Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6032563 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Eski'den İBB'de şimdi özelleştirilen bir belediye iştirakında çalışan bir komşum, meselenin 40cm olmadığından çok emin konuşuyor. Tabi proje veya stadın durumu hakkında malumatı yok. Ancak değil 40cm değil 4mt aşan bir sürü yapı olduğunu, 40cm yüzünden inşaatın durduğunu hiç görmediğini ekliyor.

Bilemedim valla. Off the record burada paylaşayım dedim.  :akuma:

:tabe: :tabe:

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi murat

Açıklıyor musun herşeyi @MURAT abi hayırdır :D
yok o 2 kişiden biri ben değilim.bir karar aşamasındayız diebilirim.ya birkaç gün daha sabır edip bekleyeceğiz yada gerçekleri haykırıp kamuoyu yaratmaya başlayacağız.öyle veya böyle herkesin en azından bu konuda başkanın arkasında durması lazım.yalnız beşiktaşa zarar vermemek için ince eleyip sık dokumalıyız.

Çevrimdışı Anıl

yok o 2 kişiden biri ben değilim.bir karar aşamasındayız diebilirim.ya birkaç gün daha sabır edip bekleyeceğiz yada gerçekleri haykırıp kamuoyu yaratmaya başlayacağız.öyle veya böyle herkesin en azından bu konuda başkanın arkasında durması lazım.yalnız beşiktaşa zarar vermemek için ince eleyip sık dokumalıyız.
Bence yapacak pek birşey kalmadı @MURAT abi artık ya herro ya merro

Çevrimdışı onder23

Ben çatı olayında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Eğer önceki projeden 40 cm fazla ise yeni (tadil edilmiş hali) hali için onay alınması gerekir.
Bir mühendis olarak bazı çalıştığım  projelerde değişiklikler olabiliyor ve yeni projenin prosedüre uygun olarak tüm belgelerin alınmış olması gerekiyor.
Örnek vermek gerekirse üniversitede tübitak destekli bir projede x bursiyer kişisi çıkıp yerine y bursiyer kişisi gelince bile bir sürü evrağın yeniden yürürlüğe konulması gerekiyor. Öyle sen git aynı parayı o alsın olmuyor malesef.
Bu işler öyle ağızdan kadir topbaş'ın tamam yapın demesiyle olmaz
Elinizde belge olması lazım
Gecikmenin belge ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Montaj daha başlamadı 40 cm fark olduğu nereden bildiler belli ki ellerinde proje var. Ellerinde proje varsa bu projeyi daha önce onaylamadılar mı ? Onayladılarsa neden şimdi pürüz çıkartıyorlar. Proje onayı alınmadan yönetimin böyle bir değişiklik yapılıp 17m euro gibi bir rakamı çöpe atmayı göze alacak kadar amatör olduğunu düşünmüyorum. Yani bence mesele 40 cm değil ortada başka bir pislik var gibi geliyor.  :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Anıl

Biraz beklemekte fayda var ama eninde sonunda olacak olan belli. Ya seve seve ya da seve seve :)

Çevrimdışı martin40

Anlamadim gitti su ortadaki duvarlar ne ise yaradi

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben çatı olayında bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Eğer önceki projeden 40 cm fazla ise yeni (tadil edilmiş hali) hali için onay alınması gerekir.
Bir mühendis olarak bazı çalıştığım  projelerde değişiklikler olabiliyor ve yeni projenin prosedüre uygun olarak tüm belgelerin alınmış olması gerekiyor.
Örnek vermek gerekirse üniversitede tübitak destekli bir projede x bursiyer kişisi çıkıp yerine y bursiyer kişisi gelince bile bir sürü evrağın yeniden yürürlüğe konulması gerekiyor. Öyle sen git aynı parayı o alsın olmuyor malesef.
Bu işler öyle ağızdan kadir topbaş'ın tamam yapın demesiyle olmaz
Elinizde belge olması lazım
Gecikmenin belge ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Birilerinin tamam yapın demesiyle öyle bi oluyo ki
Ya da engelleyin demesiyle tam tersi
Normal prosedürler işlemiyor
Kişisel ihtiraslar var,hınç var
Adamlar mahkemeleri bile kafalarına göre manipüle ediyor
3 kuruşluk bürokrasiyle mi oynayamayacak
Belge melge hikaye
Niyet önemli

Çevrimdışı ers1903

Sorun eski açiğin üzeri kapanmamasi ,ayni stad önünde ki proje fotosu gibi olmasini istiyorlar ,kaynak hislerim.

Çevrimdışı yigitcan1903

Sorun eski açiğin üzeri kapanmamasi ,ayni stad önünde ki proje fotosu gibi olmasini istiyorlar ,kaynak hislerim.
Sorun ne yükseklik ne bir yerlerin kapanması
Sorun kaşımızın üstünde gözümüzün olması
Bulmak isteyen illa bir şey buluyor
Maksat zarar vermek olsun yeter ki
Yoksa ne projeler geçiyor
Ne mahkeme kararları iplenmiyor
Baştan aşağı yozlaşmış bir bok çukuru bu memleket
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 21:28:43 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu işin sonu hiç iyi bir yere doğru gitmiyor , İlerleyen günlerde istenmeyen olayların yaşanması kuvvetle muhtemel ama bilinki bu yaşanacak İstenmeyen olayların sorumlusu ve sebebi , Beşiktaş Kulübü ve Beşiktaş taraftarı değil , onlar çok iyi biliyorlar nu işin BAŞ sorumlusunun Kim olduğunu :tabe: :tabe:
Sabrımız Ciddi Şekilde sınanıyor , Sabır taşı çatlıyor artık , ADALETin Bittiği yerde ANARŞİ başlar :money:
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 21:37:14 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Bugun calismalar guzeldi kolonlari kirislere hizzaladilar yine halatlar geldi kalalar kondu eski acik kolonlar kirislerde kondumu is tamamdir bi sekilde konacak kacariyok
Şampiyon Beşiktaş JK

Bugun calismalar guzeldi kolonlari kirislere hizzaladilar yine halatlar geldi kalalar kondu eski acik kolonlar kirislerde kondumu is tamamdir bi sekilde konacak kacariyok
Biraz daha konmazsa yapılacak şey Çok NET :tabe: :tabe: @Efe abi

Şu 40 cm olayını çıkarın kafanızdan artık , Mesele kesinlikle 40 Cm değil :ok:
Artık bunun dile getirilmesinin Bir Sakoncası olmadığını düşünüyorum o yüzden yazdım :bandit:

Sosyal med‪yada nacizane bir şeyler paylaştım
Gündem yaratmamız elzemdir

#‎ŞerefBeyStadımızİçinÖlürüz‬
Hocaydı,transferdi,seçimdi,hükümetti derken derin uykulara daldık Büyük Beşiktaş Taraftarı
Statla ilgili uzunca zamandır süregelen çatı sıkıntısı malum ,bir türlü takılamayan "5 kolon"
Basında konu çatı yüksekliği ile ilgili olarak lanse edilse de mesele "40 cm meselesi" değil.
İnşaata başladığımızdan beri karşılaştığımız türlü engellemelerin bir yenisiyle,belki de en sıkıntılısıyla mücadele halindeyiz.
Malum cenahta adeta bir saplantıya dönüşen Beşiktaş düşmanlığı bir kere daha kendini stadyumla beraber gösterdi.
Bununla beraber mevcut durumda konu hemen hemen hiç gündeme gelmiyor,resmen uyutuluyoruz.
Sizden ricam bu engellemeleri sosyal medyada köşe bucak her Beşiktaşlıya ulaştırmanız.
Stadımızın "DURDURULDUĞUNU" ve ses çıkarılmazsa uzun süreler durumun devam edebileceğini bilmeliyiz.
Kamuoyu oluşturmamız,sessiz kalmamamız gerek
Bir senenin daha orada burada olimpiyatta oynanarak geçirilmesi camianın tüm unsurlarına ağır darbe vuracak ve ekonomik yönden parlak günler geçirmeyen Beşiktaşımız iyiden iyiye krize sürüklenecektir.
İlerleyen süreçte gerekli kamuoyu oluştuğunda stadımızın olduğu yerde toplanıp protesto gerçekleştirebiliriz.
Stadımıza kavuşmak için hiçbir fedakarlıktan kaçmayacağınıza olan inancımla,sizlerle omuz omuza her ne pahasına olursa olsun bu yola çıkmaya hazırım.
En one @KUMANOVALI abiyi koyalım :icool: :icool:

Çevrimdışı Oktay

Sorun ne yükseklik ne bir yerlerin kapanması
Sorun kaşımızın üstünde gözümüzün olması
Bulmak isteyen illa bir şey buluyor
Maksat zarar vermek olsun yeter ki
Yoksa ne projeler geçiyor
Ne mahkeme kararları iplenmiyor
Baştan aşağı yozlaşmış bir bok çukuru bu memleket
bu seferde içine fazıl say kaçmış... 

Çevrimdışı Oktay

Bu işin sonu hiç iyi bir yere doğru gitmiyor , İlerleyen günlerde istenmeyen olayların yaşanması kuvvetle muhtemel ama bilinki bu yaşanacak İstenmeyen olayların sorumlusu ve sebebi , Beşiktaş Kulübü ve Beşiktaş taraftarı değil , onlar çok iyi biliyorlar nu işin BAŞ sorumlusunun Kim olduğunu :tabe: :tabe:
Sabrımız Ciddi Şekilde sınanıyor , Sabır taşı çatlıyor artık , ADALETin Bittiği yerde ANARŞİ başlar :money:
senin çocukluğun baskı altında geçti galiba :D :D

Çevrimdışı CrossBoy

Arkadaşlar ben kaçırdım galiba.Bu sahanın ortasındaki baraka neden yapıldı sonra ne ara ve neden söküldü?

Bilen birisi bilgilendirebilir mi :alala: :alala:

Çevrimdışı ebabil

bence kendimizi yavaştan eski açığın üzeri açık tuhaf görünümlü stada alıştırsak iyi olur. daha önce de izin alınana kadar kültür bakanından tutun da anıtlar kuruluna kadar neler çektirdiklerini hatırladıkça, bu izin işinin ormanın dediği gibi kolayca çözüleceğine pek inanmıyorum

senin çocukluğun baskı altında geçti galiba :D :D
Yo hiç baskı altında geçmedi @Oktay abi

Çevrimdışı Oktay

Yo hiç baskı altında geçmedi @Oktay abi
baskıya dayanamıyosun hemen anarşiye başvuruyosun buna tıpta ; piskolojik reaksiyon ayırt edilemeyen tip deniyor
 :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı kasimpasali

"siz" herseyi biliyor ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yeni bilgi geldikce ve hesabim silinmedikce yazmaya calisacagim
- kadir ABI ile sorun cozuldu hatta bu hafta stadda direkler takilcakti fakat kraldan cok kralci oldugu icin,  proje muduru arandi ve direkler takilirsa stada komple muhur vurulur dendi (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- bunun uzerine besiktastan bir kac ynetici kadir ABI yi aradi onun uzerine kadir abi de malum sahsi aradi, malum sahisdta 40 cm konusu uzerinde durdu yapabilecegi birsey olmadigini soyledi. (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- daha oncede yazdim konu 40cm konusu degil daha once isimini verdigim kisi yuzunden olmuyor, o kisininde kimden guc aldigi malum(gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- konu en tepede cozulecek o yuzden o kisiden randevu alinmaya calisiliyor (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- bu hafta basinda sorn cozulmustu ama malum sahis siz benimle konusmadan bu isi yapamazsiniz dedi ve gordugunuz gibi cati halen ayni halde (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- yarinda bir gorusme yapilacak zamanim olursa, gelismeleri yazarim (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)

Çevrimdışı ALI RIZA

"siz" herseyi biliyor ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yeni bilgi geldikce ve hesabim silinmedikce yazmaya calisacagim
- kadir ABI ile sorun cozuldu hatta bu hafta stadda direkler takilcakti fakat kraldan cok kralci oldugu icin,  proje muduru arandi ve direkler takilirsa stada komple muhur vurulur dendi (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- bunun uzerine besiktastan bir kac ynetici kadir ABI yi aradi onun uzerine kadir abi de malum sahsi aradi, malum sahisdta 40 cm konusu uzerinde durdu yapabilecegi birsey olmadigini soyledi. (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- daha oncede yazdim konu 40cm konusu degil daha once isimini verdigim kisi yuzunden olmuyor, o kisininde kimden guc aldigi malum(gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- konu en tepede cozulecek o yuzden o kisiden randevu alinmaya calisiliyor (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- bu hafta basinda sorn cozulmustu ama malum sahis siz benimle konusmadan bu isi yapamazsiniz dedi ve gordugunuz gibi cati halen ayni halde (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)
- yarinda bir gorusme yapilacak zamanim olursa, gelismeleri yazarim (gerci siz bunu biliyorsunuz ve aylarca konusuyorsunuz ama ben yinede yaziyorum)

Biliyoruz Susuyorsak BJK için susuyoruz...!  :ok: :ok: :ok: