"siz" herseyi biliyor ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yeni bilgi geldikce ve hesabim silinmedikce yazmaya calisacagim
- kadir ABI ile sorun cozuldu hatta bu hafta stadda direkler takilcakti fakat kraldan cok kralci oldugu icin, proje muduru arandi ve direkler takilirsa stada komple muhur vurulur dendi (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- bunun uzerine besiktastan bir kac ynetici kadir ABI yi aradi onun uzerine kadir abi de malum sahsi aradi, malum sahisdta 40 cm konusu uzerinde durdu yapabilecegi birsey olmadigini soyledi. (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- daha oncede yazdim konu 40cm konusu degil daha once isimini verdigim kisi yuzunden olmuyor, o kisininde kimden guc aldigi malum(gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- konu en tepede cozulecek o yuzden o kisiden randevu alinmaya calisiliyor (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- bu hafta basinda sorn cozulmustu ama malum sahis siz benimle konusmadan bu isi yapamazsiniz dedi ve gordugunuz gibi cati halen ayni halde (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- yarinda bir gorusme yapilacak zamanim olursa, gelismeleri yazarim (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)