Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6032992 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

bence kendimizi yavaştan eski açığın üzeri açık tuhaf görünümlü stada alıştırsak iyi olur. daha önce de izin alınana kadar kültür bakanından tutun da anıtlar kuruluna kadar neler çektirdiklerini hatırladıkça, bu izin işinin ormanın dediği gibi kolayca çözüleceğine pek inanmıyorum
İzin kolay çözülemeyebilir hatta belki çözülmeyebilir. Ama çatı kolayca yapılacak :)

Çevrimdışı ers1903

"siz" herseyi biliyor ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yeni bilgi geldikce ve hesabim silinmedikce yazmaya calisacagim
- kadir ABI ile sorun cozuldu hatta bu hafta stadda direkler takilcakti fakat kraldan cok kralci oldugu icin,  proje muduru arandi ve direkler takilirsa stada komple muhur vurulur dendi (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- bunun uzerine besiktastan bir kac ynetici kadir ABI yi aradi onun uzerine kadir abi de malum sahsi aradi, malum sahisdta 40 cm konusu uzerinde durdu yapabilecegi birsey olmadigini soyledi. (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- daha oncede yazdim konu 40cm konusu degil daha once isimini verdigim kisi yuzunden olmuyor, o kisininde kimden guc aldigi malum(gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- konu en tepede cozulecek o yuzden o kisiden randevu alinmaya calisiliyor (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- bu hafta basinda sorn cozulmustu ama malum sahis siz benimle konusmadan bu isi yapamazsiniz dedi ve gordugunuz gibi cati halen ayni halde (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- yarinda bir gorusme yapilacak zamanim olursa, gelismeleri yazarim (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)

Daha önceden adini verdiğin adam necidir ne iş yapar bu kişi ibb başkanından daha mi büyük biride posta koyuyor..

Çevrimdışı ers1903

Yazık ulan bu başkana ,adama acimaya başladım neler dönüyor Allah biliyor..

Çevrimdışı Aram

Daha önceden adini verdiğin adam necidir ne iş yapar bu kişi ibb başkanından daha mi büyük biride posta koyuyor..
padişahın eski şoförü  :)
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

"siz" herseyi biliyor ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yeni bilgi geldikce ve hesabim silinmedikce yazmaya calisacagim
- kadir ABI ile sorun cozuldu hatta bu hafta stadda direkler takilcakti fakat kraldan cok kralci oldugu icin,  proje muduru arandi ve direkler takilirsa stada komple muhur vurulur dendi (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- bunun uzerine besiktastan bir kac ynetici kadir ABI yi aradi onun uzerine kadir abi de malum sahsi aradi, malum sahisdta 40 cm konusu uzerinde durdu yapabilecegi birsey olmadigini soyledi. (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- daha oncede yazdim konu 40cm konusu degil daha once isimini verdigim kisi yuzunden olmuyor, o kisininde kimden guc aldigi malum(gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- konu en tepede cozulecek o yuzden o kisiden randevu alinmaya calisiliyor (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- bu hafta basinda sorn cozulmustu ama malum sahis siz benimle konusmadan bu isi yapamazsiniz dedi ve gordugunuz gibi cati halen ayni halde (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- yarinda bir gorusme yapilacak zamanim olursa, gelismeleri yazarim (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)

Burada neden hafiyecilik oynanıyor pek anlayamadım. Ayrıca her cümlenin arkasına (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum) yazmak ta neyin nesi. Yarın bir görüşme olacaksa aylardır neyi konuşuyormuşuz biz ???? Yazılanlarda mantık hak getire. Eğer eski açıkta eski proje geçerli ise o projede de kolonlar var. Sadece tek fark eski açıkın orta bölüm üstünde kaplama malzemesinin olmaması. Ha eğer 40 cm ise sorun olan bu sadece eski açık değil tüm stad için geçerli olur. O 5 kolon takılırsa tamamen mühürlenir ne demek . Anlayan anlatırsa memnun olurum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

badem çatıyla ilgili bir sıkıntı yok dedi adam mevzuya ne kadar da uzak..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

padişahın eski şoförü  :)
Padişahın ta Kendisi desek daha doğru bir tabir olur sanırım :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ers1903

Uğraştimiz işlere bak ,saçma sapan şeyler ..

Çevrimdışı ers1903

badem çatıyla ilgili bir sıkıntı yok dedi adam mevzuya ne kadar da uzak..

Onu orada bjk muhabiri diye çaliştiranin aklini seveyim ,birde dünya kadar para alirlar orasi senin burasi benim gezer yer içer yatarlar ..

Çevrimdışı sozkul

Burada neden hafiyecilik oynanıyor pek anlayamadım. Ayrıca her cümlenin arkasına (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum) yazmak ta neyin nesi. Yarın bir görüşme olacaksa aylardır neyi konuşuyormuşuz biz ???? Yazılanlarda mantık hak getire. Eğer eski açıkta eski proje geçerli ise o projede de kolonlar var. Sadece tek fark eski açıkın orta bölüm üstünde kaplama malzemesinin olmaması. Ha eğer 40 cm ise sorun olan bu sadece eski açık değil tüm stad için geçerli olur. O 5 kolon takılırsa tamamen mühürlenir ne demek . Anlayan anlatırsa memnun olurum

Üzeri açık olan projede, eski açıkda kolon ve kirişler var mı gerçekten, eminmisiniz?

Çevrimdışı karka93

arkadaşlar merhaba , foruma nadiren yazıyorum ancak bu çatı konusu çok canımı sıktığı için kendimce birkaç satır yazma zorunluluğu hissettim

öncelikle malumu itiraf edelim , stadımız üzerinde siyasi bir takım baskılar var . ben ayrıntısına girmeyeceğim herkes ne olduğunu biliyor , ayrıntısının yeri burası değil . ancak bu gerçeği de göz ardı edersek yani sorunu yanlış tespit edersek çözümü de yanlış yerlerde arayacağız . bize yapılan baskılar ve aba altından gösterilen sopalarla başetmek zorundayız . gerçek anlamda gücü olmayan kurumlar bize karşı tüm kuralları incelikle uyguluyorlar . yazının başında belirttim çözüm sebebe uygun olmalı . bizim bu kurallara uygun hareket etme şansımız esasında yok . istanbulun göbeğinde o harfiyat kamyonları yapılan taşımalar ve stadın şu aşamaya gelmesi dahi onlara kalsa gerçekleşemezdi . ancak bu noktaya gelmemizin sebebi camia olarak direncimiz , kararlığımızdır . sorunları bu şekilde çözdük . yine bir sorun ve yine bu şekilde kararlılıkla çözülecek . bu inşaatın siyasal bi yönü olduğu bir gerçek . inkar eden ya fazla iyiniyetlidir ya da çarpıtmaya çalışıyordur . ben ülkenin şu kaotik ortamında bir oldu bitti ile bu inşaatın ilerletilmesi ihtimalinde inşaatın mühürlenmesine ihtimal vermiyorum  bunun toplumda nasıl bir tepki yaratacağı herkesin malumu . stadın mühürlenmesi kararını verecek merciilerin ise bu tepkiyi gözardı ederk böyle bir kararı verebilecek cesarette olduğuna inanmıyorum . stad inşaatına bir an evvel projede gösterildiği haline uygun olarak eski açık çatısı olan şekliyle devam edilmeli diyorum

özetle azdan az çoktan çok gider , biz yapalım onlar mühürlesinler . bakalım neler olacak , bence mühür falan hikaye olur
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2015, 01:04:27 karka93 ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Üzeri açık olan projede, eski açıkda kolon ve kirişler var mı gerçekten, eminmisiniz?

Bu konuda internette bilgi kirliliği vardı ama sağolsun forumdan arkadaşlar resmini yayınladılar. Evet Kolon ve kirişler var. Hatta bağlantı olarak tabi mecburen halatlar da var. Sadece membran kaplanmamış. Bu vesileyle bu yazıyı okuyan bir kardeşimiz bu resmi tekrar atarsa çok iyi olur @sozkul
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Camia olarak muhalefeti vs demeden tek vücut olmalıyız şu dönemde.Kararlılığımızı gösterirsek kimse önümüzde duramaz.Haftalardır kolon takmayı bekliyoruz.Bu da stadın sarkması demek.

Yönetimin de bir süreden sonra sessizliğinin bozulacağını düşünüyorum dogru zamanda doğru hamleyi yapmayı bekliyor olmalılar.O zamanın da çok uzak olmadığını düşünüyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

Yahu padisah hala bu stadin derdinde mi? Bana ulkenin 7 hazirandan sonraki durumu icinde bunu dusunuyor olmasi cok mantiksiz geliyor. Sanki asagida yine ayni yapinin icinde baska hesaplar varmis gibi. Bence padisah tamam da, alttaki adam gider ayak isleri yokusa surme pesinde, ne kadar gecikirse o kadar zarardir mantigi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Levent BAL

Bu konuda internette bilgi kirliliği vardı ama sağolsun forumdan arkadaşlar resmini yayınladılar. Evet Kolon ve kirişler var. Hatta bağlantı olarak tabi mecburen halatlar da var. Sadece membran kaplanmamış. Bu vesileyle bu yazıyı okuyan bir kardeşimiz bu resmi tekrar atarsa çok iyi olur @sozkul
Buyur abi

Çevrimdışı Geovani

Bu stad ya seve seve ya s...e s..e yapılacak herkes akıllı olacak önemli olan gecikmemesi !!!
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı f_madida

Yahu padisah hala bu stadin derdinde mi? Bana ulkenin 7 hazirandan sonraki durumu icinde bunu dusunuyor olmasi cok mantiksiz geliyor. Sanki asagida yine ayni yapinin icinde baska hesaplar varmis gibi. Bence padisah tamam da, alttaki adam gider ayak isleri yokusa surme pesinde, ne kadar gecikirse o kadar zarardir mantigi.

Hatta daha da spekule edeyim, bu isin arkasindan gs veya fb lobisi, ya da bizim camianin icindeki bir takim "irlandalilar" cikarsa sasirmam.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı Aram

ahmet hamdi çamlı padişahın eski şoförü.  :)

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı Aram

Çevrimdışı Necmi

evet @kasimpasali  biz bunu aylardır biliyoruzda senin gelip buraya bunları yazmanı şu çok sevgili kadir abinmi istiyor onu bilmiyorum
çünkü her mesajında kadir abini temize çıkartmak için yırtınıp duruyorsun merak etme burda kimse Kadir abini suçlamıyor. Biliyoruz oda bir emir
kulu otur denirse oturur kalk dense kalkar.
sana defalarca burda isim verme dedim ne o sana görevmi verdiler kadir abinin bu olayda masum olduğunu Beşiktaş forumlarında anlatman için
merak etme bu masumiyeti biliyoruz Biz kadir abini zaten yok hükmünde sayıyoruz
neden hesabının silineceğini düşünüyorsun bizim burda her düşünceye tahamülümüzün olmadığınımı düşünüyorsun
burda siyasi bir isim vermediğin sürece herhangi bir şeyi hedef göstermediğin sürece sende fikirlerini yazarsın
bir sıkıntı olmaz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkan bu stadyum için daha ne yapsın be arkadaş  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ErmanS

Bu foto hep sitede var miydi??Farketmemistim burda da eski acik uzerinde mambran yok. Yeni koydularsa fotoyu sikinti var..