Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035824 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

1seneyi şu saat itibariyle dvirmiş bulunuyoruz.gün bitmeden 1903. Üyeyi görebiliriz umarım.birde güzel haber olsa tadından yenmez.ben bir haber aldım ama o kolonlar takılmadan  :akuma:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

1seneyi şu saat itibariyle dvirmiş bulunuyoruz.gün bitmeden 1903. Üyeyi görebiliriz umarım.birde güzel haber olsa tadından yenmez.ben bir haber aldım ama o kolonlar takılmadan  :akuma:
kötü bir haber mi @MURAT abi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjkem

Eski açıkta tribün neden o kadar alçakta kaldı bilgisi olan var mı?
ilerde izin alınırsa oraya kapasite arttırımı olabiliyomu
Fikret orman bjk si

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Yakup

Yok güzel bir haber @Deniz

@MURAT abi dün akşam kadir topbaş sendikalar ile bir görüşme yaptı. gönderseydik seni de  :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Efe

Yok güzel bir haber @Deniz

paletli reyizde gozum sadece ona bakiyorum diger isler suruyor zaten :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

belediye yetkilileri saha içine yapılan barakanın çok ince demirlerden yapıldığını öne sürerk inşaatı mühürledi baraka yarım kaldı... o değilde paletli sanki eski açığa kolon takacakmış gibi pozisyon almış :D

Çevrimdışı Aram

paletli oraya kolon koyarsa herkes işi gücü bırakır rakısını koyar sigarasını yakar  :drunkard: :nargile:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

???????? @MURAT Abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Beyaz iskeleler paletlinin yanina istifleniyor konmamasi icin bir neden yok bakalim ne olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

Beyaz iskeleler paletlinin yanina istifleniyor konmamasi icin bir neden yok bakalim ne olacak

ağzından bal damlıyo  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İstifleyip izin çıkmasını bekleyecekler :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı msoydan07

Merhaba :) scoreboard nereye koyulacak belli oldu mu bilginiz var mı?

Çevrimdışı ers1903

Ortada asili olacak (bence) :)

Çevrimdışı Serkan7738

şu eski açığa kolon konsunda skorbord olmasın razıyım ben saatimden süre tutarım :)

Çevrimdışı msoydan07

Madem dünyanın en iyi stadını yapıyoruz bence tribünlerin içinde olmasın orta dev bi ekranda olsa bence daha iyi olur
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2015, 16:26:04 msoydan07 ]

Çevrimdışı ers1903

Birkaç güne kolonlar takilmaya başlar ,kaynak hislerim :) :ishock:

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

harbiden paletli reis emir bekliyor gibi tak artık reis tak şunları  :ebebe:

Çevrimdışı ErsinA.

Halatların gümrük işlemleri tamamlanmış.  Bi kaç gün içinde stada gelir diye umuyorum.

Ayrıca çatı firmasıda dün belediye ile bi görüşme yapmış ancak görüşme sonucunu bilmiyoruz.   

Kolonlar hala takılmadığına göre demekki sorun çözülememiş ama çözüm için birşeyler yapıldığını görmek umut verici benim için. :bandit:

Çevrimdışı adem bakır

S.A. arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sonunda üye oldum inş en kısa sürede bu güzel stadımız tamamlanır diye umuyorum..karamsarlığa kapılmayın stat eylül ekimde biter diye düşünüyorum

Çevrimdışı ErsinA.

S.A. arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sonunda üye oldum inş en kısa sürede bu güzel stadımız tamamlanır diye umuyorum..karamsarlığa kapılmayın stat eylül ekimde biter diye düşünüyorum

:hosgeldin hemşerim...

Çevrimdışı YunusEmre

@SDemirsoy  ya Samet Allah aşkına ne adamsın sen ya KAP'ı kapacaktık nerdeyse ya  :lol: :evillol: :lol: :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Halatların gümrük işlemleri tamamlanmış.  Bi kaç gün içinde stada gelir diye umuyorum.

Ayrıca çatı firmasıda dün belediye ile bi görüşme yapmış ancak görüşme sonucunu bilmiyoruz.   

Kolonlar hala takılmadığına göre demekki sorun çözülememiş ama çözüm için birşeyler yapıldığını görmek umut verici benim için. :bandit:

halatlar hala gümrükte mi fesubhanallah :akuma:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy