arkadaşlar merhaba , foruma nadiren yazıyorum ancak bu çatı konusu çok canımı sıktığı için kendimce birkaç satır yazma zorunluluğu hissettim
öncelikle malumu itiraf edelim , stadımız üzerinde siyasi bir takım baskılar var . ben ayrıntısına girmeyeceğim herkes ne olduğunu biliyor , ayrıntısının yeri burası değil . ancak bu gerçeği de göz ardı edersek yani sorunu yanlış tespit edersek çözümü de yanlış yerlerde arayacağız . bize yapılan baskılar ve aba altından gösterilen sopalarla başetmek zorundayız . gerçek anlamda gücü olmayan kurumlar bize karşı tüm kuralları incelikle uyguluyorlar . yazının başında belirttim çözüm sebebe uygun olmalı . bizim bu kurallara uygun hareket etme şansımız esasında yok . istanbulun göbeğinde o harfiyat kamyonları yapılan taşımalar ve stadın şu aşamaya gelmesi dahi onlara kalsa gerçekleşemezdi . ancak bu noktaya gelmemizin sebebi camia olarak direncimiz , kararlığımızdır . sorunları bu şekilde çözdük . yine bir sorun ve yine bu şekilde kararlılıkla çözülecek . bu inşaatın siyasal bi yönü olduğu bir gerçek . inkar eden ya fazla iyiniyetlidir ya da çarpıtmaya çalışıyordur . ben ülkenin şu kaotik ortamında bir oldu bitti ile bu inşaatın ilerletilmesi ihtimalinde inşaatın mühürlenmesine ihtimal vermiyorum bunun toplumda nasıl bir tepki yaratacağı herkesin malumu . stadın mühürlenmesi kararını verecek merciilerin ise bu tepkiyi gözardı ederk böyle bir kararı verebilecek cesarette olduğuna inanmıyorum . stad inşaatına bir an evvel projede gösterildiği haline uygun olarak eski açık çatısı olan şekliyle devam edilmeli diyorum
özetle azdan az çoktan çok gider , biz yapalım onlar mühürlesinler . bakalım neler olacak , bence mühür falan hikaye olur