Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6039904 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İhsan

11 tane gerekiyor sanırım abi öyle saydım
Önemli olan izinin çıkması artık

Ben 10 buçuk saydım  :icool:
Genelde iki kolona bir kiriş yerleştiriliyor. Böyle olunca ama bir kolon tek kalıyor. Acaba bazı kirişler üç kolon üzerine mi koyulcak.

Ayrıca: Bir kiriş yeni açığın arkasında var
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2015, 10:42:52 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Stada girme şansına erişemeyen arkadaşlar için tribünün dikliğini görmeleri açısından paylaşıyorum bu fotoğrafı. Başkanın röportajı sırasında kameraya yansıyan bir kare. Ben kapalı üstten bakarken bir tırsma gelmişti  çok dik ve yüksek  :D
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı mert_

Stada girme şansına erişemeyen arkadaşlar için tribünün dikliğini görmeleri açısından paylaşıyorum bu fotoğrafı. Başkanın röportajı sırasında kameraya yansıyan bir kare. Ben kapalı üstten bakarken bir tırsma gelmişti  çok dik ve yüksek  :D
üst kattakilere paraşüt dağıtmaları lazım :D

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

üst kattakilere paraşüt dağıtmaları lazım :D

Abi tek paraşüte güvenmeyip yedek paraşüt isteyenler bile olacaktır  :kop:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ozan062

Gerçekten dedi mi öyle birşey :alala: Dediyse işler değişir :D

yok cümle içinde onu diyor cnk sahaya yakınlıktan bahsediliyordu onun için dedi hiç bosuna birseylerin beklentisine girmeyin:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mert_

yok cümle içinde onu diyor cnk sahaya yakınlıktan bahsediliyordu onun için dedi hiç bosuna birseylerin beklentisine girmeyin:))
aynen, stadın kutu gibi olduğunu vurgulamak adına demiştir.
Abi tek paraşüte güvenmeyip yedek paraşüt isteyenler bile olacaktır  :kop:
:tabe: :lol:

Çevrimdışı FARUK

Ben 10 buçuk saydım  :icool:
Genelde iki kolona bir kiriş yerleştiriliyor. Böyle olunca ama bir kolon tek kalıyor. Acaba bazı kirişler üç kolon üzerine mi koyulcak.

Ayrıca: Bir kiriş yeni açığın arkasında var

yeni açık eski açık tam orta kısımda sağ ve soldaki 2 kiriş biraz daha kısa abi 2 aralık değilde 1.5 aralık dolduruyor
yani solda numaralıya kadar 7 tane kiriş sağdada 3 tane takıldığı için 4 kiriş eksik

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı hakank

neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ZEKI

Baskan ligtv roportaji esnasinda stadimiz basket salonu gibi olacak demisti satir arasinda.
Komplo teorisyeni olduk :)
Boyle bir sey dediyse ortada kubik bir scoreboard bizi bekliyor olmasin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi burda birisi söylemişti, çatımız o kadar ağırlığı taşıyacak kapasite de yapıldı diye. Olur belki ilerde  :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Kesin mi @ZEKI hocam  :halay: :halay: :halay: Cisco mu olacak detayları versene @ZEKI hocam  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

Kesin mi @ZEKI hocam  :halay: :halay: :halay: Cisco mu olacak detayları versene @ZEKI hocam  :evillol: :evillol: :evillol:
Yok bende detay falan bende siziler gibi stadi uzaktan izliyorum. bilgim olsa soylerim, en azindan @Necmi abi soyler bunu saklamaz  :kop: :kop:
ama sanki merkezden halatlar serilecek gibi orta sahaya aldilar vs vs hep aklimda deli deli sorular.

Çevrimdışı riza calli

Yok bende detay falan bende siziler gibi stadi uzaktan izliyorum. bilgim olsa soylerim, en azindan @Necmi abi soyler bunu saklamaz  :kop: :kop:
ama sanki merkezden halatlar serilecek gibi orta sahaya aldilar vs vs hep aklimda deli deli sorular.
40 santimin hesabini yapanlar projeye aykiri biseye izin verirler mi saniyorsunuz siz hala

Çevrimdışı Anıl

40 santimin hesabini yapanlar projeye aykiri biseye izin verirler mi saniyorsunuz siz hala
Projenin resmi varsa atar mısınız o zaman rica etsem :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Makara sistemi merkezden olacak ora tam olarak nasıl birsey anlamdım gidip canlısını görmek lazım  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı mhmtkartal

herkese selamlar 1 aydır bilerek takip etmedim güzel şeyler görebilmek için ama ne merdivenler takılmış ne de  çatıcılar hızlanmış artık tek temenni stadımızın her tarafının kapalı olması pazartesi güzel haberler gelir umarım. Merdivenler niye takılmadı bilgisi olan var mı

Çevrimiçi Necmi

:alala: projeyi gördünmü ben daha henüz göremedim
elindeyse paylaş bizde bilelim kaldıki projeyle alakası nedir anlamadım projenin zaten uygun yapıldığı söylendi
büyük ihtimal kapatmayı bile hesap etmişlerdir projeyi yaparken.
nereye konursa konsun çatıya asılacağı söylendi zaten bu güne kadar çıkan proje görsellerinde skorboartla ilgili
bir şey gördünüzmü senin söylemene göre o zaman projede yok diye bizim hiç bir yere skorboart koymamıza izin vermezler.
bu arada evlere iskan verirken projede tv yi hangi duvara monte edeceksiniz diye soruyormu  :D
işin sadece güvenlik boyutuna bakarlar güvenlik sıkıntısı yoksa kaldıki böyle bir mühendislikte yoktur.

Çevrimdışı ALI RIZA

elindeyse paylaş bizde bilelim kaldıki projeyle alakası nedir anlamadım projenin zaten uygun yapıldığı söylendi
nereye konursa konsun çatıya asılacağı söylendi zaten bu güne kadar çıkan proje görsellerinde skorboartla ilgili
bir şey gördünüzmü senin söylemene göre o zaman projede yok diye bizim hiç bir yere skorboart koymamıza izin vermezler.
bu arada evlere iskan verirken projede tv yi hangi duvara monte edeceksiniz diye soruyormu  :D
işin sadece güvenlik boyutuna bakarlar güvenlik sıkıntısı yoksa kaldıki böyle bir mühendislikte yoktur.

Molotof geldi :)
bu arada evlere iskan verirken projede tv yi hangi duvara monte edeceksiniz diye soruyormu     :kop: :kop: :kop: @Deniz @ZEKI hocam @Çağrı @Efe

Çevrimdışı Anıl

Kübik skorboard hayırlı olsun diyelim mi @Necmi abi :D

Çevrimiçi Necmi

Kübik skorboard hayırlı olsun diyelim mi @Necmi abi :D
yok benim öğrendiğim kesinlikle olmayacağı yönünde boşuna hayal kurmayın derim
olursada süpriz olsun :bandit:

Çevrimdışı Factatum

Bir ara 360 derece skorbord diyorduk.  :D Şimdi ortadakine fitiz.

Çevrimdışı Tolga

@bjk_mabet scoreboard'un kale arkası köşede olacağını söylememiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Biz çatıyı tamamen kapatalim ben baska bise istemem :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba