbulun göbeğinde o harfiyat kamyonları yapılan taşımalar ve stadın şu aşamaya gelmesi dahi onlara kalsa gerçekleşemezdi . ancak bu noktaya gelmemizin sebebi camia olarak direncimiz , kararlığımızdır . sorunları bu şekilde çözdük . yine bir sorun ve yine bu şekilde kararlılıkla çözülecek . bu inşaatın siyasal bi yönü olduğu bir gerçek . inkar eden ya fazla iyiniyetlidir ya da çarpıtmaya çalışıyordur . ben ülkenin şu kaotik ortamında bir oldu bitti ile bu inşaatın ilerletilmesi ihtimalinde inşaatın mühürlenmesine ihtimal vermiyorum  bunun toplumda nasıl bir tepki yaratacağı herkesin malumu . stadın mühürlenmesi kararını verecek merciilerin ise bu tepkiyi gözardı ederk böyle bir kararı verebilecek cesarette olduğuna inanmıyorum . stad inşaatına bir an evvel projede gösterildiği haline uygun olarak eski açık çatısı olan şekliyle devam edilmeli diyorum

özetle azdan az çoktan çok gider , biz yapalım onlar mühürlesinler . bakalım neler olacak , bence mühür falan hikaye olur
senin ihtimal verip vermemenin şu an için bir önemi varmı kardeşim inşaat mühür yedi zaten işin siyasi boyutu olduğu yenen mühürden belli ne demek çatı kırk santim yüksek diye eski açığın mühürlenmesi yüksekse her yerde yüksek neden eski açık mühürleniyor bu sadece birilerine ikaz mühürü bir taraftan çalışın çatının diğer taraflarını yapın diyorsun diğer taraftan ben size bu çatıyı yaptırmam diyorsun
kaotik ortamda oldu bittiye getiremezsin kardeşim çünkü karşında zaten kaosdan beslenen insanlar var. Yüksek ego sahibi ve egosu yüzünden ülke yansa
geri adım atmayan insanlar varken oldu bitti diye bir şey olmaz zaten oldu bittilerle iş yapmak bizede yakışmaz bir iş yapılacaksa kuralı neyse o kurallar
takip edilerek yapılır. Beşiktaş muz cumhuriyeti takımı değildir. Bu yaşanan olaylar Beşiktaş taraftarını tahrik etmek için yaşanıyor böyle bir olayın
olması sonra bunun basına servis edilmesi  ama Beşiktaş taraftarı soğukkanlıdır öyle tahriklere kapılmaz sabırlıdır sağ olsun takımımız bize sabrı öğretiyor :D
kesinlikle tahriklere kapılmamak gerekiyor bunun bize faydası olmaz tam tersi zararı büyük olur. atılacak her adımın doğru zamanda ve doğru şekilde
atılması gerekir. Yönetim işin üzerindedir ve bu işi çözecektir şu süreçte taraftarın olaya dahil olması yönetimin işini zorlaştırır. Ne zaman yönetim pes eder
o zaman burda oturur tepkilerimizin ne olacağını tartışırız. Şimdilik tahrik edici meydan okuyucu söylemlere gerek yok. Zaten Beşiktaş taraftarının meydan okumaya ihtiyacıda yok. Bir atasözüyle olayı özetleyeyim. Havlayan köpek ısırmaz. Sessizlik her zaman etkili yöntemdir karşındakine strateji geliştirme şansı vermez. @karka93

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

senin ihtimal verip vermemenin şu an için bir önemi varmı kardeşim inşaat mühür yedi zaten işin siyasi boyutu olduğu yenen mühürden belli ne demek çatı kırk santim yüksek diye eski açığın mühürlenmesi yüksekse her yerde yüksek neden eski açık mühürleniyor bu sadece birilerine ikaz mühürü bir taraftan çalışın çatının diğer taraflarını yapın diyorsun diğer taraftan ben size bu çatıyı yaptırmam diyorsun
kaotik ortamda oldu bittiye getiremezsin kardeşim çünkü karşında zaten kaosdan beslenen insanlar var. Yüksek ego sahibi ve egosu yüzünden ülke yansa
geri adım atmayan insanlar varken oldu bitti diye bir şey olmaz zaten oldu bittilerle iş yapmak bizede yakışmaz bir iş yapılacaksa kuralı neyse o kurallar
takip edilerek yapılır. Beşiktaş muz cumhuriyeti takımı değildir. Bu yaşanan olaylar Beşiktaş taraftarını tahrik etmek için yaşanıyor böyle bir olayın
olması sonra bunun basına servis edilmesi  ama Beşiktaş taraftarı soğukkanlıdır öyle tahriklere kapılmaz sabırlıdır sağ olsun takımımız bize sabrı öğretiyor :D
kesinlikle tahriklere kapılmamak gerekiyor bunun bize faydası olmaz tam tersi zararı büyük olur. atılacak her adımın doğru zamanda ve doğru şekilde
atılması gerekir. Yönetim işin üzerindedir ve bu işi çözecektir şu süreçte taraftarın olaya dahil olması yönetimin işini zorlaştırır. Ne zaman yönetim pes eder
o zaman burda oturur tepkilerimizin ne olacağını tartışırız. Şimdilik tahrik edici meydan okuyucu söylemlere gerek yok. Zaten Beşiktaş taraftarının meydan okumaya ihtiyacıda yok. Bir atasözüyle olayı özetleyeyim. Havlayan köpek ısırmaz. Sessizlik her zaman etkili yöntemdir karşındakine strateji geliştirme şansı vermez. @karka93
:claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kasimpasali

kolon isi cozuldu bir kac gune takilir

herkese selamatle sanada hakkim helal degil bilip bilmeden olayi kisilestiren sahis o kendini biliyor

bu iste cozuldugune gore bu son mesajim olsun... bu sefer hakketen son cunku cozuldu )))
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2015, 05:59:41 kcptl ]

Çevrimdışı kartalizm

türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı FARUK

herkese selamatle sanada hakkim helal degil bilip bilmeden olayi kisilestiren sahis o kendini biliyor

bu iste cozuldugune gore bu son mesajim olsun... bu sefer hakketen son cunku cozuldu )))

Allah razı olsun kadir abimizden sorumluluğu aldı demek
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2015, 05:59:00 kcptl ]

Çevrimdışı Geovani

Kasımpaşalı fuat avni gibisin hadi inş takılır
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı seçkin_

özlem bitti sonunda hayırlı olsun halatlar  :)

Çevrimdışı megiddo

halat yağmış stada, iç halkayı oluşturacak olan halat tek parça mı olacak yoksa birkaç parçadan mı oluşacak?

Çevrimdışı ers1903

Sikintidan uykuda tutmuyor,direk buraya koşuyorum bir gelişme varmi diye halatlarin gelmesi sevindirici ..

ysariusta

• Ziyaretçi

bu ne ya saat 3:16 da çözüldü haberi. Ramazan olsa diyecem ki sahurda buluştular. Gündem yoğun anca bize zaman geldi demek.

Günaydın beyler. Fuat Avni'mizin haberlerinden sonra halatları gördük. Var bi keramet.

@kasimpasali sen vereceğin bilgileri bir iki kişi için mi veriyorsun? Yalan ya da yanlış bilgi verdiğini düşünsek acaba bu kadarına bile izin verir miydik? Sadece isim verme. Merak etme bizim 17 18 yaşındaki üyelerimiz bile biliyor bu işlerin ardından kim çıkar. İsim yazma yeter.  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın stadın içi halat dolu  :halay: :halay:
çakma fuat avni gelmiş yine dün gece bu kasımpasalı şimdide çözüldü mü demiş Allah Allah gece çözmüşler demek  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetemre

1sn önce @adebe bir saniye önce
çözülmüş
ayakkabım çözülmüş bir bağlayıp geleyim :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı faith

Eski açıkta kolonlar takıldığı gün diğer tribünler seviyesine gelir, yeter ki takılsın. Ayrıca kulübün resmi sitesinde de Vodafona Arena resmi sitesinde de eski açık üzeri açık bir bölüm yok, göremedim. Başkan'da bu konuda defalarca üzeri tamamen kapalı olacak dedi, keza mabet dahi defalarca bunu dedi, halen açık olacak falan filan saçma.

Daha önce de söylediğim gibi herkesin kendine göre kaynağı var, ben daha önce kendi bağlantılarımdan bu işin mutlak çözümleneceğini kulübün tüm anlaşmaları ona göre yaptığını aksi bir durumun söz konusu dahi olmadığını belirtmiştim. Süreç tamamen malum kişi tarafından "aba altından sopa göstermek" üzerine işliyor. Seçimde bu şekilde oy alırım belki dedi, sonra seçim sonuçları açıklandı bunun yemediğini gördü, şimdi soğumasını bekliyoruz.

Bu arada başkanı kutlarım. Yeri gelir kızarım falan ama süreci bir şekilde idare etmesi gerekli ve bir şekilde ediyor. Bu adama açık seçik küfür etti insanlar, bunların kayıtları var buna rağmen halen Beşiktaş için çalışmaya devam ediyor. Çıkıp "taraftara beyaz yalanlar söyledik" demesini de kesinlikle hatalı bulmuyorum. Aksine tebrik edilmesi gereken bir özgüven ve dürüstlük anlayışı. Hepimiz o kadar masum ve dürüstüz ki hiçbirimiz tek kelime yalan söylemiyoruz sanki.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın ahali

Dün Hocamız bugün halatlar geldi demekki

Yarın transferler açıklanacak pazarda kolonlar koyulacak eski açığa  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Oktay

baya bir halat gelmiş sahanın içi panayır gibi maşallah  :) :)

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydınlar ,

Şu mühür olayı olmasa çok tatlı olacaktı fakat çözüleceğini zannediyorum . Gereken cevap günü geldiğinde verilecektir . Bugünleri lütfen kimse unutmasın . Siyasete girmek istemiyorum ama bu yaptıkları ahlaksızlık neyse biz işimize bakalım başkanın yüzü aşındı zaten . Adam stadı sağ salim bitirebilmek için çekmediği dert kalmadı . Şenol Hoca iyi oldu . Bu sene stadımızı da ilk 10 içinde açarsak demeyin keyfimize..