Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6038973 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

@Deniz başkanın  bugün televizyona verdiği demeçte dikkat etmedinmi mimar,mühendis,statikcilerle  gidiyo görüşmeye  teknik bi konu olmasa niye bukadar insanı peşine taksın....sen anca sana fısıldananlara inan

Çevrimdışı Erhan

Şu an beyaz iskeleler ayarlanıo yarın bi atraksiyon bekliyorum ben :boxin:

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

konu dışı yeni formalar geliyor :

Beşiktaş JK ‏@Besiktas  8 dk.8 dakika önce
Adidas 2015/16 Beşiktaş formaları için son 3 gün...
#başkarenkyok
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Eğer her kolon arasına koyacaklarsa 20 adet beyaz çatı destek iskele lazım. Şu an sahada 3 tamamlanmış 4 de tamamlanmakta olan toplam 7 adet var. Ayrıca yeni açıkta var olan iskeleler seyrekleştirilmiş. Nacizane gözlemlerim  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ayayhan

konu dışı yeni formalar geliyor :

Beşiktaş JK ‏@Besiktas  8 dk.8 dakika önce
Adidas 2015/16 Beşiktaş formaları için son 3 gün...
#başkarenkyok

yeni formayla yeni transfer tanıtılır gibi geliyor bana başkan da yurt dışına çıkmış bugun

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Necmi

demi..artık bu saaten sonra herkes kafasına göre takılsın
zaten eskiden herkes kafasına göre takılıyordu :bandit:
şimdide herkes kafasına göre takılır sorun olmaz :D @Oktay

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ErsinA.

eski açık arka tarafta 8 tane kiriş var takılmayı bekleyen.   Her iki kolona bir kiriş takılacağını düşünürsek stada 3 adet daha kiriş gelecek.

Toplam 11 adet daha kiriş takılacak.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı TURKahvesi

Forzadan alıntıdır :

fotoda da görüldüğü üzere şu güzelim stadımızda tek üzüldüğüm nokta eski açık üst tribündür
üst tribün yeni açık üst tribün gibi olsa stadımız bir bütün olarak nirvanaya ulaşacaktı
ne yapalım sağlık olsun kural kuraldır
ama yinede bu kuralın abartıldığını düşünüyorum neyse....

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı emresnmz

eski açık arka tarafta 8 tane kiriş var takılmayı bekleyen.   Her iki kolona bir kiriş takılacağını düşünürsek stada 3 adet daha kiriş gelecek.

Toplam 11 adet daha kiriş takılacak.
yeni açık arkasında da var 1 kiriş

Çevrimdışı ebabil

stadla ilgili sorun olmadığına, yerde yatan kirişler koyulduğu zaman inanırım. lafa bakılacak bir durum değil.

Çevrimdışı ErsinA.

yeni açık arkasında da var 1 kiriş

o kiriş uzun zamandır orada.  yeni açıktaki problemli kiriş sanıyordum onu ama problem giderilmesine rağmen orada duruyor.

inşallah oda eski açığındır.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Başkan çatıda problem yok diyor ama yüz ifadesi hiç de öyle değil .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kaanzor

Başkan çatıda problem yok diyor ama yüz ifadesi hiç de öyle değil .

Abi ben daha çok bu stadın bitmesi için nelerden ödün verdiğini nelerle karşılaştığını merak ediyorum Başkan ne zaman devletten bir yer ile görüşse açıklamaları bu suratla yapıyor. Acıyorum yeminle bu adamcaza artık. Şu kitabı gerçekten yazsada okusak.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

Abi ben daha çok bu stadın bitmesi için nelerden ödün verdiğini nelerle karşılaştığını merak ediyorum Başkan ne zaman devletten bir yer ile görüşse açıklamaları bu suratla yapıyor. Acıyorum yeminle bu adamcaza artık. Şu kitabı gerçekten yazsada okusak.
Yaşadıklarını ve beyaz yalanlarını yazsa müthiş satar , verdiği bilgilerden dolayı yargılanacak çok kişi olacağından ancak ömrü varsa 20 yıl sonra yazacaktır veya yayınlanır  :D

Çevrimdışı ahmetx

Marka değeri sıralamasında Avrupada ilk 50 kulüp arasına giremedik.
Stadyumun acil bitmesi lazım. Bu arada Twitter ve facebook kullanan herkese lütfen kulübün resmi hesaplarını takip ettirin.Çünkü bu gibi sıralamalarda kulübün sosyal medyada takip edilirliğini de göz önünde bulunduruyorlar.

http://brandirectory.com/league_tables/table/top-50-football-club-brands-2015

Çevrimdışı muhalefet

Başkanın yalan söylediği yüzünden okunuyor. Çok acı çekeceğiz çok.