Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035555 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

Senden duyunca bayat oluyor, yetişir diyen biri yazsa da anlatsam.  :evillol: :evillol: sezona yapmıyoruz zaten sezon sonu konser verilecek ona yetişsin bari.  :evillol: :evillol:

:friendship: :friendship:

yes anlastık en makulu bu konsere netleşecek insallah:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Ya 1900'de şık oldu :ok: ama 1903 olsaydı da hayır demezdim. :evillol:
Şu kadar zamandır bekliyordum ne yazık ki tutturamadım...
Bu arada halatlar hala gümrükte mi nasıl olur diye kızan/söylenen arkadaşlar boşuna kızmayın ben çalıştığım şirketin serverı için gelecek olanan bir cihazı 2 aydır gümrükten çıkaramadım ve konuya ilgili bir ilerleme kaydetmek deveye hendek atlatmaktan zor.
Ne yazık ki bürokrasi ağır, hantal ve çok can sıkıcı...
Not: Stat'da  tur kazanma şansım var mı? :D
1900 yaaa  :s20: hani belki bir güzellik yapar forum yöneticileri...  :icool: :icool: :icool:
:hosgeldin iz :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

zamaninda yazdik catida sikinti var dedik kimse dinlemedi yarin 1 mayis tatil o yuzden halledilemedi dendi.bugun 10 haziran aradan 40 gun gecti hala 0 5 kolon takilmadi. daha halatlar stada bile gelmedi. yakinmiyorum biliyorum maddi zorluklar var fakat buradan taraftara soylemek gerekir ki bence bu stat en yakin gelecek sezonun ikinci yarisi biter. catiyi kaldirmak, tamamlamak kolay is degil.
Sezonun ikinci yarısı Ocak Şubat demek zaten. Şu andan sonra hızlansalar bile En iyi ihtimalle Aralık olur ki hiç ihtimal vermiyorum. 2016 sezonuna ancak yetişir diyenlerle dalga geçiyorduk düşman ilan ediyorduk sonuç ortada. Şimdi çıkıp kimse öyle bir arazide bu kadar zorlukta 3 senedi bu stat yapmak başarıdır demesin bana saçma sapan sebeplerden ve plansızlıktan kaybettiğimiz zamanlarla şu anda stadın çim işleriyle uğraşıyor olabilirdik ama Fikret Başkan sağolsun her el attığı işte olduğu gibi bunda da eline yüzüne bulaştırdı. Keşke sadece statla ilgilenseydi futbol ve diğer işleri başkalarına bıraksaydı en azından orada biraz yüzümüz gülerdi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Armağan'ı bayadır eski formundan uzak görüyorum ben devralayım dedim bayrağı  :evillol:
Korku akıl katilidir.

bjk tv' de bu akşamki haberlerde şu an yapılan antreman sahasının ve Vodafone Arena' nın çimlerinin ikisininde hibrit olacağı söylendi. Yapan firma ismi söylenmedi ama dünyaca ünlü stadların çimlerini yapan bir firma olduğunu söyledi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bjk tv' de bu akşamki haberlerde şu an yapılan antreman sahasının ve Vodafone Arena' nın çimlerinin ikisininde hibrit olacağı söylendi. Yapan firma ismi söylenmedi ama dünyaca ünlü stadların çimlerini yapan bir firma olduğunu söyledi.
Desso'dur..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

sorun çözülmedi çünkü beyaz yalan  :bandit:
çözülmesin ille çözülmesine gerek yok o kolonlar çözülsede çözülmesede oraya konacak konduktan sonra çözülür  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

yeteri kadar beklenilmedi mi kolonlar için?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

1905 ve 1907.üyelere sürpriz yok mu?
Bi baskınla dövelim mesela  :evillol:

Çevrimdışı Efe

yeteri kadar beklenilmedi mi kolonlar için?
fazla bile beklenildi pazartesi koydururdum ben görüşme bittikten sonra ne olursa olur sonuçta bu şekilde gidersede de bitmeyecek onların istediği şekilde de bitmeyecek yarın kolonlar  kirişler ne varsa takılmalı artık  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

fazla bile beklenildi pazartesi koydururdum ben görüşme bittikten sonra ne olursa olur sonuçta bu şekilde gidersede de bitmeyecek onların istediği şekilde de bitmeyecek yarın kolonlar  kirişler ne varsa takılmalı artık  :bandit:
aynen öyle
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sozkul

nasıl bir takımımız var arkadaş anlamıyorum, MİT den bigi sızdırmak daha kolay.
olasılıklar:
- Çim işini yapan firmayı desso dan saklanmak için mi söylemiyorlar acaba? Söz vermişlerse adamlara.
- Ortada firma filan yok daha seçecekler, ön hazırlık yapıyorlar, bir mevzu çıksında stad problemi biraz unutulsun yaklaşımı var.
- Diğer takımlar bizim firmanın adını öğrenip aynı firmaya yaptırmasınlar, bir tek bizde olsun yaklaşımı
- iki firma var, yarıştırıp fiyat düşürmeye çalışıyorlar

aklıma başka olasılık gelmiyor..

Çevrimdışı serti67

1905 ve 1907 nolu uyelıklerı kalırıp dırek 1908 den baslayalım olmazmı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

nasıl bir takımımız var arkadaş anlamıyorum, MİT den bigi sızdırmak daha kolay.
olasılıklar:
- Çim işini yapan firmayı desso dan saklanmak için mi söylemiyorlar acaba? Söz vermişlerse adamlara.
- Ortada firma filan yok daha seçecekler, ön hazırlık yapıyorlar, bir mevzu çıksında stad problemi biraz unutulsun yaklaşımı var.
- Diğer takımlar bizim firmanın adını öğrenip aynı firmaya yaptırmasınlar, bir tek bizde olsun yaklaşımı
- iki firma var, yarıştırıp fiyat düşürmeye çalışıyorlar

aklıma başka olasılık gelmiyor..

abi sen kurtlar vadisini yazsana.
 :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kartal1903

onaya sunuyoruz............Kabul edildi,hayırlı olsun  :ok: :biggrinking:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Ali Aba

:hosgeldin
Ya 1900'de şık oldu :ok: ama 1903 olsaydı da hayır demezdim. :evillol:
Şu kadar zamandır bekliyordum ne yazık ki tutturamadım...
Bu arada halatlar hala gümrükte mi nasıl olur diye kızan/söylenen arkadaşlar boşuna kızmayın ben çalıştığım şirketin serverı için gelecek olanan bir cihazı 2 aydır gümrükten çıkaramadım ve konuya ilgili bir ilerleme kaydetmek deveye hendek atlatmaktan zor.
Ne yazık ki bürokrasi ağır, hantal ve çok can sıkıcı...
Not: Stat'da  tur kazanma şansım var mı? :D
1900 yaaa  :s20: hani belki bir güzellik yapar forum yöneticileri...  :icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ibrahim

Boğaz köprüsünün halatlarını değiştiriyolarmış  eski halatların bir kısmını kenara sermişler tırı olan bir babayiğit varsa çökelim bence biri almadan  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:claps: :claps: :claps: :claps:
@Necmi abi duy sesimizi :bandit:
1903 ,1904 , 1906 , 1908 olarak gitsin sıralama :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Armağan'ı bayadır eski formundan uzak görüyorum ben devralayım dedim bayrağı  :evillol:
@Armağan Bozkurt abi çok değişti @Serhat Akkaya abi
Bu aralar hep olumlu konuşuyor , Başına bişey düştü galiba :alala: :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

sen bulaşma sonra armağanı aratırsın bize @Serhat Akkaya

ysariusta

• Ziyaretçi

onlar mahşerin dört atlısı zaten @Serhat Akkaya @halvetifarazi @Armağan Bozkurt ve @ozan062 birde @Rizzi var dışarıdan destek veriyor   :evillol: