Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035652 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

halatlar hala gümrükte mi fesubhanallah :akuma:

maalesef ama gümrükte devir işlemleri tamamlanmış. şuan antrepoda sevk bekliyormuş.

Çevrimdışı attila_metu

Yeni açığada baya kalas konmuş. Kapalıda durum ne acaba?
Paletli hazır bekliyor ama bugün olmaz gibi.

Çevrimdışı attila_metu

Paletli hareket halinde. İskeleleri pas geçti.

merhaba
forumu uzun zamandır takip ediyordum. yeni üye oldum.

BJK_mabet neden yazmıyor?

en son mesajını 29 mayıs ta atmış.

Çatı işi çözülmemiş yada çözülmüş de olabilir, yada çözüm sürecindedir.

ama en azından çıkıp bir bilgi versin.

1. günden beri hiç bu derece habersiz bırakmamıştı.. Demek ki yolunda gitmeyen birşeyler var.

Bunun dışında Fikret Orman'ı kesinlikle başarısız buluyorum. 2 yıldır bir stadyum işine bel bağlamış gidiyordu... Onuda yüzünde gözüne bulaştırdı.
çatıda 40cm hata nasıl yapar? inşaat planı yanlışmıydı? planın dışına mı çıkıldı? belediye mi yalan atıyor? Fikret Orman mı?

Verdiği stadyum açılma tarihlerinin hepsini ileri attı. En az 4 kere tarih verdi.

Seçime gidelim dedi, o bile yalan çıktı.

Futboldan hiç bahsetmiyorum...Klubü 2 boy küçülttü..!
ilk seçimde karşısına hangi rakip çıkarsa çıksın ona oy atacağım.

Fikret Orman başarısızdır...

Çevrimdışı faith

yeni açık - numaralı köşe de yangın mı çıktı nedir? dumanlar falan...

Çevrimdışı muhalefet

merhaba
forumu uzun zamandır takip ediyordum. yeni üye oldum.

BJK_mabet neden yazmıyor?

en son mesajını 29 mayıs ta atmış.

Çatı işi çözülmemiş yada çözülmüş de olabilir, yada çözüm sürecindedir.

ama en azından çıkıp bir bilgi versin.

1. günden beri hiç bu derece habersiz bırakmamıştı.. Demek ki yolunda gitmeyen birşeyler var.

Bunun dışında Fikret Orman'ı kesinlikle başarısız buluyorum. 2 yıldır bir stadyum işine bel bağlamış gidiyordu... Onuda yüzünde gözüne bulaştırdı.
çatıda 40cm hata nasıl yapar? inşaat planı yanlışmıydı? planın dışına mı çıkıldı? belediye mi yalan atıyor? Fikret Orman mı?

Verdiği stadyum açılma tarihlerinin hepsini ileri attı. En az 4 kere tarih verdi.

Seçime gidelim dedi, o bile yalan çıktı.

Futboldan hiç bahsetmiyorum...Klubü 2 boy küçülttü..!
ilk seçimde karşısına hangi rakip çıkarsa çıksın ona oy atacağım.

Fikret Orman başarısızdır...

Haftaya netlesecek

Haftaya netlesecek

Netlesmek derken, çatı işinin uzayacağı mı yoksa kolonların takılıp kaldığı yerden devam edeceği mi?
Kaynak?

Çevrimdışı A_Aydin

yeni açık - numaralı köşe de yangın mı çıktı nedir? dumanlar falan...
O duman sürekli çıkıyor yada sık sık çıkıyor diyelim yeni değil ama bende merak ediyorum ne olduğunu.

Çevrimdışı Gokhan_1903

başkan 5 temmuzda çatıyı havaya kaldırıcaz diyordu ya bırakın havaya kaldırmayı halat serimi bitmeyecek böyle giderse  :s20: :s20:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

başkan 5 temmuzda çatıyı havaya kaldırıcaz diyordu ya bırakın havaya kaldırmayı halat serimi bitmeyecek böyle giderse  :s20: :s20:
Eski açık tarafı belli değil, ne zaman açılacağı belli değil, maçlarımızı oynayacağımız stat belli değil, teknik direktör belli değil, transferler belli değil, seçim yapıp yapmayacağımız belli değil. Belli olan bir şey var mı acaba  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Eski açık tarafı belli değil, ne zaman açılacağı belli değil, maçlarımızı oynayacağımız stat belli değil, teknik direktör belli değil, transferler belli değil, seçim yapıp yapmayacağımız belli değil. Belli olan bir şey var mı acaba  :D
Seçim yapmıcaz
O belli :D

Çevrimdışı Gokhan_1903

abi ne yaptın ya iyice kararttın içimi :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Buyuk bir belirsizlik oldugu besbelli.. :(

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

S.A. arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sonunda üye oldum inş en kısa sürede bu güzel stadımız tamamlanır diye umuyorum..karamsarlığa kapılmayın stat eylül ekimde biter diye düşünüyorum
hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı harund1k3

zamaninda yazdik catida sikinti var dedik kimse dinlemedi yarin 1 mayis tatil o yuzden halledilemedi dendi.bugun 10 haziran aradan 40 gun gecti hala 0 5 kolon takilmadi. daha halatlar stada bile gelmedi. yakinmiyorum biliyorum maddi zorluklar var fakat buradan taraftara soylemek gerekir ki bence bu stat en yakin gelecek sezonun ikinci yarisi biter. catiyi kaldirmak, tamamlamak kolay is degil.

Çevrimdışı Efe

zamaninda yazdik catida sikinti var dedik kimse dinlemedi yarin 1 mayis tatil o yuzden halledilemedi dendi.bugun 10 haziran aradan 40 gun gecti hala 0 5 kolon takilmadi. daha halatlar stada bile gelmedi. yakinmiyorum biliyorum maddi zorluklar var fakat buradan taraftara soylemek gerekir ki bence bu stat en yakin gelecek sezonun ikinci yarisi biter. catiyi kaldirmak, tamamlamak kolay is degil.
zaten mabetin aciklamalarina gore 15 20 gun once ocak ayina alisalim dedik daha erken biterse bencede supriz olur artik calismalar suruyor hergun durmus biseyde yok oda cok onemli yanliz yarin kolonlar takilip kirislere gecildigi an bence is bitmistir halat serilimi keyifli olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Başkanın, durumu çözdük demesinin üstünden 2 gün geçti.

ysariusta

• Ziyaretçi

valla eşrafa haber verdim 1903 e son 4 üye

Kuzen geldi ve 1900. Üye oldu... kaldı 3
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2015, 19:53:53 Yunus ]

Çevrimdışı Efe

valla eşrafa haber verdim 1903 e son 4 üye
bu aksam 1903 . Uye gelir bakalim o sansli kim olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ali Aba

forumdan ayrılıp 1903. üye olarak yeniden mi gelsem acaba
 bit stat diyeyimde konudışı olmasın buarada şenol GÜNEŞ le görüşmeler devam ediyor 7. saate girdi

Çevrimdışı TØLGA

Başkanın, durumu çözdük demesinin üstünden 2 gün geçti.
sorun çözülmedi çünkü beyaz yalan  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

esk,iden konu dısı yapmayın derdiniz insanları küstürürdünüz simdi capsler falan işte sonrasını dusunmeyince boyle oluyor:))
simdi biri yazsında canlansın buralar diyorsunuz yani arkadaslar bu stad yeni sezonada yetişmezzzz
alın size canlı bir konu :bandit:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

esk,iden konu dısı yapmayın derdiniz insanları küstürürdünüz simdi capsler falan işte sonrasını dusunmeyince boyle oluyor:))
simdi biri yazsında canlansın buralar diyorsunuz yani arkadaslar bu stad yeni sezonada yetişmezzzz
alın size canlı bir konu :bandit:

Senden duyunca bayat oluyor, yetişir diyen biri yazsa da anlatsam.  :evillol: :evillol: sezona yapmıyoruz zaten sezon sonu konser verilecek ona yetişsin bari.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı umay

Ya 1900'de şık oldu :ok: ama 1903 olsaydı da hayır demezdim. :evillol:
Şu kadar zamandır bekliyordum ne yazık ki tutturamadım...
Bu arada halatlar hala gümrükte mi nasıl olur diye kızan/söylenen arkadaşlar boşuna kızmayın ben çalıştığım şirketin serverı için gelecek olanan bir cihazı 2 aydır gümrükten çıkaramadım ve konuya ilgili bir ilerleme kaydetmek deveye hendek atlatmaktan zor.
Ne yazık ki bürokrasi ağır, hantal ve çok can sıkıcı...
Not: Stat'da  tur kazanma şansım var mı? :D
1900 yaaa  :s20: hani belki bir güzellik yapar forum yöneticileri...  :icool: :icool: :icool: