Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6038352 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Factatum

O beyaz yalan başkanın peşini bırakmayacak dedik. Maalesef sonucunu düşünmeden konuşmanın bedeli bu. Şimdi ağızından çıkan her kelime beyaz yalan olacak, Sayın Başkan'ın.

Anket açsak; Forumun yarısından fazlasına, eski açık probleminin sürdüğü yönünde karamsar hislerin hakim olduğunu görürüz.

Eski açığın direkleri, çatı problemiyle özdeşleşti. Şayet artık sıkıntı yoksa, ne yapıp edip o direkleri dikip karamsarlık bulutları dağıtılmalı. 

Çevrimdışı Efe

O beyaz yalan başkanın peşini bırakmayacak dedik. Maalesef sonucunu düşünmeden konuşmanın bedeli bu. Şimdi ağızından çıkan her kelime beyaz yalan olacak, Sayın Başkan'ın.

Anket açsak; Forumun yarısından fazlasına, eski açık probleminin sürdüğü yönünde karamsar hislerin hakim olduğunu görürüz.

Eski açığın direkleri, çatı problemiyle özdeşleşti. Şayet artık sıkıntı yoksa, ne yapıp edip o direkleri dikip karamsarlık bulutları dağıtılmalı. 
bugün kolonlarla ilgili çalışacaklarını düşünüyordum ama paletli güneşleniyor ayağa kakmadığı sürece hiç  bişey yerine konmaz bu çatıcılarda bi vinç getirecek kaç ay oldu :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

8 kişi bugün üye olupta 1903 üye sayısına ulaşılınca paletli eski açık kolon ve kirişlerini takacakmış.
haber bekliyor bizden :evillol:
bu güzeldi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vaayy doğum günü şerefine herkese "Kara Kartal"lık o zaman :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

sony xperia z kullanıyorum.
5 sürümü güncellemesi geldi yükledim.
canlı yayını açmaz oldu.
aynı sorunu yaşıyan var mı uyuz oldum bu güncellemeye :akuma:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

canlı yayını açmaz oldu.
Bende aynı sıkıntıyı yaşadım video ayarlarını düzeltmek lazım sıkıntı orada bi aramak lazım çözünce haber veririm sana da

Çevrimdışı iyimserure

canlı yayını açmaz oldu.
bende de z3 var ve aynı sıkıntı mevcut, bir çok şey denedim ama düzeltemedim, çözümü olan varsa çok hora geçer

Çevrimdışı Efe

baya kalasta gelmiş orta alanda ve tribünlerde var :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bende de z3 var ve aynı sıkıntı mevcut, bir çok şey denedim ama düzeltemedim, çözümü olan varsa çok hora geçer
ilginç bende s6 5.0.2 ama sıkıntı yok sony güncellemesiyle alakalı olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

Bende aynı sıkıntıyı yaşadım video ayarlarını düzeltmek lazım sıkıntı orada bi aramak lazım çözünce haber veririm sana da
tamamdır bekliyoruz :acim:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

paletlinin üzerinde bi adam bişeyler yapıyor yağlıyor heraalde :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

canlı yayını açmaz oldu.
Malesef bende de :money:

Çevrimdışı otuzmartt

Daha once yazildimi bilmiyorum ama dun stadin onunden gecerken eski acigin onunde 3 adet cati kirisi birlestirilmis sekilde yerde yatiyordu heralde sorun kalktigi an takicaklar hemen

Çevrimdışı CanEmre

paletlinin üzerinde bi adam bişeyler yapıyor yağlıyor heraalde :evillol:
Paletli açma germe yapıyor, birazdan silkinip takar son kalan kolonları inşallah  :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Malesef bende de :money:
Sonra döndüm ve dedim ki İyiki Windows Phone kullanıcısıyım :icool: :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Daha once yazildimi bilmiyorum ama dun stadin onunden gecerken eski acigin onunde 3 adet cati kirisi birlestirilmis sekilde yerde yatiyordu heralde sorun kalktigi an takicaklar hemen
Valla kuşbakışı fotolarda 8 tane gözüküyodu toplam ama birleştirilmiş olmaları ilginç :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Deniz

canlı yayını açmaz oldu.
6-7 aydir 5 kullaniyorum hicbir zaman boyle bir sikintim olmadi.

sonyden kaynakli bir durumdur bu.yine orijinal surumun ixine ikinci parti yazilimlar atarak etmeyi basarmis.bu iste samsungla yarışır hale geldiler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı VOLKİ3358

inşallah bugün kolon felan takılır yoksa karamsarlık alıp başını gidecek
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı cmravclr

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Evet  paletlinin  bom'u  parça parça  sökülüyor.