Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6040137 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı erzurum1903

Ben hayal dünyasında savrulduğumuzu düşünmüyorum. Sonuçta istediğimiz şefaffalıkta olmasa da gözümüzün önünde stat inşaatı devam ediyor. Bir inşaat sürecine göre gayet hızlı (gerçi bize uzun geliyor ama) yapılıyor. Engeller genelde maddi. Kulüp dert üstü murad üstü değildi ki zaten başlarken. İnanıyorum ama gözümün gördüğü bir şeye inanıyorum. Körü körüne değil.

hayal dünyasında savruluyoruz demedim gerçeklerden koparsak hayal dünyasında savruluruz dedim ben. gerçekler acıda olsa yüzleşip çözüm üretmek en doğru yoldur.

Çevrimdışı Serkan7738

iyi ya kalaslar hemen konuyo isterlerse 2 günde tüm stad biter

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

numaralıdaki 4. element serme işi bitmek üzere.
toplam kaç tane serilecek ?

Çevrimdışı kralkartal

Stadımızın ayrica en sevdigim özelligi simetri takintisiyla yapilmamis olmasidir.. Stat disindaki sutun araliklarinin ayni olmamasi. yeni acik tarafinda sutunlarin eski aciga gore sık olması. Stat icinde yeni acik ustun buyuk eski acik ustun kucuk olmasi. Numarali alt ust ve kapali alt ust tribun cikis tunellerinin sayilarindaki farkliliklar. Stat icinde tek simetrik yer yeni acik ustle eski acik ustteki tribun cikis tuneli sayisi. İki taraftada 8.. Keske eski acik ustte cikis tuneli 7 veya 6 tane olsaymis onlarda asimetrik olsaymis..

Çevrimdışı kralkartal

iyi ya kalaslar hemen konuyo isterlerse 2 günde tüm stad biter
Onları isten bile görmüyorum sahsen. İstenilse yarim günde bitecek is..

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kameradan göremiyoruz ya kapalıda da serilmeye başlandı mı ? Ayrıca serilenler bakıldığında 42 fazla değil mi ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

10 gune biter bence
bitince hemen çatıyı kaldırabilecekler mi , bu eski açık olayı her gün kaldırılma tarihini erteliyor mu ?

Çevrimdışı Deniz

bitince hemen çatıyı kaldırabilecekler mi , bu eski açık olayı her gün kaldırılma tarihini erteliyor mu ?
Once kolonve kirisler takilacak sonra halatlar serilecek.catinin kaldirilmasi benim tahminime gore eylulu bulur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Once kolonve kirisler takilacak sonra halatlar serilecek.catinin kaldirilmasi benim tahminime gore eylulu bulur
abow çok geç 29 ekim bile imkansız olur o zaman

Çevrimdışı Deniz

abow çok geç 29 ekim bile imkansız olur o zaman
Ben ocağa raziyim kendi adima

Çevrimdışı Efe

halat sayisi 42 ye dustugu icin bide bu makara tarzi yerlerine cekilecekleri icin serilim hizli olabilir diger stadlarda halat sayilari fazla ve bu kalaslar falanda baya yer tutuyor bizde daha basitlestirmisler isi tammuz sonu daha makul geliyor bana catinin havaya kalkmasi icin tabi bu varsayimlara gore
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

1903 e son 20 uye ziyaretci arkadaslar uye olun sohbeti kacirmayin 1903 ten sonra uye olmak zorlasabilir aklinizda olsun :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kameradan göremiyoruz ya kapalıda da serilmeye başlandı mı ? Ayrıca serilenler bakıldığında 42 fazla değil mi ?
her bir beyaz orta yuvarlak iskelesine 1 halat gelecek 1 tanede kalas bolumu denk geliyor yeni inonu fotosundan iskelleri saydiginizda 42 cikiyor yanlis saymadiysam
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 13:18:28 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

1903 e son 20 uye ziyaretci arkadaslar uye olun sohbeti kacirmayin 1903 ten sonra uye olmak zorlasabilir aklinizda olsun :D
2 gün önce son 19 du .... istifa eden mi var  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı harunmustak

dün gelen parçaların ne olduğu belli oldu mu?
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ers1903

Ortadaki makara neden var boydan boya halati cekmek icin ,neden tribunun oradan yapmiyorlar bunu aklimda çati adina deli sorular var :)garip seyler olabilir  :steamed:

Çevrimdışı BRK

iki halat arasinda cok buyuk bir mesafe var gibi geliyor bana...

Çevrimdışı Karabay

Ortadaki makara neden var boydan boya halati cekmek icin ,neden tribunun oradan yapmiyorlar bunu aklimda çati adina deli sorular var :)garip seyler olabilir  :steamed:
alt tribünlere yapılan iskelelerin üzerine her halatın geçeceği yere demirden çarpı şeklinde birşeyler yapıyorlar. yani halatlar o çarpıların üstünden geçip sahaya doğru devam edecek gibi anlaşılıyor. bilemedim.

Çevrimdışı Deniz

böyle birşey yapılıyor olsa emin olun başkan staddaki canlı yayın kamerasına bile anlatırdı  :evillol: :evillol: