Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6040114 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hsyn

Bu çatıyı gerecek jacker-ler ne zaman gelecek. Montajı uzun suruyormu acaba

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Gunaydin kolonlari takarlar insallah soyleyelim belki olur
Günaydın arena kartalları  günaydın Efecim.Pazartesi sabahı gür sesle  söyle  Efe.Seçim var şuan duymazlar.

Çevrimdışı Efe

Kalaslar numaralida 6 olmus yeni aciktakiyle 7 artik halatlarin baslamamasi icin bi neden yok ilk sahaya getirilmeliler tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Günaydın arena kartalları  günaydın Efecim.Pazartesi sabahı gür sesle  söyle  Efe.Seçim var şuan duymazlar.
gunaydin abi calismalar guzel suan kalaslar yatiriliyor yine makarada calisma var orta yuvarlak iskelelrde calisma var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

gunaydin abi calismalar guzel suan kalaslar yatiriliyor yine makarada calisma var orta yuvarlak iskelelrde calisma var
Gördüm Efecim.Plakaların üstüne tahta paletleri çakıyorlar  sanırım.Hızlı da  üretiyorlar halat altlıklarını.Göbekteki makara düzeneği bittiğianda  getirirler  halatları  içeri  herhalde değilmi  Efe?

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Efe

Gördüm Efecim.Plakaların üstüne tahta paletleri çakıyorlar  sanırım.Hızlı da  üretiyorlar halat altlıklarını.Göbekteki makara düzeneği bittiğianda  getirirler  halatları  içeri  herhalde değilmi  Efe?
aslinda gelmesi lazim artik halatlar oyle hemen getirmez onlarida parti parti gelir getirip ise baslasinlar sonucta kalaslar bi kac gune baya baya ilerlemis olacak cok cabuk konuyor 10u askin iskele hazir onlarda istenirse hemen konuyor makarada hazir pazartesi eski acik cozume ulastigi andan itibaren halatlari cekmeye baslamalari lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yanliz halat sayisinin 42 dusurulmesi cok iyi olmus is yuku yari yariya azalmis halat seriliminde yine strand jack takimi bunlar yariya indi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaraliya tir gelmis ne var acaba icinde iskele gibi geldi bana
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Orta yuvarlaktaki iskelede 10 a yakin isci calisma yapiyor yeni yenu acikta 10 kisi kumelenmis en ust tarafta biseyler yapiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Orta yuvarlaktaki iskelede 10 a yakin isci calisma yapiyor yeni yenu acikta 10 kisi kumelenmis en ust tarafta biseyler yapiyorlar
Bende  onları  çözemedim  1 saattir ne yaparlar  en tepede????????

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı Efe

Bende  onları  çözemedim  1 saattir ne yaparlar  en tepede????????
vardir bisey yine sorun basimizdan eksik olmuyorki ama genelde toplaniyorlar olcum falan yapiyorlardir yada prekastlarla ilgili biseyler yapiyorlardir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Cumartesi calismakta ne koyuyor insana.. Herkese iyi gunler...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı erzurum1903

şimdi baktım da bu stadın çatısını havaya değil temmuz ağustos sonu anca belki kaldırabiliriz hiç bir olumsuzluk olmasa bile bu böyle, koltuklar, çim, ışıklandırma bu stat en erken 2015-2016 yılı ikinci yarısına açılır gibi geliyor bana daha erkeni benim için büyük başarıdır, daha geçide büyük başarısızlıktır, ikinci yarının birinci maçı da beklentimdir. inşallah ben yanılırım.

Çevrimdışı erzurum1903

yönetimin yapması gereken ilk yarının bütün maçlarını deplasmanda oynayıp ikinci yarıyı kendi evinde geçirmektir olmuyorsa en azından ilk 10 hafta falan deplasmanda olmalı oda olmuyorsa artık pamuk eller cebe denmeli varını yoğunu ortaya koymalı, borç almalı, para toplamalı ama bu stadı en azından ilk yarının son beş maçına yetiştirmeli, yazık ya bizim çocuklara mesela töre, mesela demba ba, mesela mesela frano, günay, ve daha nicesi henüz kendi stadı ve taraftarıyla tanışmadı gerçekten iki yıldır müthiş bir mücadele verdiler, yönetimde bunu görüp bu çocuklar artık umutsuzluğa düşmeden ne yapıp edip tünelin ucundaki ışığı göstermelidir.
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 10:50:27 erzurum1903 ]

Çevrimdışı pascal_21

yönetimin yapması gereken ilk yarının bütün maçlarını deplasmanda oynayıp ikinci yarıyı kendi evinde geçirmektir olmuyorsa en azından ilk 10 hafta falan deplasmanda olmalı oda olmuyorsa artık pamuk eller cebe denmeli varını yoğunu ortaya koymalı, borç almalı, para toplamalı ama bu stadı en azından ilk yarının son beş maçına yetiştirmeli, yazık ya bizim çocuklara mesela töre, mesela demba ba, mesela mesela frano, günay, ve daha nicesi henüz kendi stadı ve taraftarıyla tanışmadı gerçekten iki yıldır müthiş bir mücadele verdiler, yönetimde bunu görüp bu çocuklar artık umutsuzluğa düşmeden ne yapıp edip tünelin ucundaki ışığı göstermelidir.

İlk yarı sonunda şampiyonluktan kopan bir Beşiktaş olursa ne olacak? Ne anlamı kalacak Vodafone Arena'da oynamanın?

Nerede oynarsa oynasın ister Konya, ister Ankara, ister Erzurum.. Takımın kendi seyircisinin arkasında olduğunu bilmesi ayrı bir motivasyondur..Hiçbir takım 17 maç arka arkaya deplasmanı kaldıramaz

Çevrimdışı erzurum1903

erzurum olmaz :)( keşke olsa ) burası hem soğuk hemde rakım çok yüksek, ama stadı hem zemin hem tribünler  ısıtmalı ve güzel.

ysariusta

• Ziyaretçi

Şunu net anlayın arkadaşlar. Yönetici, kulübe "para" koyamaz. Yani bu stat kulübün imkanlarıyla yapılacak. Kaynakları kulüp yaratacak. Forma satacak. Kombine satacak. Loca satacak. Biri gökten zembille inip kurtaramaz. UEFA diye bir şey var.
Herkes salladı arkasından ama geçen sene o rüzgar bize iyi işler yaptırdı. Stadın bu hale gelmesi taraftarın ve taraftarın iştahını açan Yönetimin başarısıdır. Bu birliktelik bizi şampiyonluk inancında tuttu. Olmayınca da bir iki tane "bana kalırsa" kişisel çıkarını düşünen tip ortaya çıktı diye peşini bırakmayın. Yok öyle bir şey. Biz inancımızı yitiremeyiz. Bu stat bitecek bu takım şampiyon olacak. Hocası, kanadı, stoperi kim olursa olsun. Bu dediğim gerçek olacak. Buna inanacağız. Kİm engellerse engellesin. Beşiktaş orada yanlış bir şey yapmıyor. Arkadaki gökdelenden de, tarihi yarımadada bulunan otellerden de, haliçteki ucube köprüden de, zeytinburnundaki kulelerden de daha saygılı, hatta onlar tarihi dokuya ne kadar zarar verdilerse stat aksine yarar sağlayacak. Biz bu konuda müsterih olmalı ve hakkımızı aramalıyız. Bunun içinde beğenmesekde, başarısız bulsakda Başkan'a destek olmalıyız. Geçen sene Ağustosta biteceğine inandım! Deli değilim destek için yaptım bunu. Bu senede eylül ortasına inanıyorum. Olmayabilir. Ama inanıyorum. Oradaki çalışanlara inanıyorum, mimara mühendise çaycıya. Gerçekçi olmak zamanı değil. İnançlı olup kenetlenmek zamanı.

Çevrimdışı Kemal

Bu eski açık olayı bu hafta çözülmezse ne olacak , ongorusu olan var mı ?

Çevrimdışı erzurum1903

yunus, destek tabi ki olmalıyız ve şahsım adına elimden geleni yapıyorum en son 2 gün önce kartal yuvası internet sayfasından elimden geldiği kadar alış veriş yaptım peşinden aradılar ki atkı satıyoruz 1903 adet özel bir şey falan dediler fotoğrafta yer alan yavru kartalımada atkı sparişi verdim ki bir memur maaşıyla anca bu kadar oluyor lakin gerçekçi olma konusu ayrı bir şey bence tamamen gerçekçi olmalıyız, doğruları bilmeli ve paylaşmalıyız ki başarılı olabilelim yoksa hayal dünyasında savrulur dururuz.

Çevrimdışı mert_

Bu eski açık olayı bu hafta çözülmezse ne olacak , ongorusu olan var mı ?
çözülmezse diye bir seçenek yok, çözülecek :)

Çevrimdışı mert_

numaralıdaki 4. element serme işi bitmek üzere.

ysariusta

• Ziyaretçi

yunus, destek tabi ki olmalıyız ve şahsım adına elimden geleni yapıyorum en son 2 gün önce kartal yuvası internet sayfasından elimden geldiği kadar alış veriş yaptım peşinden aradılar ki atkı satıyoruz 1903 adet özel bir şey falan dediler fotoğrafta yer alan yavru kartalımada atkı sparişi verdim ki bir memur maaşıyla anca bu kadar oluyor lakin gerçekçi olma konusu ayrı bir şey bence tamamen gerçekçi olmalıyız, doğruları bilmeli ve paylaşmalıyız ki başarılı olabilelim yoksa hayal dünyasında savrulur dururuz.
Ben hayal dünyasında savrulduğumuzu düşünmüyorum. Sonuçta istediğimiz şefaffalıkta olmasa da gözümüzün önünde stat inşaatı devam ediyor. Bir inşaat sürecine göre gayet hızlı (gerçi bize uzun geliyor ama) yapılıyor. Engeller genelde maddi. Kulüp dert üstü murad üstü değildi ki zaten başlarken. İnanıyorum ama gözümün gördüğü bir şeye inanıyorum. Körü körüne değil.